2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ya benim sütüm ilk 2 gün gelmedi sonra geldi. Ve maşallah baya geldi baya akıyordu sonra bebek göğsümü tutmayınca birde geceleri gaz sancısından uyumayınca bende hem stres hemde dinlenemedim galiba ondan sütüm iyice azaldı gelmiyor. Sütümü nasıl artırabilirim siz ne yapıyorsunuz neler yiyorsunuz

Ben her altını değiştirdiğimde kullanıyorum. Doktorum öyle söylemişti. Altını değiştirirdikten sonra sür demişti

Ben her gun rezene cayi iciyorum canim. Stell tea lerden var onlari iciyorum 1 bardak. Basim dondugu icin pekmezli su iciyorum ama sute de etki ediyor bence. Bir de salata yiyorum yesillikli. Uykuya da dikkat etmeye calisiyorum. Gece uyuyamadigim icin mutlaka gunduz 1 saat uyuyorum yoksa psikolojik olarak da cokuyorum.

Dr verdiği bestlak diye damlam var onu kullanıyorum bol kompostlu ve su içiyorum. Uykusuzluk sütü azaltıyormuş dinlensen aslında otomatik artar

Kizlar bebeklerini kac dakika ve kaçar saat arayla emziriosunuz bizim sarılık var surekli emzirmeye calisiyorum 2 saatte bir bazen 1 saatte bir emziriyoum
Sureklı emzır korkma mamada ver ben oyle yaptım ıkısını bırden daya ınan olacak dıye hergun renk takip ettim bıde beyaz bızımkı sarı cıktı ılk hafta o dogum sarılıgıymıs dr dedı derken bastım hem meme hem mama bıde uyutma fazla 3 saatten.

Canim bebisin bir ogunde hem mama hem meme mi aliyor. Benim ki tek memeyle doyuyor 1,5 veya 2 saatte bir emziriyorum

Ama bebegimde enfeksiyon cıktı yatirdiler mama verdiler ondan ne bilim içsinde ne şekil de içerse diyorum artık insan başka şekil dayanamiyo
Özel durumu varsa tabi başka canım nasıl besleyebiliyorsan besle tatbiki. Ama düzeldiğini memeye de alışması için yine yanındaysa eğer meme yine teklif et

Ahh canım benim çok iyi anlıyorum seni 19 aya kadar kızımda bende sağdım. Saat kurar kalkmaya çalışırdım tabi çoğunu kaçırırdım o kadar yıpranırdım ki. Dışarı çokacağım zaman elektrikli mekan Arardım sağmal için ama bebekle çok zordu bir ara hiç unutmuyorum yarım saat sağmıştım tam biberonu kapatacağım elim çarptı yarısı gitti avm de bir ağlamıştım ki. O yüzden sağmanın sıkıntılarını çok iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…