2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
neden mama verdin canim ben sadece emziriyorum mama hic vermedim daha versemmi acaba bazen 1 saatte bazen 2 saatte bir emziriyorum sarıliligimiz ilk 9.8 di simdi 8.7 e düşmüş doktorumuz devam et dedi emzirmeye sizinkinn degeri kaclardaydi

Gece düştü göbeği canım şükür iyi görünüyor şimdilik ama kanama falan olursa goturcem bende dr

Canım inşallah gecer sızınkı. Biz sarılık olmadık hiç şükür dogustan sarı olurlar ya fizyolojik sarılıktı bızımkı yanı gecıcı yenıdogan. Dıger sarılık biluribinlerle alakalı yuksek degerı olan bebeklerde cıkar o sarılık işte takıp edılmesı gereken. Yanı bende fizyolojik dıger sarılıga donmesin çevırmesın dıye endıse ettım hep takıp ettım dıyorum ve doysun guclu olsun dıye mamada verdım dıyorum korkumdan ac kalmasını ıstemedım cunku anlamıyor ınsan ılk. E memede sütte gelmıyordu derken geldı ıkısınıde verıyorum. Ben emzırme taraftarıyım tabıkıde ama yınede kımseyı dınlemedım mamada verdım. Yok meme almaz bıdaha yok alıştırma mamaya fılan. Saglıklı olsunda dedım yeterkı toparlansın osa herseye alışır bende dedım.
Sen doktorunu dınle tabı. Bak düşüyormuş ta ustelık. Ama cok zorda kalırsan süt emmez gelmez yada doymaz bence ver mamayı. Ac kalmasından ıyıdır.
İnşaallah acil şifalar cumlemızınkıne.

Kızlar benim bebeğim sürekli ishal Bi yudum içiyor onuda kakasını yapıyor normal midir ya daha 5 günlük bebek korkuyorum İnternetten baktım pek güzel şeyler yazılmamış
Bizimde her bez kakalı oluyor yaparken sesli yapıyor hatta ben bunu bir sorun olarak görmedim sen nerden anladın ishal olduğunu

Rosemiracle Çıktın mı hastaneden?
Evet canim dun öğleden sonra çıktım ama kan degerlerim cok dusukmus ilac takviye ediliyo kan verilmişti yetmemis meme reddi yaşıyoruz cozum ariyorum kizlar yoksa acile gidicem sagarak bile bosalmiyo sutler goguslerim asiri buyudu ve sisti ve içi semsert yanito

Ne zaman dogum yapmıştın canım. Kac gunluk sunuz.

Kızlar selam . Bir şey soracağım. Bizim pıtır her emdiginde kusmaya başladı. Sizde durumlar nasıl? Kustuktan sonra tekrar emziriyor musunuz

Kızlar selam . Bir şey soracağım. Bizim pıtır her emdiginde kusmaya başladı. Sizde durumlar nasıl? Kustuktan sonra tekrar emziriyor musunuz
Kusuntusu nasıl canım? Renk kıvam olarak. Yeni doğduğu zaman her yedikten sonra kusması beklenen durum değil. Üç ten fazla olmamalı dedi doktor. Ama seninki ay olacak sanırım onda durum normal mi bilmiyorum. Şunun için sordum benim bebeklerim kusma nedeniyle kuvöz de. 23 Haziran da doğum yaptım. Oğlum kahverengi kusuyordu doğumda suyunu yutmuş. Kızımda her emişten sonra peynir gibi geri veriyordu enfeksiyon çıktı. Yeni doğan hemşiresi geldi üçten fazla mı kustu dedi her alışında dediğime yukarı çıkardılar. Kan tahlili alıp enfeksiyon çıkınca yatış yapıldı. Hasteneden tam çıkacakken yatış yapıldı

Geçmiş olsun .. Emdikten sonra gazını çıkarırken kusuyor işte, emdiği nasılsa öyle kusuyor sindirilmeden. Her defasında kusmuyor ama genelde akşamları biogaia verdikten sonra oluyor kusmasi. Bagirsak hareketleri de artıyor o zaman bi de .. senin bebişte ne enfeksiyonu çıktı peki ?

Ucu mu yok diyordun? Hastanedekiler bi çözüm bulmadı mı uç için ya?

Takibini yap yinede doktora danış canım artık korkar oldum. Benden geçmiş canım idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. Çok yüksek değildi hatta kültür testim de temiz geliyordu. İlaç kullandım sıfıra düşmedi. Yarın ayrıntılı olarak soracağım.

Merhaba ben doktor önerisiyle memelyn kullanıyorum. Sizlere de öneririm. Balmumu olduğu için göğüs ucunu onarıyor. Her emzirmeden sonra göğüsleri biraz havalandırip zeytinyağı sürüyorum. Memelyn ile kapatıyorum. Zeytinyağı dogal olduğu icin göğuslerimi emzirmeden önce silmiyorum rahat oluyor. Başlarda çok sizliyordu. Çok şükür hiç yara olmadı. Şimdi rahat rahat emziriyorum 2 haftadır. 38+4 te dogum yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…