2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bebeğine sagip biberondanmi veriyorsun canim yoksa arta kalanımı öyle yapıyorsun
Bazen sütüm çok geliyor dolaba koyuyorum. Çarşı pazar da işim var biberona koyuyorum annem bazen biberonla bazen kaşıkla yediriyormuş. Eğer emdiyse beni gögüsüm boşalmadıysa sağıyorum

Allah herkesi ağrısız sızısız kurtarsın inşallah ben sezaryen oldum

Yani daha duymuyo tepki vermiyo uyuyo mesela okadar konusuyoruz tepki vermiyo inşllah ikincisinde verir tepki

Benim tahminim 3500 anca doğar. Mesela senin ultrasonda 4 mü çıkıyordu? Dediği gibi mi doğdu tam olarak?
Benim 100 gr daha az doğdu ama farklı birçok hastaneye ve farklı bi kaç Dr gittim aletlere bağlı mesela yeni aletlerde doğum kilosuna yakın çıktı çocuk devletle baya kilo farkı vardı

Bazen sütüm çok geliyor dolaba koyuyorum. Çarşı pazar da işim var biberona koyuyorum annem bazen biberonla bazen kaşıkla yediriyormuş. Eğer emdiyse beni gögüsüm boşalmadıysa sağıyorum
He yok canım benimki emmiyor sütüm de fazla yok ama pompa alıp evde sagip biberona aktarcam başka şekilde veremiyorum başlarda hemen tuttu mu bebek benim göğüs ucum yok ondanmidir yaklastirmayin diyor beni

He yok canım benimki emmiyor sütüm de fazla yok ama pompa alıp evde sagip biberona aktarcam başka şekilde veremiyorum başlarda hemen tuttu mu bebek benim göğüs ucum yok ondanmidir yaklastirmayin diyor beni
Doğduğu zaman hemşire emmesi için baya uğraştı şükür o günden sonra emiyor. Bana sağlık ocağında ebe kaşıkla ver sütü biberon kullanma alışmasın sonra göğüsten emmez demişti

Amiin. 4 kiloyu aşan bebeğin mi sezeryan ile doğdu? Ben de 4ü geçse sezeryandan başka doğum istemem.
Bakalım nasipte ne varsa o olacak.
Evet zaten benim ilk bebeğim hiç bir Dr normali tavsiye etmedi kilosundan ötürü gerçi tavsiye etse de normal doğum olacak durumum olmadı hayati tehlikesi vardı acil sezeryana alındı. İri bebişleri normal olması taraftarı pek degil drlar bebeğe ve anneye bişey olmasın diye

Kızlar bebeklerınızd şapka gıydırıyor mudunu, bızımki hıcsevmıyır cıkarıyor,genekde sapkasız duruyır üşür mü ki ,onemlimi

Yikiyorum canim ama bazen ani aglamalarinda eger kurumussa krem mecburen emziriyorum

Bence yılma makine ile sağmaya başlayıp ucu çıkınca verebilirsin benim 3 gün sürmüştü alması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…