2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ayyynennn. Babası gelipte 2 dk tutmazsa hepten açım.

Sağol canım gözün aydın ben her kakali bezden sonra Bepanthol sürüyorum şükür hiç pişik olmadık
Merhaba canım Hayırlısı olsun Güle güle büyüt bebişini Ben her zaman sürmüyorum bir kere altını aldığımda sürdüysem diğerinde sürmüyorum
Sağ olun kızlar, ben de sık sık sürerim artık pişik olmasın da

Evet canım aynı ya gece gazını elimi karnına koyunca duyuyorum resmen rengi değişiyor bı anda ikinip sikiniyor o anda . Geceleri de uykusu eğer açılırsa saatlerce uyutamiyorum yine eğer acmazsak iyi ama 3 kez falan gece kaka yapıyor sonra zorla uyutuyorum bazen ayağımda bile sallıyorum valla .

Ben 1 kez yıkadım göbeği enfeksiyon kapacak diye yikayamadim bı daha Dr da sil dedi yikamadim bı daha gibegimiz düşse rahat rahat yikicam iki üç güne bı bende ince giydiremiuorum

Benim ilk bebeğimde olmuştu aynen senin başına gelen. 3 ay ağlaya ağlaya verdim bez tıkıyordum ağzıma ısırıyordum acıdan. Ama sonunda ben kazanmıştım. Sağmamıştım hiç.
Almiyo agzina ucu diye artk sinirden ağlıyorum

Bizde enfeksiyondan yatıyoruz canım 3 gündür rabbim yardimcimiz olsun insallah erkenden atlayıp evimize gideriz sağlıkla sütü nasıl yapıyorsun peki canım

Aynıyız canım göğüs büyük uc yok benimkide yırtıyor kendini biz hala hastanede olduğumuz için pompa ile sagip veriyorum ama iki gün mama verdiler kuzuma ben göğüs ucuyla denedim göğüs ucu durmuyor sürekli çıkıyor eve gidince bant yapıştırmayı düşünüyorum öyle yapıp denicem

Ya benim bebiş pişik oldu ıslak mendilini ve pişik kremini değiştikten sonra oldu onunla bağlantılımı sizce ya var mı kesin geçirir dediğiniz pişik kremi ?

İdrar enfeksiyonu. Değil genel dedi enfeksiyona ona da gaz dedi doktor ama inanmiyorum

Kızlar benim bebeğim sürekli ishal Bi yudum içiyor onuda kakasını yapıyor normal midir ya daha 5 günlük bebek korkuyorum İnternetten baktım pek güzel şeyler yazılmamış

Kızlar bebeklerınızd şapka gıydırıyor mudunu, bızımki hıcsevmıyır cıkarıyor,genekde sapkasız duruyır üşür mü ki ,onemlimi
asla giydiemiyor bende napim mevbur serin olurss müsli ile örtüyorum
Sağmaktan nefret ediyorum canımöyle yanıyor ki
Kurumuş kan bizdede vardı sonra içini açtık göbeğin meğerse iltihap varmış doktors gittik gümüş nitratls yaktı

Canın yanmasa bile çok yorucu oluyor ya ben her emzirme sonrası sağıyorum göğüs uçlarım çok hassaslaştı acıyor artık önceden acımıyordu senin kuzu etmiyorsa bol bol emzir sağıma gerek kalmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…