2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet valla psikolojim de etkilendi bu surecten canim . Oglum gunduz uyuyor gece uyanik. Uykusuzluk da beni yoruyor galiba. Bebisler saglikli olsun da hepsi duzelecek insaAllah.

Benim bildiğim bu ama başka hastaneler nasıl yapıyor bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-26-21-06-39-953.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 35
Dikkat et enerji veren şeyler ye canım. Bende günde 2 saat uyuduğum zamanlar oluyor ama o günlerde yememi artırıyorum
Istahim cok yok ama yine de yiyorum dikkat ediyorum canim ama bi surec galiba. Bir de oglum gece uyanik gunduz uyudugu icin. Uykusuzluga hic aliskin degilim diye oluyor herhalde ben de cozemedim

Evet valla psikolojim de etkilendi bu surecten canim . Oglum gunduz uyuyor gece uyanik. Uykusuzluk da beni yoruyor galiba. Bebisler saglikli olsun da hepsi duzelecek insaAllah.
Benim birde şimdi göğüs acısı aklendi emziremiyorum ağlıyorum çok fena bi acısı var ya

Kizlar bebeklerini kac dakika ve kaçar saat arayla emziriosunuz bizim sarılık var surekli emzirmeye calisiyorum 2 saatte bir bazen 1 saatte bir emziriyoum

peki tepki veriyomuydu sese. Biraz tedirgin oldum bende
Evet gecememişti ama sese tepkiverıyodu,oyuzden korkmadım ben, bi de zaten ordaki hwmsıre hiç tedırgın ılmana gerek yok,ilkindecogu gecemıyo dedi,senınkı verıyomu sese tepki,vermıyısa sa verır merak etme,hala gelişıyo bişeyleri,içini ferah tut

Gogus uclarim bastan beri sizliyor canim. Lansinoh kremi kullaniyorum ara ara. Hep kullansam duzelecek ama unutuyorum ve cok agriyor emzirirken
Lansınohu silip mi emzırıyorsunuz, ben silseö yıkasambıle gogsumu bebiş sevmuo tadını, memeyı agzına alıncabi yuzunu burusturyyı,zor tutuyo kayıyo biraz, benım de cok acımaya basladı, kapak ve lansinohtan baska caremız yok gibş sanırım

Benim 4 ün üstünde doğdu 38 haftada kimse sunu Vs demedi ilk defa duydum. Ya beklenenden daha aşağı kilo da doğarsa ne diyecek Dr acaba

Benim 4 ün üstünde doğdu 38 haftada kimse sunu Vs demedi ilk defa duydum. Ya beklenenden daha aşağı kilo da doğarsa ne diyecek Dr acaba
Ben 4ü çıkaramam 3300 kiloyu zor çıkardım, o da ebe üstüme bastırdı da öyle çıktı. O yüzden 4ün üstüne çıkarsa sezeryan olurum dedim. Doktor sezeryanı tavsiye etmiyor. Benim ilki de suniyle doğdu. 40ı doldurup gelmemişti o da. Bunun da öyle olmasından da endişe ediyorum. Gerçi kilosu yükselmeseydi 40 dolana kadar beklerdim. Ama yükseliyor. Her gittiğimde yüksek çıkıyor, bide nedense suyu da fazla. Hayırlısıyla bi doğum yapsam ben de sizin gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…