2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Stres yapma benım 4.gun felan akmaya yenı baslamıştı. Hatta damlıyordu. Saga saga bırde rezene içe içe bırde yulaf ezmesi var a101 de bimde sıcak sütle karıstır ye bol süt yapıyor yumusatıyor gogsunede sıcak bı havlu yap sık tekrar koy sıcak sıcak ınan erkılı oluyor pes etme. Insan alışık olmayınca anlamıyor. Sonraları ise sasıracaksın sureklı kemdu gelecek akacak sutun gogus pedi ile gezeceksın.

Silikon uc dediler ama yok care olmadi inat bi cocuk ucunu agzina aliyo damaga kadar almiyo
Benımkı sag gogsu tam alıyor sol gogse gıcıgı var zor aldırıyorum kavga edıyoruz resmen agızı yırtılacak ac ama sol memeye daha duyarsız oyle boyle derken kapıyor zorla verıyorum alışacak.

Benımkı sag gogsu tam alıyor sol gogse gıcıgı var zor aldırıyorum kavga edıyoruz resmen agızı yırtılacak ac ama sol memeye daha duyarsız oyle boyle derken kapıyor zorla verıyorum alışacak.
Kesinlikle almiyo sutum cok kendi kendine akiyo falan sagiyorum da cikiyo baya ama uclarni begenmiyo

Off ne zormuş bu emmekte sıkıntı yaşama ya dün dolan kendiliğinden akan göğsüm bugün bomboş zaten silikon uçla zor bela tutuyor bişey gelmeyince de basıyor çığlığı

Biz 25 günlük olduk bugün günde bir kaç kere kusuyor bazen gece uykusunda kusuyor sen böyle yazınca korktum şimdi ya bezen kesik gibi oluyor bazen süt gibi size de geçmiş olsun canım

Bu arada kızlar basiniza gelirse korkmayın diye dün sabah yaşadığım şeyi anlatayım. Kızımı bi güzel emzirdim gazini çıkarma aşamasına geçtim, gazıyla beraber emdiği sütün birazını çıkardı ama çıkardığı süt bildiğiniz kanliydi. Sindirilmiş pihtilasmis bi kan. İlk görünce baya korktum ama kızımın genel durumu iyiydi karnı rahattı, bi de meme ucumda yara vardı, pompayla sagip gelen sütü göreyim dedim. İlk düşük seviyede sagdigimda bişey yoktu normal süt geliyordu. Sonra güçlü sagma ayarına aldım hızlı bitsin diye ve hızlı sagmaya başlayınca bildiğiniz kan gelmeye başladı göğsümden, bebis gerçekten de onu içiyormuş. Şimdi 2 gündür meme ucumu dinlendirmek icin düşük ayarda pompayla sagip veriyorum diğer memeyi normal emziriyorum. Krem sürüyorum bir de. Bebek güçlü çektiği için baya kanatmis. Başınıza gelirse korkmayın

Sanırım acile gidicem biraz daha dayanmaya calisiyorum dedikleri herseyi yaptım aglaya ağlaya ama yok goguslerim 4 kat buyumus gibi
Ah canım ya süt sıtması olmuşsun. Ağlama sakın sıcak duş al gögüslerini sıcak duşta dairesel hareketlerle ov. Bir de ucuna bak hiç beyaz bir nokta gibi bir şey tıkanmış mı diye. Bazen benim göğsüm de çok şişerdi ucuna bakardım beyaz bir nokta sivilce ucu gibi fazla zorlamadan onu alırdım orda süt kendiliğinden akardı. Tıkanıyorlar bazen

Biz 25 günlük olduk bugün günde bir kaç kere kusuyor bazen gece uykusunda kusuyor sen böyle yazınca korktum şimdi ya bezen kesik gibi oluyor bazen süt gibi size de geçmiş olsun canım
İlk günler için dedi canım bizim doktor. Yeni doğdukları birkaç gün için demişti. Tedirgin olmayın devam ederse tlf ile iletişime geçersin doktorla canım. Teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…