- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Benimkiler de öyle olacak gibibende mama verdim canım.
Aptamil canım. Hastanede onu kullanıyor.Hangi marka aldın canım?
Ben her altını değiştirdiğimde kullanıyorum. Doktorum öyle söylemişti. Altını değiştirirdikten sonra sür demiştiMerhaba kızlar ben de haziran annesi oldum 5 gün önce, burayı da hep takip ediyordum çoğunuzu biliyorum zaten okuya okuya, doğum yapan herkese hayırlı olsun ☺
Pişik önleyici kullananlar ne sıklıkta kullanıyor acaba?
Aptamil canım. Hastanede onu kullanıyor.
Aynen canim hic sorun etmiyorum yeterki sutumu icsinBu konuda kendini sıkma canım benim eşimin yengesi sürekli diyordu kendi göğsüne alıştır bende sınır olmuştum artık tuttu bi şekilde alışır zamanla sütğn olsun emsinde silikon uçla olsun bişey olmaz
Ben her gun rezene cayi iciyorum canim. Stell tea lerden var onlari iciyorum 1 bardak. Basim dondugu icin pekmezli su iciyorum ama sute de etki ediyor bence. Bir de salata yiyorum yesillikli. Uykuya da dikkat etmeye calisiyorum. Gece uyuyamadigim icin mutlaka gunduz 1 saat uyuyorum yoksa psikolojik olarak da cokuyorum.Kızlar ya benim sütüm ilk 2 gün gelmedi sonra geldi. Ve maşallah baya geldi baya akıyordu sonra bebek göğsümü tutmayınca birde geceleri gaz sancısından uyumayınca bende hem stres hemde dinlenemedim galiba ondan sütüm iyice azaldı gelmiyor. Sütümü nasıl artırabilirim siz ne yapıyorsunuz neler yiyorsunuz
Saglikla anali babali buyut insaAllah bebisiniMerhaba kızlar ben de haziran annesi oldum 5 gün önce, burayı da hep takip ediyordum çoğunuzu biliyorum zaten okuya okuya, doğum yapan herkese hayırlı olsun
Pişik önleyici kullananlar ne sıklıkta kullanıyor acaba?
Ben de öyle yapıyorum da acaba fazla mı olur demiştim doktor dediyse doğrudur o zaman teşekkürlerBen her altını değiştirdiğimde kullanıyorum. Doktorum öyle söylemişti. Altını değiştirirdikten sonra sür demişti
Amin inşallah canım, hepimizSaglikla anali babali buyut insaAllah bebisini
Ben odaya alındıktan dk lar sonra geldi hemşire hemen nasıl emzirecegimi gösterdi bebek almak istemedi yarım saat sonra tekrar denedi baya ısrarlı bir şekilde denedi bana da emmese de zorla demiştiDoğduktan kaç saat sonra emmek için uğraştınız
Ben dün gittim aldım vallaS
Bende Bi bakayım ama siparişle gelenr kadar göğüsler pert olcak
Dr verdiği bestlak diye damlam var onu kullanıyorum bol kompostlu ve su içiyorum. Uykusuzluk sütü azaltıyormuş dinlensen aslında otomatik artarKızlar ya benim sütüm ilk 2 gün gelmedi sonra geldi. Ve maşallah baya geldi baya akıyordu sonra bebek göğsümü tutmayınca birde geceleri gaz sancısından uyumayınca bende hem stres hemde dinlenemedim galiba ondan sütüm iyice azaldı gelmiyor. Sütümü nasıl artırabilirim siz ne yapıyorsunuz neler yiyorsunuz
Benimkiler daha 4 günlük oy kuzularımAnladım canım bize de doktor aptamil önerdi. Hipp combiotic denedim yeni ama tekrar aptamile dönücem. Şifa olsun kuzulara bol bol yesin büyüsünlerbiz salı günü 1 aylık oluyoruz inşallah
Sureklı emzır korkma mamada ver ben oyle yaptım ıkısını bırden daya ınan olacak dıye hergun renk takip ettim bıde beyaz bızımkı sarı cıktı ılk hafta o dogum sarılıgıymıs dr dedı derken bastım hem meme hem mama bıde uyutma fazla 3 saatten.Kizlar bebeklerini kac dakika ve kaçar saat arayla emziriosunuz bizim sarılık var surekli emzirmeye calisiyorum 2 saatte bir bazen 1 saatte bir emziriyoum
Canim bebisin bir ogunde hem mama hem meme mi aliyor. Benim ki tek memeyle doyuyor 1,5 veya 2 saatte bir emziriyorumSureklı emzır korkma mamada ver ben oyle yaptım ıkısını bırden daya ınan olacak dıye hergun renk takip ettim bıde beyaz bızımkı sarı cıktı ılk hafta o dogum sarılıgıymıs dr dedı derken bastım hem meme hem mama bıde uyutma fazla 3 saatten.
Özel durumu varsa tabi başka canım nasıl besleyebiliyorsan besle tatbiki. Ama düzeldiğini memeye de alışması için yine yanındaysa eğer meme yine teklif etAma bebegimde enfeksiyon cıktı yatirdiler mama verdiler ondan ne bilim içsinde ne şekil de içerse diyorum artık insan başka şekil dayanamiyo
Ahh canım benim çok iyi anlıyorum seni 19 aya kadar kızımda bende sağdım. Saat kurar kalkmaya çalışırdım tabi çoğunu kaçırırdım o kadar yıpranırdım ki. Dışarı çokacağım zaman elektrikli mekan Arardım sağmal için ama bebekle çok zorduBen hem emzirip hem sağıp veriyorum 1 aylık olucaz salı günü ama kendimi çok yorulmuş hissediyorum yani sağma acayip yıpratıcı gerçekten. Gece sağmıyorum bir de gece de sağmam gerekiyor ama o kadar yoruluyorum ki geceye gücüm kalmıyor
Ahh canım benim amiiin, hepimizin inşallahSeninde inşallah çok güzel kolay Bi doğumun olur inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?