- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Biz 20 gunluk olduk canim. Hemen doyuyor oglum ama senin oglunun da gayet normal. Aminn duan icin deAynen en az 15 dk emıyor normalde 25 30 dk emıyor benımkı uyuyor derken gaz cıkarıyorum bıda gozlerı acıyor agızı aranıyor sureklı ellerını yalıyor sag sol kafa durmuyor merak edıyorum sızlerde de oylemı.
Şükür 17gunluguz toparlandıgını hıssettım ama kuzum benim ya kırısıklıkları gıdıyor yavastancümkemizinki iyi olsun inşaallah tez elden Allahım.
Ben de cozemedim canim ya. Sapka olmadigi halde kafasi hep terliyor. Uzun kollu zibin ve altina ayakli pantolonlardan giydiriyoruz yine terliyor. Cikartsak hasta olur diye korkuyorz ama ne giydirecegimizi sasirdik valla. Gobek bagi 10. Gun dustu ve birkac gun kaniyordu gecti sukur. Simdi gaz basladiKizlar biz bugün 9 günlük olduk sukur emmemiz güzel sutum de aslında yetiyor ama bizimki sürekli uyanık ve memede durmak istiyor o yüzden süt tekrar dolmadan bı daha başlıyor emmeye günde 1 gece de 1 kez 30 cc mama veriyorum sonra biraz uyuyor . Bebeklerinizin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim hala düşmedi bazen kurumuş kan oluyor zibininda . Bı de bende nasıl giydirecehime karar veremiyorum burası çok aşırı sıcak değil zıbın üzerine tulum giydiriyorun şapka içine çorap üzerine belek sariyorum uyurken de ekstra battaniye ortuyorum . Bazen terlemiş oluyor bazen üşümüş anlayamadım valla
Aynen canım ben bir hafta 10 gün öyle verdim zamanla ucu çıkıyor ama bu sefer de yara oldu işteBenimde şiştiler çok şükür günlerdir uğraşıyorum hala göğüs ucuyla tutuyor ama yine de çok mutlu ediyor beni
Bende aslında üşür mü diye düşünüyorum bazen hapşuruyor ama baya sıcak burası sizin bulunduğunuz yer sıcaksa ona göre bakabilirsinizŞaşırdım valla ne gıydırcegımı, deneye deneye bulcaz artık:)
Niye Acaba ben yara olduğu için silikon üç kullanıyorum iyi oluyorBende silikon uçla bile yara yapıyor
Ihlamur ve rezene karışık demliyorum. Bi de bol su. Emzirmeye çalışmaktan vazgeçme. Tutar memeyi mutlakaKızlar ya benim sütüm ilk 2 gün gelmedi sonra geldi. Ve maşallah baya geldi baya akıyordu sonra bebek göğsümü tutmayınca birde geceleri gaz sancısından uyumayınca bende hem stres hemde dinlenemedim galiba ondan sütüm iyice azaldı gelmiyor. Sütümü nasıl artırabilirim siz ne yapıyorsunuz neler yiyorsunuz
Merhaba canım Hayırlısı olsun Güle güle büyüt bebişini Ben her zaman sürmüyorum bir kere altını aldığımda sürdüysem diğerinde sürmüyorumMerhaba kızlar ben de haziran annesi oldum 5 gün önce, burayı da hep takip ediyordum çoğunuzu biliyorum zaten okuya okuya, doğum yapan herkese hayırlı olsun ☺
Pişik önleyici kullananlar ne sıklıkta kullanıyor acaba?
Emmiyordu canımNeden sağdın peki canım?
Valla benim ki de öyle. 2 memeyi bitiriyor bazen mamayda üstüne alıyor. Ama 2 gündür vermiyorum gazın kaynağı mamamı diye deniyorumfda bu seferde uykular çok kısa sürüyor. Doymuyor belli kiCanim bebisin bir ogunde hem mama hem meme mi aliyor. Benim ki tek memeyle doyuyor 1,5 veya 2 saatte bir emziriyorum
Canım sizin enfeksiyon değeri kaç?Grupta doğurmaya n kalmadı galiba kızlar biz 3 gündür hastanedeyiz enfeksiyonuna var beslenenedigi icinin sarılık var o kadar sancılı doğumun acısını tekrar yasayayim yeterki kızım sağlıklı olsun idrarini çok ağrılı yapıyor yavrum 3580 ve doğdu 3350 ye düştü çok şükür bugün toparladı kızlar lütfen tavrına dua edin pazartesiye minigim taburcu olsun
Benımde oyle doymuyor sureklı memede kalıyor uyuyor sonra yıne acıyor gozunu bunlar normalmiş ama. Şükür bırsey olmasında. Bızım gobegımız 8.gun mu ne düştü.Kizlar biz bugün 9 günlük olduk sukur emmemiz güzel sutum de aslında yetiyor ama bizimki sürekli uyanık ve memede durmak istiyor o yüzden süt tekrar dolmadan bı daha başlıyor emmeye günde 1 gece de 1 kez 30 cc mama veriyorum sonra biraz uyuyor . Bebeklerinizin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim hala düşmedi bazen kurumuş kan oluyor zibininda . Bı de bende nasıl giydirecehime karar veremiyorum burası çok aşırı sıcak değil zıbın üzerine tulum giydiriyorun şapka içine çorap üzerine belek sariyorum uyurken de ekstra battaniye ortuyorum . Bazen terlemiş oluyor bazen üşümüş anlayamadım valla
Benim de öyle canım Emziriyorum gazını çıkarırken birden uyanıyor tekrar emmek istiyor doymuyor mu diye düşünmüyor değilim uyutuyorum sürekli uyanıyor 10 dakika geçmedenAynen en az 15 dk emıyor normalde 25 30 dk emıyor benımkı uyuyor derken gaz cıkarıyorum bıda gozlerı acıyor agızı aranıyor sureklı ellerını yalıyor sag sol kafa durmuyor merak edıyorum sızlerde de oylemı.
Şükür 17gunluguz toparlandıgını hıssettım ama kuzum benim ya kırısıklıkları gıdıyor yavastancümkemizinki iyi olsun inşaallah tez elden Allahım.
Benim de evimi Çatı Katı ama çok sıcak oluyor kısa kollu zıbın giydiriyorum sadece emerken falan çok terliyor Ama muhakkak çorap giydiriyorum çok gazı var zatenBenımde oyle doymuyor sureklı memede kalıyor uyuyor sonra yıne acıyor gozunu bunlar normalmiş ama. Şükür bırsey olmasında. Bızım gobegımız 8.gun mu ne düştü.
Bende zıbın sıfır kollu yada yarım kol ustune takım ustu altı pantolonu sapka eldıven bıde battanıyesı o kadar. Ustelık catı katı acayip sıcak evımız. Yınede dıkkat edıyorum cok ınce gıydırmıyorum. Ama 3gune bir banyo yaptırıyorum. Cok ıyı gelıyor.
Benim ilk bebeğimde olmuştu aynen senin başına gelen. 3 ay ağlaya ağlaya verdim bez tıkıyordum ağzıma ısırıyordum acıdan. Ama sonunda ben kazanmıştım. Sağmamıştım hiç.Emzirebilen hatunlar cok imreniyorum size su an naparsam yapayim almiyo agzina yirtiyo ortaligi silikon ucla doymuyo gogsum buyuk ve ucu yok çekemiyo kan akiyo artk sagmaktan napicam mama mecburen hastane iki defa verdiler ama istemiyorum bir yolu yok mudur
Yelek fazla değil mi ki ya?bizim göbek 5. Gün düşmüştü Bi de o kurumuş kanı danış doktoruna eğer göbek kanıysa k vitaminini tekrar ediyolarmış. Bazen yeterli gelmiyomuş. Bende mama veriyordum doymadıysa ama gazın kaynağını bulmaya çalışıyorum o yüzden 2 gündür vermiyorum. Süt daha da çoğaldı sanki.Kizlar biz bugün 9 günlük olduk sukur emmemiz güzel sutum de aslında yetiyor ama bizimki sürekli uyanık ve memede durmak istiyor o yüzden süt tekrar dolmadan bı daha başlıyor emmeye günde 1 gece de 1 kez 30 cc mama veriyorum sonra biraz uyuyor . Bebeklerinizin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim hala düşmedi bazen kurumuş kan oluyor zibininda . Bı de bende nasıl giydirecehime karar veremiyorum burası çok aşırı sıcak değil zıbın üzerine tulum giydiriyorun şapka içine çorap üzerine belek sariyorum uyurken de ekstra battaniye ortuyorum . Bazen terlemiş oluyor bazen üşümüş anlayamadım valla
Ben iki gündür kısa kollu zıbın giydiriyorum Çünkü emerken çok terliyor üstüne de müslin battaniye örtüyorum uyurken göbek bağı 9 gün düşmüştü sanırım kanıyordu sürekli bizim deKizlar biz bugün 9 günlük olduk sukur emmemiz güzel sutum de aslında yetiyor ama bizimki sürekli uyanık ve memede durmak istiyor o yüzden süt tekrar dolmadan bı daha başlıyor emmeye günde 1 gece de 1 kez 30 cc mama veriyorum sonra biraz uyuyor . Bebeklerinizin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim hala düşmedi bazen kurumuş kan oluyor zibininda . Bı de bende nasıl giydirecehime karar veremiyorum burası çok aşırı sıcak değil zıbın üzerine tulum giydiriyorun şapka içine çorap üzerine belek sariyorum uyurken de ekstra battaniye ortuyorum . Bazen terlemiş oluyor bazen üşümüş anlayamadım valla
Ayy evet ya bu hemen uyanmalar beni delirtçek.Benim de öyle canım Emziriyorum gazını çıkarırken birden uyanıyor tekrar emmek istiyor doymuyor mu diye düşünmüyor değilim uyutuyorum sürekli uyanıyor 10 dakika geçmeden
Bir de tam kahvaltı koyuyorum yemek koyuyorum Tam yiyeceğim zaman ağlıyor uyutuyorum tekrar aynı şekil ama bizimkinin çok fena bir gaz sancısı var Dün ilaç aldık kullanıyoruz bakalım Faydası olur inşallahAyy evet ya bu hemen uyanmalar beni delirtçek.
İdrarını ağrılı yaptığını nasıl anladın? İdrar yolu enfeksiyonu mu var? Bende şüpheleniyorum. Ne zaman altını açsam ıkınır gibi ağlıyo. Sonra çişini yapıyo. Ama kan koku renk falan hiç bişey yokGrupta doğurmaya n kalmadı galiba kızlar biz 3 gündür hastanedeyiz enfeksiyonuna var beslenenedigi icinin sarılık var o kadar sancılı doğumun acısını tekrar yasayayim yeterki kızım sağlıklı olsun idrarini çok ağrılı yapıyor yavrum 3580 ve doğdu 3350 ye düştü çok şükür bugün toparladı kızlar lütfen tavrına dua edin pazartesiye minigim taburcu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?