- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 35
Bazen sütüm çok geliyor dolaba koyuyorum. Çarşı pazar da işim var biberona koyuyorum annem bazen biberonla bazen kaşıkla yediriyormuş. Eğer emdiyse beni gögüsüm boşalmadıysa sağıyorumBebeğine sagip biberondanmi veriyorsun canim yoksa arta kalanımı öyle yapıyorsun
Benim tahminim 3500 anca doğar. Mesela senin ultrasonda 4 mü çıkıyordu? Dediği gibi mi doğdu tam olarak?Benim 4 ün üstünde doğdu 38 haftada kimse sunu Vs demedi ilk defa duydum. Ya beklenenden daha aşağı kilo da doğarsa ne diyecek Dr acaba
Allah herkesi ağrısız sızısız kurtarsın inşallah ben sezaryen oldumBen 4ü çıkaramam3300 kiloyu zor çıkardım, o da ebe üstüme bastırdı da öyle çıktı. O yüzden 4ün üstüne çıkarsa sezeryan olurum dedim. Doktor sezeryanı tavsiye etmiyor. Benim ilki de suniyle doğdu. 40ı doldurup gelmemişti o da. Bunun da öyle olmasından da endişe ediyorum. Gerçi kilosu yükselmeseydi 40 dolana kadar beklerdim. Ama yükseliyor. Her gittiğimde yüksek çıkıyor, bide nedense suyu da fazla. Hayırlısıyla bi doğum yapsam ben de sizin gibi....
Yani daha duymuyo tepki vermiyo uyuyo mesela okadar konusuyoruz tepki vermiyo inşllah ikincisinde verir tepkiEvet gecememişti ama sese tepkiverıyodu,oyuzden korkmadım ben, bi de zaten ordaki hwmsıre hiç tedırgın ılmana gerek yok,ilkindecogu gecemıyo dedi,senınkı verıyomu sese tepki,vermıyısa sa verır merak etme,hala gelişıyo bişeyleri,içini ferah tut
Benim 100 gr daha az doğdu ama farklı birçok hastaneye ve farklı bi kaç Dr gittim aletlere bağlı mesela yeni aletlerde doğum kilosuna yakın çıktı çocuk devletle baya kilo farkı vardıBenim tahminim 3500 anca doğar. Mesela senin ultrasonda 4 mü çıkıyordu? Dediği gibi mi doğdu tam olarak?
Amiin. 4 kiloyu aşan bebeğin mi sezeryan ile doğdu? Ben de 4ü geçse sezeryandan başka doğum istemem.Allah herkesi ağrısız sızısız kurtarsın inşallah ben sezaryen oldum
Hiç tavsiye etmiyorum canım elinden geldiğince emzirmeye çalış insan zaman ila çok yıpranıyor.benim bebegimde yaklaşmak dahi istemiyo bende biberona sagip veriyorum bende senin gibi yapcam galiba
Evet canım inşallah sonu güzel olurSenle kaderimiz aynı gidiyor
He yok canım benimki emmiyor sütüm de fazla yok ama pompa alıp evde sagip biberona aktarcam başka şekilde veremiyorum başlarda hemen tuttu mu bebek benim göğüs ucum yok ondanmidir yaklastirmayin diyor beniBazen sütüm çok geliyor dolaba koyuyorum. Çarşı pazar da işim var biberona koyuyorum annem bazen biberonla bazen kaşıkla yediriyormuş. Eğer emdiyse beni gögüsüm boşalmadıysa sağıyorum
Ama bebegimde enfeksiyon cıktı yatirdiler mama verdiler ondan ne bilim içsinde ne şekil de içerse diyorum artık insan başka şekil dayanamiyoHiç tavsiye etmiyorum canım elinden geldiğince emzirmeye çalış insan zaman ila çok yıpranıyor.
Normsl konusmadam anlamadım csnım ben de ,mesels ani yuksek bi ses,atıyorum bi anda kapı carpılmasesı vsYani daha duymuyo tepki vermiyo uyuyo mesela okadar konusuyoruz tepki vermiyo inşllah ikincisinde verir tepki
Doğduğu zaman hemşire emmesi için baya uğraştı şükür o günden sonra emiyor. Bana sağlık ocağında ebe kaşıkla ver sütü biberon kullanma alışmasın sonra göğüsten emmez demiştiHe yok canım benimki emmiyor sütüm de fazla yok ama pompa alıp evde sagip biberona aktarcam başka şekilde veremiyorum başlarda hemen tuttu mu bebek benim göğüs ucum yok ondanmidir yaklastirmayin diyor beni
Evet zaten benim ilk bebeğimAmiin. 4 kiloyu aşan bebeğin mi sezeryan ile doğdu? Ben de 4ü geçse sezeryandan başka doğum istemem.
Bakalım nasipte ne varsa o olacak.
Doğduktan kaç saat sonra emmek için uğraştınızDoğduğu zaman hemşire emmesi için baya uğraştı şükür o günden sonra emiyor. Bana sağlık ocağında ebe kaşıkla ver sütü biberon kullanma alışmasın sonra göğüsten emmez demişti
Ben hala silikon ucla emziriyorum diger turlu almiyor. Silikonsuz cok daha aciyor canim. Benim de yara degil sukur kizariklik var bayaBenim canım gidiyor sanki silikon uçla emzireyim dedim yine acıyoe senin yara mı olmuş benim kızarık şuan sadece
Yikiyorum canim ama bazen ani aglamalarinda eger kurumussa krem mecburen emziriyorumLansınohu silip mi emzırıyorsunuz, ben silseö yıkasambıle gogsumu bebiş sevmuo tadını, memeyı agzına alıncabi yuzunu burusturyyı,zor tutuyo kayıyo biraz, benım de cok acımaya basladı, kapak ve lansinohtan baska caremız yok gibş sanırım
Basta giydirdik ama simdi giydirmiyorum hava cok sicak cunku kafasi ates gibiKızlar bebeklerınızd şapka gıydırıyor mudunu, bızımki hıcsevmıyır cıkarıyor,genekde sapkasız duruyır üşür mü ki ,onemlimi
Devletin verdigi metsil damlayi kullaniyorum ama doktorum bitkisel bi damla onerdi siparis verdik gelmedi bi turlu. Simdilik metsille idare ediyorum ama bu gece 1 saat tek uyuduk asiri gazi var kuzumunKızlar gaz ilacı ne kullanıyorsunuz
Bence yılma makine ile sağmaya başlayıp ucu çıkınca verebilirsin benim 3 gün sürmüştü almasıHe yok canım benimki emmiyor sütüm de fazla yok ama pompa alıp evde sagip biberona aktarcam başka şekilde veremiyorum başlarda hemen tuttu mu bebek benim göğüs ucum yok ondanmidir yaklastirmayin diyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?