Evet öyle. Haklılar da. O yüzden daha fazla kilo almadan suni ile doğum yaptıracak inşallah. Hakkımızda hayırlısıEvet zaten benim ilk bebeğimhiç bir Dr normali tavsiye etmedi kilosundan ötürü gerçi tavsiye etse de normal doğum olacak durumum olmadı hayati tehlikesi vardı acil sezeryana alındı. İri bebişleri normal olması taraftarı pek degil drlar bebeğe ve anneye bişey olmasın diye
Ben ilk bir hafta 10 gün sililkon uç kullandım ucu yoktu benim göğüsün ama yavaş yavaş bırakmıştık işte böyle oldu sende acısı geçince alıştır bence yavaş yavaş.Ben hala silikon ucla emziriyorum diger turlu almiyor. Silikonsuz cok daha aciyor canim. Benim de yara degil sukur kizariklik var baya
Metsil eczanede 11 liraydı doktor bize agu line diye bi ilaç söyledi ama eczanede yoktu bizde artık sab simplex diye bi ilaç aldık dün ikidir kullanıyoruz sizin adı ne sipariş ettiğinizinDevletin verdigi metsil damlayi kullaniyorum ama doktorum bitkisel bi damla onerdi siparis verdik gelmedi bi turlu. Simdilik metsille idare ediyorum ama bu gece 1 saat tek uyuduk asiri gazi var kuzumun
Hava çok sıcak canım şapka takılmaz ki ben iki gündür kısaa kollu zıbın giydiriyorum evimde sıcak birde İzmir sıcağındayızKızlar bebeklerınızd şapka gıydırıyor mudunu, bızımki hıcsevmıyır cıkarıyor,genekde sapkasız duruyır üşür mü ki ,onemlimi
Silikon uç alabilirsin canm benimde hiç yoktu ucu bir hafta 10 gün kullandım ucu çıktıHe yok canım benimki emmiyor sütüm de fazla yok ama pompa alıp evde sagip biberona aktarcam başka şekilde veremiyorum başlarda hemen tuttu mu bebek benim göğüs ucum yok ondanmidir yaklastirmayin diyor beni
Alistirmaya calistim almadi baya ugrasmam gerek galibaBen ilk bir hafta 10 gün sililkon uç kullandım ucu yoktu benim göğüsün ama yavaş yavaş bırakmıştık işte böyle oldu sende acısı geçince alıştır bence yavaş yavaş.
Esim siparis etti canim foktorun verdigi kagit onda. Sorayim sana haber veririmMetsil eczanede 11 liraydı doktor bize agu line diye bi ilaç söyledi ama eczanede yoktu bizde artık sab simplex diye bi ilaç aldık dün ikidir kullanıyoruz sizin adı ne sipariş ettiğinizin
Bu konuda kendini sıkma canım benim eşimin yengesi sürekli diyordu kendi göğsüne alıştır bende sınır olmuştum artık tuttu bi şekilde alışır zamanla sütğn olsun emsinde silikon uçla olsun bişey olmazAlistirmaya calistim almadi baya ugrasmam gerek galiba
Tmm canım bakalım hangisiymişEsim siparis etti canim foktorun verdigi kagit onda. Sorayim sana haber veririm
Hiç tavsiye etmiyorum canım elinden geldiğince emzirmeye çalış insan zaman ila çok yıpranıyor.
Sağanlar kervanına en erken ben katıldım sanırım ilk gündenBen hem emzirip hem sağıp veriyorum 1 aylık olucaz salı günü ama kendimi çok yorulmuş hissediyorum yani sağma acayip yıpratıcı gerçekten. Gece sağmıyorum bir de gece de sağmam gerekiyor ama o kadar yoruluyorum ki geceye gücüm kalmıyor
Sağanlar kervanına en erken ben katıldım sanırım ilk gündenolsunda Minnaklarimıza yetsinde razıyım. Ev halkı sese gülüyor benim Manuel tak tak ses geliyor. Ata bindi yine diyorlar
Benimde şiştiler çok şükür günlerdir uğraşıyorum hala göğüs ucuyla tutuyor ama yine de çok mutlu ediyor beniYok iki gündür böyle oldu şiştiler bide kendi akıyo şuan elimle sıkıp biberona dolduruyorum
Bende Bi bakayım ama siparişle gelenr kadar göğüsler pert olcakBen ablamdan aldım lansinoh elektirikli tek pompa ben beğeniyorum hatta indirime girmiş bende alacağım
Seninde inşallah çok güzel kolay Bi doğumun olur inşallah canımmSalı gideceğim canım benim de en son 3800 dü pazarttesi 38 e girdim bende kesin 4 ü geçmiştir yiyorum bende acıkıyorum çünkü elimde değilayy inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim. Moral olsun sana eltim aynı doktoruma 4300 doğum yaptı şişliğiyle beraber hemde ilk doğumdu hamdolsun bir sorun çıkmamıştı. İnşallah biz de sağ Salim doğumumuzu yaparız heyecan yaptım şimdi pazarttesi senden güzel haberler bekliyorum ☺
Benim bebek bugün emmeye başladı güzelce ama göğüsler şişti canım acıyor sağarsam biberonla vermem lazım onada eşim karşı çıkıyor biberon verme sürekli emzir diyoMochi göğüs pompası kullanıyorum ben çok memnun kaldım
Şaşırdım valla ne gıydırcegımı, deneye deneye bulcaz artık:)Hava çok sıcak canım şapka takılmaz ki ben iki gündür kısaa kollu zıbın giydiriyorum evimde sıcak birde İzmir sıcağındayız
Bende silikon uçla bile yara yapıyorBenim canım gidiyor sanki silikon uçla emzireyim dedim yine acıyoe senin yara mı olmuş benim kızarık şuan sadece
Canım benimde sıfır süt sıfır göğüs ucu vardı silikon aventin göğüs ucuyla tutuyorum öyle emiyor mamayı da komple kesince tam tuttu bence sende öyle yap silikon uç deneHe yok canım benimki emmiyor sütüm de fazla yok ama pompa alıp evde sagip biberona aktarcam başka şekilde veremiyorum başlarda hemen tuttu mu bebek benim göğüs ucum yok ondanmidir yaklastirmayin diyor beni
Benimkiler de öyle olacak gibiÇok zor oluyor canım gerçekten sen bol bol süt depola. Benimkiler obur biraz yetmiyor bize mama da içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?