2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende öyleyim canım değişik psikoloji bide insanların öyle yap böyle yap demesi yok mu herşeyi onlar biliyor biz bişey bilmiyoruz ben bişey söyleyince hemen internetten bakıyosum sen biz kaç çocuk büyüttük diyorlar akşam bebek uyuduktan sonra nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum.

Dikkat et enerji veren şeyler ye canım. Bende günde 2 saat uyuduğum zamanlar oluyor ama o günlerde yememi artırıyorum

Buhar makinesi kullanan var mı evimiz çok nemli bebişte isilik olacak diye korkuyorum. Nasıl almalıyım kullanışlı oluyor mu yardımcı olursanız sevinirim

Kilosu 3700 çıktı diye mi suni sancı veriyor
Çok kilo alıyor diye suni sancı ile doğum yaptırmak istiyor. Eğer 40a varırsa 4ü geçer diyor. 34 haftalık 2600, 36 haftalık 3200 ve son olarak 37+5te 3700 çıktı. Dediği gibi 4ü geçerse normal doğum zorlar beni ve bebeği. O yüzden birşey de diyemiyorumm.. Bu arada 2 cm açıklığım da varmış.

Isitme testinden kaldık kizlar bugun 6.gün oldu erken mi gittik bilmiyorum ama tekrar gün verdi doktor 6 temmuzfa tekrar gidicez sizce erkenmi gittik

Canım kilo konusunda benim bebek hala kilo alıyor. Sende durumlar ne? 3700 kilo çıktı 37+5te. Bu yüzden doktorum suni sancı ile doğum yaptıracak pazartesi günü. Sen ne zaman kontrole gidiyorsun
Salı gideceğim canım benim de en son 3800 dü pazarttesi 38 e girdim bende kesin 4 ü geçmiştir yiyorum bende acıkıyorum çünkü elimde değil ayy inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim. Moral olsun sana eltim aynı doktoruma 4300 doğum yaptı şişliğiyle beraber hemde ilk doğumdu hamdolsun bir sorun çıkmamıştı. İnşallah biz de sağ Salim doğumumuzu yaparız heyecan yaptım şimdi pazarttesi senden güzel haberler bekliyorum

Gümüş kapak tavsiye ederim hemen alıyor acıyu

Yaa açıklığın da var oh ne güzel ya beni bakmıştı pazarttesi yoktu maalesef

İnşallah hayırlısıyla doğum yaparız da geçiririz bugünleri. Göbek çevresi ölçümü 2 hafta önde gidiyor . Kendi sancım gelse yarın yada öbür gün ne güzel olur. Ben de o suniyi istemiyorum, yine buldu beni

Aynen benim ki de 2 hafta önde hep şişkocuk of evet ya suni zor bende suni yediğim için ilkinde biliyorum ahh ahh
Belki olmuştur şimdi. Salı günü gittiğinde belli olur. Hurmaya devam
ayyy inşallah canım ya aynen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…