2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet öyle. Haklılar da. O yüzden daha fazla kilo almadan suni ile doğum yaptıracak inşallah. Hakkımızda hayırlısı

Ben hala silikon ucla emziriyorum diger turlu almiyor. Silikonsuz cok daha aciyor canim. Benim de yara degil sukur kizariklik var baya
Ben ilk bir hafta 10 gün sililkon uç kullandım ucu yoktu benim göğüsün ama yavaş yavaş bırakmıştık işte böyle oldu sende acısı geçince alıştır bence yavaş yavaş.

Devletin verdigi metsil damlayi kullaniyorum ama doktorum bitkisel bi damla onerdi siparis verdik gelmedi bi turlu. Simdilik metsille idare ediyorum ama bu gece 1 saat tek uyuduk asiri gazi var kuzumun
Metsil eczanede 11 liraydı doktor bize agu line diye bi ilaç söyledi ama eczanede yoktu bizde artık sab simplex diye bi ilaç aldık dün ikidir kullanıyoruz sizin adı ne sipariş ettiğinizin

He yok canım benimki emmiyor sütüm de fazla yok ama pompa alıp evde sagip biberona aktarcam başka şekilde veremiyorum başlarda hemen tuttu mu bebek benim göğüs ucum yok ondanmidir yaklastirmayin diyor beni
Silikon uç alabilirsin canm benimde hiç yoktu ucu bir hafta 10 gün kullandım ucu çıktı

Alistirmaya calistim almadi baya ugrasmam gerek galiba
Bu konuda kendini sıkma canım benim eşimin yengesi sürekli diyordu kendi göğsüne alıştır bende sınır olmuştum artık tuttu bi şekilde alışır zamanla sütğn olsun emsinde silikon uçla olsun bişey olmaz

Hiç tavsiye etmiyorum canım elinden geldiğince emzirmeye çalış insan zaman ila çok yıpranıyor.

Ben hem emzirip hem sağıp veriyorum 1 aylık olucaz salı günü ama kendimi çok yorulmuş hissediyorum yani sağma acayip yıpratıcı gerçekten. Gece sağmıyorum bir de gece de sağmam gerekiyor ama o kadar yoruluyorum ki geceye gücüm kalmıyor

Sağanlar kervanına en erken ben katıldım sanırım ilk günden olsunda Minnaklarimıza yetsinde razıyım. Ev halkı sese gülüyor benim Manuel tak tak ses geliyor. Ata bindi yine diyorlar

Sağanlar kervanına en erken ben katıldım sanırım ilk günden olsunda Minnaklarimıza yetsinde razıyım. Ev halkı sese gülüyor benim Manuel tak tak ses geliyor. Ata bindi yine diyorlar

Çok zor oluyor canım gerçekten sen bol bol süt depola. Benimkiler obur biraz yetmiyor bize mama da içiyoruz

Seninde inşallah çok güzel kolay Bi doğumun olur inşallah canımm

He yok canım benimki emmiyor sütüm de fazla yok ama pompa alıp evde sagip biberona aktarcam başka şekilde veremiyorum başlarda hemen tuttu mu bebek benim göğüs ucum yok ondanmidir yaklastirmayin diyor beni
Canım benimde sıfır süt sıfır göğüs ucu vardı silikon aventin göğüs ucuyla tutuyorum öyle emiyor mamayı da komple kesince tam tuttu bence sende öyle yap silikon uç dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…