Kizlar yazamadim sizede doğumumuz oldu şükür belden uyusturmali sezeryan oldum bebişim iyi simdilik benimde hafif dogum sancisi gibi agrim vuruyo geciyo sonra 40+2 de doğdu bebisim 3kilo iyi şükür sadece sütümüz daha gok ama.oda emdikce gelir Insallah darisi bekleyenlerin inslalah sag saglim kucağınıza alirsiniz gecip gidiyo hersey cok strese.soktu benim doktorum beni ama hayirlisi böyleymiş demekki normal doğumu cok istiyorduk sancılarıma rağmen hic açılma yoktu bebeğin kafasi hic inmemişti ama nasil olursa olsun değiyor mükemmel duygu
Şimdi okudum canım yapmışsın doğum hayırlı olsun bende suniye ve suyun gelmesine rağmen açılma yoktu hakkımızda böylesi hayırlıymış sağ Salim yanında şükürler olsun
Kizlar yazamadim sizede doğumumuz oldu şükür belden uyusturmali sezeryan oldum bebişim iyi simdilik benimde hafif dogum sancisi gibi agrim vuruyo geciyo sonra 40+2 de doğdu bebisim 3kilo iyi şükür sadece sütümüz daha gok ama.oda emdikce gelir Insallah darisi bekleyenlerin inslalah sag saglim kucağınıza alirsiniz gecip gidiyo hersey cok strese.soktu benim doktorum beni ama hayirlisi böyleymiş demekki normal doğumu cok istiyorduk sancılarıma rağmen hic açılma yoktu bebeğin kafasi hic inmemişti ama nasil olursa olsun değiyor mükemmel duygu
Valla sancılarım aniden başladı hic bir belirti bile yoktu aniden vurmaya basladi belkide seninde yarin olur sancıların hemencik kavuşursun ınslalah bebisine
Kızlar ya bebeğim çok gazlı 5 günlükken başladık bugün 8 günlük. Çok zor doktor sab simplex verdi ama sanki çok da faydasını görmedim. Kiraz çekirdeği de kullanıyorum sakinliyor biraz sonra tekrar başlıyoruz. Sizin bebekler nasıl.
Ya suni sanciya dayanamazsam ya bide kendi sancim.olmadan direk suni sanci ile acilmam olurmu ilk dogum.oldugu icin bilmiyorum keske kendi sancim olsa da dogursam okadar strese girdim ki nasil yapıcaz diye bi yandan da düşünüyorum beklersem bebek icin tehlikeli diye kaka yutma riskinden dolayi bakalim pazartesi nasil gecicek
Canım benim de ilk doğumumda açıklığım sadece suni sancıyla oldu. Kendi sancımda vardı ama daha hafifti. İnşallah olur sıkma canını Allah hayırlı doğumlar versin
Aynen biz bugün daha da kötüydük. Ben kiraz çekirdeği kemeri aldım biraz iyi oluyor gibi ama sıcaklığı geçince aynı. Aynen bende sesleri duyuyorum. Bizim kızın gazı erken başladı genelde 15 günden sonra başlar ama bizim minnak 5 günlükken başladık
Bu gece hic uyumadik biz de. Gunduz surekli uyuyor gece de tam tersi gazla ugrasiyoruz. Hem uyumadigim icin sinirli oluyorum hem de bebegimin sanciyla kivranmasi cok uzuyor. Dogal bir surec ama cok zorlaniyor oglum