Ayyynennn. Babası gelipte 2 dk tutmazsa hepten açım.Bir de tam kahvaltı koyuyorum yemek koyuyorum Tam yiyeceğim zaman ağlıyor uyutuyorum tekrar aynı şekil ama bizimkinin çok fena bir gaz sancısı var Dün ilaç aldık kullanıyoruz bakalım Faydası olur inşallah
Sağol canım gözün aydın ben her kakali bezden sonra Bepanthol sürüyorum şükür hiç pişik olmadık
Sağ olun kızlar, ben de sık sık sürerim artık pişik olmasın daMerhaba canım Hayırlısı olsun Güle güle büyüt bebişini Ben her zaman sürmüyorum bir kere altını aldığımda sürdüysem diğerinde sürmüyorum
Zamanla alışıcaz inşaallah demekki hersey yolunda hepımızde aynı seyler yasanıyorsa.Benim de öyle canım Emziriyorum gazını çıkarırken birden uyanıyor tekrar emmek istiyor doymuyor mu diye düşünmüyor değilim uyutuyorum sürekli uyanıyor 10 dakika geçmeden
Evet canım aynı ya gece gazını elimi karnına koyunca duyuyorum resmen rengi değişiyor bı anda ikinip sikiniyor o anda . Geceleri de uykusu eğer açılırsa saatlerce uyutamiyorum yine eğer acmazsak iyi ama 3 kez falan gece kaka yapıyor sonra zorla uyutuyorum bazen ayağımda bile sallıyorum valla .Ben de cozemedim canim ya. Sapka olmadigi halde kafasi hep terliyor. Uzun kollu zibin ve altina ayakli pantolonlardan giydiriyoruz yine terliyor. Cikartsak hasta olur diye korkuyorz ama ne giydirecegimizi sasirdik valla. Gobek bagi 10. Gun dustu ve birkac gun kaniyordu gecti sukur. Simdi gaz basladigece uyumuyor senin de oyle mi uykusu. Gazi artiyor geceleri
Ben 1 kez yıkadım göbeği enfeksiyon kapacak diye yikayamadim bı daha Dr da sil dedi yikamadim bı daha gibegimiz düşse rahat rahat yikicam iki üç güne bı bende ince giydiremiuorumBenımde oyle doymuyor sureklı memede kalıyor uyuyor sonra yıne acıyor gozunu bunlar normalmiş ama. Şükür bırsey olmasında. Bızım gobegımız 8.gun mu ne düştü.
Bende zıbın sıfır kollu yada yarım kol ustune takım ustu altı pantolonu sapka eldıven bıde battanıyesı o kadar. Ustelık catı katı acayip sıcak evımız. Yınede dıkkat edıyorum cok ınce gıydırmıyorum. Ama 3gune bir banyo yaptırıyorum. Cok ıyı gelıyor.
Almiyo agzina ucu diye artk sinirden ağlıyorumBenim ilk bebeğimde olmuştu aynen senin başına gelen. 3 ay ağlaya ağlaya verdim bez tıkıyordum ağzıma ısırıyordum acıdan. Ama sonunda ben kazanmıştım. Sağmamıştım hiç.
Bizde enfeksiyondan yatıyoruz canım 3 gündür rabbim yardimcimiz olsun insallah erkenden atlayıp evimize gideriz sağlıkla sütü nasıl yapıyorsun peki canımGrupta doğurmaya n kalmadı galiba kızlar biz 3 gündür hastanedeyiz enfeksiyonuna var beslenenedigi icinin sarılık var o kadar sancılı doğumun acısını tekrar yasayayim yeterki kızım sağlıklı olsun idrarini çok ağrılı yapıyor yavrum 3580 ve doğdu 3350 ye düştü çok şükür bugün toparladı kızlar lütfen tavrına dua edin pazartesiye minigim taburcu olsun
Çok iyi anlıyorum seni. Mücadeleden vazgeçme. Özgül kalkir var instgramda istersen gönderilerine bir göz at işine yarayacak birşey bulursun inşallah.Almiyo agzina ucu diye artk sinirden ağlıyorum
Aynıyız canım göğüs büyük uc yok benimkide yırtıyor kendini biz hala hastanede olduğumuz için pompa ile sagip veriyorum ama iki gün mama verdiler kuzuma ben göğüs ucuyla denedim göğüs ucu durmuyor sürekli çıkıyor eve gidince bant yapıştırmayı düşünüyorum öyle yapıp denicemEmzirebilen hatunlar cok imreniyorum size su an naparsam yapayim almiyo agzina yirtiyo ortaligi silikon ucla doymuyo gogsum buyuk ve ucu yok çekemiyo kan akiyo artk sagmaktan napicam mama mecburen hastane iki defa verdiler ama istemiyorum bir yolu yok mudur
Bugün artmaya başladı mama ile takviye yapıyoruzBizde enfeksiyondan yatıyoruz canım 3 gündür rabbim yardimcimiz olsun insallah erkenden atlayıp evimize gideriz sağlıkla sütü nasıl yapıyorsun peki canım
İdrar enfeksiyonu. Değil genel dedi enfeksiyona ona da gaz dedi doktor ama inanmiyorumİdrarını ağrılı yaptığını nasıl anladın? İdrar yolu enfeksiyonu mu var? Bende şüpheleniyorum. Ne zaman altını açsam ıkınır gibi ağlıyo. Sonra çişini yapıyo. Ama kan koku renk falan hiç bişey yok
Söylemediler kiCanım sizin enfeksiyon değeri kaç?
Yok canım süt durumunu değil hani nasıl veriyorsun ben göğüs ucu ile vermeye caliscam tuttu mu ilk günden seninkiBugün artmaya başladı mama ile takviye yapıyoruz
Bepntol pişik kremi kullan bız ondan kullanıyoruz şükür ıyı.Ya benim bebiş pişik oldu ıslak mendilini ve pişik kremini değiştikten sonra oldu onunla bağlantılımı sizce yavar mı kesin geçirir dediğiniz pişik kremi ?
Benimde göğüslerin ucu yok ne yapalım ki tutmamasından daha iyi değil miDoymuyormus bebek hemsiresi oyle soyledi bende emiyo doyuyo saniyodum baya memede kaliyodu silikon ucla cekiyosu da ama bi mama deneyelim dedi mamayi hopurdetti hemen meger acmis
asla giydiemiyor bende napim mevbur serin olurss müsli ile örtüyorumKızlar bebeklerınızd şapka gıydırıyor mudunu, bızımki hıcsevmıyır cıkarıyor,genekde sapkasız duruyır üşür mü ki ,onemlimi
Sağmaktan nefret ediyorum canımöyle yanıyor kiBen hem emzirip hem sağıp veriyorum 1 aylık olucaz salı günü ama kendimi çok yorulmuş hissediyorum yani sağma acayip yıpratıcı gerçekten. Gece sağmıyorum bir de gece de sağmam gerekiyor ama o kadar yoruluyorum ki geceye gücüm kalmıyor
Kurumuş kan bizdede vardı sonra içini açtık göbeğin meğerse iltihap varmış doktors gittik gümüş nitratls yaktıKizlar biz bugün 9 günlük olduk sukur emmemiz güzel sutum de aslında yetiyor ama bizimki sürekli uyanık ve memede durmak istiyor o yüzden süt tekrar dolmadan bı daha başlıyor emmeye günde 1 gece de 1 kez 30 cc mama veriyorum sonra biraz uyuyor . Bebeklerinizin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim hala düşmedi bazen kurumuş kan oluyor zibininda . Bı de bende nasıl giydirecehime karar veremiyorum burası çok aşırı sıcak değil zıbın üzerine tulum giydiriyorun şapka içine çorap üzerine belek sariyorum uyurken de ekstra battaniye ortuyorum . Bazen terlemiş oluyor bazen üşümüş anlayamadım valla
asla giydiemiyor bende napim mevbur serin olurss müsli ile örtüyorum
Sağmaktan nefret ediyorum canımöyle yanıyor ki
Kurumuş kan bizdede vardı sonra içini açtık göbeğin meğerse iltihap varmış doktors gittik gümüş nitratls yaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?