2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Valla canım benimki gece boyunca sancı yapıyor sabaha kadar ama.gündüz biseyim kalmiyor yalanci sancılar dedikleri bu mu bilmiyorum ama düzenli gelse benim tam dogum sancısı gibi birde akintim çok fazla bu hafta bakalım ne olacak son haftamiz artik

Kizlar yazamadim sizede doğumumuz oldu şükür belden uyusturmali sezeryan oldum bebişim iyi simdilik benimde hafif dogum sancisi gibi agrim vuruyo geciyo sonra 40+2 de doğdu bebisim 3kilo iyi şükür sadece sütümüz daha gok ama.oda emdikce gelir Insallah darisi bekleyenlerin inslalah sag saglim kucağınıza alirsiniz gecip gidiyo hersey cok strese.soktu benim doktorum beni ama hayirlisi böyleymiş demekki normal doğumu cok istiyorduk sancılarıma rağmen hic açılma yoktu bebeğin kafasi hic inmemişti ama nasil olursa olsun değiyor mükemmel duygu

Aynen biz bugün daha da kötüydük. Ben kiraz çekirdeği kemeri aldım biraz iyi oluyor gibi ama sıcaklığı geçince aynı. Aynen bende sesleri duyuyorum. Bizim kızın gazı erken başladı genelde 15 günden sonra başlar ama bizim minnak 5 günlükken başladık

AA neden bu kadar acele sezeryan istedin hakkında hayırlısı olsun sağ salim almışsındır kucağına bebeğini mesajları heyecanla okuyorum bende
Canim doktor riske girmek istemedi günü geçiyor ve acilmam sancılarıma rağmen yokru hiç o sebeple sezeryana karar verdik

Bakalım yarın ne dicek doktorlar bize hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım her gün dua ediyorum allahımm bugün gelsin diye ama hiçç tık yok
Valla sancılarım aniden başladı hic bir belirti bile yoktu aniden vurmaya basladi belkide seninde yarin olur sancıların hemencik kavuşursun ınslalah bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…