Sorma canım şükür herseyımız ıyı Maasallah ama doymuyor emmede de sorun yok suttede ama doymam dıyor mama gunduz bıkere 30 cc verıyorum gece ıkıbkere verdıgın oluyor cunku ben yoruluyorum ıkısınede hayır demiyor allahtan zaten 2.haftadan sonra sureklı emmek ıstermiş goguste uyumak istermişCanim bebisin bir ogunde hem mama hem meme mi aliyor. Benim ki tek memeyle doyuyor 1,5 veya 2 saatte bir emziriyorum
Ben de 2 saate bir emziriyorum, kaç dakika veriyorsun canım?Canim bebisin bir ogunde hem mama hem meme mi aliyor. Benim ki tek memeyle doyuyor 1,5 veya 2 saatte bir emziriyorum
Iyi cok degilmis gunduz 1 kere canim. Ben her 2 saatte bir hem mama hem meme veriyorsun sandimSorma canım şükür herseyımız ıyı Maasallah ama doymuyor emmede de sorun yok suttede ama doymam dıyor mama gunduz bıkere 30 cc verıyorum gece ıkıbkere verdıgın oluyor cunku ben yoruluyorum ıkısınede hayır demiyor allahtan zaten 2.haftadan sonra sureklı emmek ıstermiş goguste uyumak istermiş
Bir memeyi en az 15 dakika vermek gerekiyormus canim son sute ulasmasi icin ben de 20 dakika veya daha fazla icmesini sagliyorum canim ama kendisi birakiyor memeyi doyunca. Bi de bazen 1 saatte de uyanip agliyor duzenli degiliz tam.Ben de 2 saate bir emziriyorum, kaç dakika veriyorsun canım?
Aynen en az 15 dk emıyor normalde 25 30 dk emıyor benımkı uyuyor derken gaz cıkarıyorum bıda gozlerı acıyor agızı aranıyor sureklı ellerını yalıyor sag sol kafa durmuyor merak edıyorum sızlerde de oylemı.Bir memeyi en az 15 dakika vermek gerekiyormus canim son sute ulasmasi icin ben de 20 dakika veya daha fazla icmesini sagliyorum canim ama kendisi birakiyor memeyi doyunca. Bi de bazen 1 saatte de uyanip agliyor duzenli degiliz tam.
Aynıymışız o zamanBir memeyi en az 15 dakika vermek gerekiyormus canim son sute ulasmasi icin ben de 20 dakika veya daha fazla icmesini sagliyorum canim ama kendisi birakiyor memeyi doyunca. Bi de bazen 1 saatte de uyanip agliyor duzenli degiliz tam.
Ahh canım benim çok iyi anlıyorum seni 19 aya kadar kızımda bende sağdım. Saat kurar kalkmaya çalışırdım tabi çoğunu kaçırırdım o kadar yıpranırdım ki. Dışarı çokacağım zaman elektrikli mekan Arardım sağmal için ama bebekle çok zordubir ara hiç unutmuyorum yarım saat sağmıştım tam biberonu kapatacağım elim çarptı yarısı gitti avm de bir ağlamıştım ki. O yüzden sağmanın sıkıntılarını çok iyi bilirim
Küçük Bi ilçede olunca öyle şansım yok iyi yapmışsın canımBen dün gittim aldım vallason kullanma tarihine bak mutlaka ben bir siteden aldım son kullanma tarihi 2019 olan ürünler yollamış geri iade ettim
Rabbim şifa versin inşallah Bi an önce yavruna kavuşursun inşallah canım çok zordurGrupta doğurmaya n kalmadı galiba kızlar biz 3 gündür hastanedeyiz enfeksiyonuna var beslenenedigi icinin sarılık var o kadar sancılı doğumun acısını tekrar yasayayim yeterki kızım sağlıklı olsun idrarini çok ağrılı yapıyor yavrum 3580 ve doğdu 3350 ye düştü çok şükür bugün toparladı kızlar lütfen tavrına dua edin pazartesiye minigim taburcu olsun
Doğumdan sonra keske karnımda az daha kalaydin dedimBen 4ü çıkaramam3300 kiloyu zor çıkardım, o da ebe üstüme bastırdı da öyle çıktı. O yüzden 4ün üstüne çıkarsa sezeryan olurum dedim. Doktor sezeryanı tavsiye etmiyor. Benim ilki de suniyle doğdu. 40ı doldurup gelmemişti o da. Bunun da öyle olmasından da endişe ediyorum. Gerçi kilosu yükselmeseydi 40 dolana kadar beklerdim. Ama yükseliyor. Her gittiğimde yüksek çıkıyor, bide nedense suyu da fazla. Hayırlısıyla bi doğum yapsam ben de sizin gibi....
Geçiyor bugünler merak etme. Düzene girecek uykusu da yemesi de. Ama sabretmen lazım. Alışacaksınız ikiniz de bu hayataDoğumdan sonra keske karnımda az daha kalaydin dedimsezeryan kesisi, gaz sancisi, gogus uclari, emmeyen ve uyumayan bir bebisten sonra
Ben cildirmadan gecer insallah uykusuzluk falan gozumde degil memeyi emdigini doydugunu bir gorsemGeçiyor bugünler merak etme. Düzene girecek uykusu da yemesi de. Ama sabretmen lazım. Alışacaksınız ikiniz de bu hayata
Benimde göğüslerin ucu yok ama silikon uçla güzel alıyor hangisini kullanıyorsun canım ama silikon göğüs ucunda mı sıkıntı var bende de sıfır meme ucu var keşke bende direk emzirebilsem böyle çok uğraştırıyorEmzirebilen hatunlar cok imreniyorum size su an naparsam yapayim almiyo agzina yirtiyo ortaligi silikon ucla doymuyo gogsum buyuk ve ucu yok çekemiyo kan akiyo artk sagmaktan napicam mama mecburen hastane iki defa verdiler ama istemiyorum bir yolu yok mudur
Doymuyormus bebek hemsiresi oyle soyledi bende emiyo doyuyo saniyodum baya memede kaliyodu silikon ucla cekiyosu da ama bi mama deneyelim dedi mamayi hopurdetti hemen meger acmisB
Benimde göğüslerin ucu yok ama silikon uçla güzel alıyor hangisini kullanıyorsun canım ama silikon göğüs ucunda mı sıkıntı var bende de sıfır meme ucu var keşke bende direk emzirebilsem böyle çok uğraştırıyor
Grupta doğurmaya n kalmadı galiba kızlar biz 3 gündür hastanedeyiz enfeksiyonuna var beslenenedigi icinin sarılık var o kadar sancılı doğumun acısını tekrar yasayayim yeterki kızım sağlıklı olsun idrarini çok ağrılı yapıyor yavrum 3580 ve doğdu 3350 ye düştü çok şükür bugün toparladı kızlar lütfen tavrına dua edin pazartesiye minigim taburcu olsun
Benimki uyurken takıyorum şapka yoksa gözler hep açık hiç uyumuyor uyanınca çıkarıyorumKızlar bebeklerınızd şapka gıydırıyor mudunu, bızımki hıcsevmıyır cıkarıyor,genekde sapkasız duruyır üşür mü ki ,onemlimi
Sağol canım gözün aydın ben her kakali bezden sonra Bepanthol sürüyorum şükür hiç pişik olmadıkMerhaba kızlar ben de haziran annesi oldum 5 gün önce, burayı da hep takip ediyordum çoğunuzu biliyorum zaten okuya okuya, doğum yapan herkese hayırlı olsun ☺
Pişik önleyici kullananlar ne sıklıkta kullanıyor acaba?
Rabbim bol bol şifa versin minigine canım çok iyi anlıyorum seni inşallah en kısa sürede evinize sağ salim dönersiniz bebisinleGrupta doğurmaya n kalmadı galiba kızlar biz 3 gündür hastanedeyiz enfeksiyonuna var beslenenedigi icinin sarılık var o kadar sancılı doğumun acısını tekrar yasayayim yeterki kızım sağlıklı olsun idrarini çok ağrılı yapıyor yavrum 3580 ve doğdu 3350 ye düştü çok şükür bugün toparladı kızlar lütfen tavrına dua edin pazartesiye minigim taburcu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?