Bende öyleyim canım değişik psikoloji bide insanların öyle yap böyle yap demesi yok mu herşeyi onlar biliyor biz bişey bilmiyoruz ben bişey söyleyince hemen internetten bakıyosum sen biz kaç çocuk büyüttük diyorlar akşam bebek uyuduktan sonra nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum.Kizlar bugun 19 gun oldu dogum yapali ama bende asiri halsizlik bitkinlik var. Beslenmeme de dikkat etmeye calisiyorum ama gece uykusuz kaliyorum diye mi boyleyim bilmiyorum. Elim kolum kalkmiyor hareketlerim cok yavas ve agir. Sizlerde de boyle bir sey var mi?
Yok iki gündür böyle oldu şiştiler bide kendi akıyo şuan elimle sıkıp biberona dolduruyorumKrem kullanmıyor musun oda mı işe yaramıyor bana pompa kullanma zarar verirsin diyorlar bende anlamadım gitti ya
Kilosu 3700 çıktı diye mi suni sancı veriyorCanım kilo konusunda benim bebek hala kilo alıyor. Sende durumlar ne? 3700 kilo çıktı 37+5te. Bu yüzden doktorum suni sancı ile doğum yaptıracak pazartesi günü. Sen ne zaman kontrole gidiyorsun
Ben ablamdan aldım lansinoh elektirikli tek pompa ben beğeniyorum hatta indirime girmiş bende alacağımGöğüs pompası hangisini kullanıyorsunuz arkadaşlar memnun musunuz bana da lazım acil
Dikkat et enerji veren şeyler ye canım. Bende günde 2 saat uyuduğum zamanlar oluyor ama o günlerde yememi artırıyorumKizlar bugun 19 gun oldu dogum yapali ama bende asiri halsizlik bitkinlik var. Beslenmeme de dikkat etmeye calisiyorum ama gece uykusuz kaliyorum diye mi boyleyim bilmiyorum. Elim kolum kalkmiyor hareketlerim cok yavas ve agir. Sizlerde de boyle bir sey var mi?
Çok kilo alıyor diye suni sancı ile doğum yaptırmak istiyor. Eğer 40a varırsa 4ü geçer diyor. 34 haftalık 2600, 36 haftalık 3200 ve son olarak 37+5te 3700 çıktı. Dediği gibi 4ü geçerse normal doğum zorlar beni ve bebeği. O yüzden birşey de diyemiyorumm.. Bu arada 2 cm açıklığım da varmış.Kilosu 3700 çıktı diye mi suni sancı veriyor
bende bepantholu kullaniorum gecirmiyor hemen yaBen doğduğundan beri pişik önleyici kullanıyorum, senin şuan pişik kremi kullanman gerekirbebek bezinide degistirebilirsin
Salı gideceğim canım benim de en son 3800 dü pazarttesi 38 e girdim bende kesin 4 ü geçmiştir yiyorum bende acıkıyorum çünkü elimde değilCanım kilo konusunda benim bebek hala kilo alıyor. Sende durumlar ne? 3700 kilo çıktı 37+5te. Bu yüzden doktorum suni sancı ile doğum yaptıracak pazartesi günü. Sen ne zaman kontrole gidiyorsun
normal elektriksizde wee Baby de almıştım çok iyiydi. Ama yorucu oluyordu. İlk kuzumu 19 ay sağarak besledim emmiyorduBende normal bişey aldım da hiç çekmiyor bile
Gümüş kapak tavsiye ederim hemen alıyor acıyuİlk zamanlar çok süt birikiyordu şişiyordu göğüsler manuel pompa ile sağıyordum canım yavaş yavaş düzene girer merak etme benşm şimdi yara oluyo gibi çok acıyor emzirirken napıcam bilmiyorum canım gidiyor resmen
Yaa açıklığın da var oh ne güzel ya beni bakmıştı pazarttesi yoktu maalesefÇok kilo alıyor diye suni sancı ile doğum yaptırmak istiyor. Eğer 40a varırsa 4ü geçer diyor. 34 haftalık 2600, 36 haftalık 3200 ve son olarak 37+5te 3700 çıktı. Dediği gibi 4ü geçerse normal doğum zorlar beni ve bebeği. O yüzden birşey de diyemiyorumm.. Bu arada 2 cm açıklığım da varmış.
İnşallah hayırlısıyla doğum yaparız da geçiririz bugünleri. Göbek çevresi ölçümü 2 hafta önde gidiyor . Kendi sancım gelse yarın yada öbür gün ne güzel olur. Ben de o suniyi istemiyorum, yine buldu beniSalı gideceğim canım benim de en son 3800 dü pazarttesi 38 e girdim bende kesin 4 ü geçmiştir yiyorum bende acıkıyorum çünkü elimde değilayy inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim. Moral olsun sana eltim aynı doktoruma 4300 doğum yaptı şişliğiyle beraber hemde ilk doğumdu hamdolsun bir sorun çıkmamıştı. İnşallah biz de sağ Salim doğumumuzu yaparız heyecan yaptım şimdi pazarttesi senden güzel haberler bekliyorum
Belki olmuştur şimdi. Salı günü gittiğinde belli olur. Hurmaya devamYaa açıklığın da var oh ne güzel ya beni bakmıştı pazarttesi yoktu maalesef
Aynen benim ki de 2 hafta önde hep şişkocukİnşallah hayırlısıyla doğum yaparız da geçiririz bugünleri. Göbek çevresi ölçümü 2 hafta önde gidiyor . Kendi sancım gelse yarın yada öbür gün ne güzel olur. Ben de o suniyi istemiyorum, yine buldu beni
ayyy inşallah canım ya aynen devam.Belki olmuştur şimdi. Salı günü gittiğinde belli olur. Hurmaya devam
Evet erken, bizimki de 7.gunde gecenedı.14. gunde tekrarladık geçti,cogu boyleymişIsitme testinden kaldık kizlar bugun 6.gün oldu erken mi gittik bilmiyorum ama tekrar gün verdi doktor 6 temmuzfa tekrar gidicez sizce erkenmi gittik
Geniş bi kaba ılık su koyup, biberonu yada sütsaklama paketini o suyun içine koyarak diye soylemişti bize hemşireKızlar sağdığınız sütleri nasıl ısıtıp bebeğe veriyor sunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?