2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim bebisin bir ogunde hem mama hem meme mi aliyor. Benim ki tek memeyle doyuyor 1,5 veya 2 saatte bir emziriyorum
Sorma canım şükür herseyımız ıyı Maasallah ama doymuyor emmede de sorun yok suttede ama doymam dıyor mama gunduz bıkere 30 cc verıyorum gece ıkıbkere verdıgın oluyor cunku ben yoruluyorum ıkısınede hayır demiyor allahtan zaten 2.haftadan sonra sureklı emmek ıstermiş goguste uyumak istermiş

Iyi cok degilmis gunduz 1 kere canim. Ben her 2 saatte bir hem mama hem meme veriyorsun sandim

Bir memeyi en az 15 dakika vermek gerekiyormus canim son sute ulasmasi icin ben de 20 dakika veya daha fazla icmesini sagliyorum canim ama kendisi birakiyor memeyi doyunca. Bi de bazen 1 saatte de uyanip agliyor duzenli degiliz tam.
Aynen en az 15 dk emıyor normalde 25 30 dk emıyor benımkı uyuyor derken gaz cıkarıyorum bıda gozlerı acıyor agızı aranıyor sureklı ellerını yalıyor sag sol kafa durmuyor merak edıyorum sızlerde de oylemı.
Şükür 17gunluguz toparlandıgını hıssettım ama kuzum benim ya kırısıklıkları gıdıyor yavastan cümkemizinki iyi olsun inşaallah tez elden Allahım.

Grupta doğurmaya n kalmadı galiba kızlar biz 3 gündür hastanedeyiz enfeksiyonuna var beslenenedigi icinin sarılık var o kadar sancılı doğumun acısını tekrar yasayayim yeterki kızım sağlıklı olsun idrarini çok ağrılı yapıyor yavrum 3580 ve doğdu 3350 ye düştü çok şükür bugün toparladı kızlar lütfen tavrına dua edin pazartesiye minigim taburcu olsun

Neden sağdın peki canım?

Rabbim şifa versin inşallah Bi an önce yavruna kavuşursun inşallah canım çok zordur

Doğumdan sonra keske karnımda az daha kalaydin dedim sezeryan kesisi, gaz sancisi, gogus uclari, emmeyen ve uyumayan bir bebisten sonra

Emzirebilen hatunlar cok imreniyorum size su an naparsam yapayim almiyo agzina yirtiyo ortaligi silikon ucla doymuyo gogsum buyuk ve ucu yok çekemiyo kan akiyo artk sagmaktan napicam mama mecburen hastane iki defa verdiler ama istemiyorum bir yolu yok mudur

B
Benimde göğüslerin ucu yok ama silikon uçla güzel alıyor hangisini kullanıyorsun canım ama silikon göğüs ucunda mı sıkıntı var bende de sıfır meme ucu var keşke bende direk emzirebilsem böyle çok uğraştırıyor

Doymuyormus bebek hemsiresi oyle soyledi bende emiyo doyuyo saniyodum baya memede kaliyodu silikon ucla cekiyosu da ama bi mama deneyelim dedi mamayi hopurdetti hemen meger acmis

Rabbim şifa versin minik kuzuna inşallah da hemencik kavuşsun annesiyle

Sağol canım gözün aydın ben her kakali bezden sonra Bepanthol sürüyorum şükür hiç pişik olmadık

Rabbim bol bol şifa versin minigine canım çok iyi anlıyorum seni inşallah en kısa sürede evinize sağ salim dönersiniz bebisinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…