Stres yapma benım 4.gun felan akmaya yenı baslamıştı. Hatta damlıyordu. Saga saga bırde rezene içe içe bırde yulaf ezmesi var a101 de bimde sıcak sütle karıstır ye bol süt yapıyor yumusatıyor gogsunede sıcak bı havlu yap sık tekrar koy sıcak sıcak ınan erkılı oluyor pes etme. Insan alışık olmayınca anlamıyor. Sonraları ise sasıracaksın sureklı kemdu gelecek akacak sutun gogus pedi ile gezeceksın.25 haziran
Benımkı sag gogsu tam alıyor sol gogse gıcıgı var zor aldırıyorum kavga edıyoruz resmen agızı yırtılacak ac ama sol memeye daha duyarsız oyle boyle derken kapıyor zorla verıyorum alışacak.Silikon uc dediler ama yok care olmadi inat bi cocuk ucunu agzina aliyo damaga kadar almiyo
Her emmede olmasa da emdikten sonra gazini cikarirken kusuyor ya da tam gazini cikaramadiginda kusuyor. Fazlasini cikarir normaldir dedi buyuklerKızlar selam . Bir şey soracağım. Bizim pıtır her emdiginde kusmaya başladı. Sizde durumlar nasıl? Kustuktan sonra tekrar emziriyor musunuz
Sonra tekrar aranıyor ama fazlasını değil de olanı çıkarıyor sankiHer emmede olmasa da emdikten sonra gazini cikarirken kusuyor ya da tam gazini cikaramadiginda kusuyor. Fazlasini cikarir normaldir dedi buyukler
Kesinlikle almiyo sutum cok kendi kendine akiyo falan sagiyorum da cikiyo baya ama uclarni begenmiyoBenımkı sag gogsu tam alıyor sol gogse gıcıgı var zor aldırıyorum kavga edıyoruz resmen agızı yırtılacak ac ama sol memeye daha duyarsız oyle boyle derken kapıyor zorla verıyorum alışacak.
Su gibi akıyor ondan bezi değiştirince de yapıyor hep görüyorumBizimde her bez kakalı oluyor yaparken sesli yapıyor hatta ben bunu bir sorun olarak görmedim sen nerden anladın ishal olduğunu
İnstagram'da emzirme danışmanlığı diye birini takip ediyorum ben oraya yazsana belki bir çözüm sunarSilikon uc dediler ama yok care olmadi inat bi cocuk ucunu agzina aliyo damaga kadar almiyo
Zaten sıvı olması gerekmiyor mu canım bizimde bazen açıkken yapıyor su gbi olabiliyor sen niye korktun kiSu gibi akıyor ondan bezi değiştirince de yapıyor hep görüyorum
Selam canım benim oğlumda sürekli kusuyor doktora sorduğumda fazlasını çıkarıyor demişti bazen gece uykusunda kusuyorKızlar selam . Bir şey soracağım. Bizim pıtır her emdiginde kusmaya başladı. Sizde durumlar nasıl? Kustuktan sonra tekrar emziriyor musunuz
Biz 25 günlük olduk bugün günde bir kaç kere kusuyor bazen gece uykusunda kusuyor sen böyle yazınca korktum şimdi ya bezen kesik gibi oluyor bazen süt gibi size de geçmiş olsun canımKusuntusu nasıl canım? Renk kıvam olarak. Yeni doğduğu zaman her yedikten sonra kusması beklenen durum değil. Üç ten fazla olmamalı dedi doktor. Ama seninki ay olacak sanırım onda durum normal mi bilmiyorum. Şunun için sordum benim bebeklerim kusma nedeniyle kuvöz de. 23 Haziran da doğum yaptım. Oğlum kahverengi kusuyordu doğumda suyunu yutmuş. Kızımda her emişten sonra peynir gibi geri veriyordu enfeksiyon çıktı. Yeni doğan hemşiresi geldi üçten fazla mı kustu dedi her alışında dediğime yukarı çıkardılar. Kan tahlili alıp enfeksiyon çıkınca yatış yapıldı. Hasteneden tam çıkacakken yatış yapıldı
Ben ılık içiyorum herşeyi annem öyle demişti suyu ılıtıp dolaptan yiyip içeceğim şeyleri önceden çıkarıyorumKızlar soğuk içecekler içiyomusunuz emziriyoruz ya bi zararı olur mu bebeklere ?
Sanırım acile gidicem biraz daha dayanmaya calisiyorum dedikleri herseyi yaptım aglaya ağlaya ama yok goguslerim 4 kat buyumus gibiİnstagram'da emzirme danışmanlığı diye birini takip ediyorum ben oraya yazsana belki bir çözüm sunar
Evet öyle diyolar ondan sorayım dedim ama ben soğuk su hastasıyım ılık hiç içesim gelmiyo bu sıcakta bide... 2-3 gündür soğuk su içiyorumBen ılık içiyorum herşeyi annem öyle demişti suyu ılıtıp dolaptan yiyip içeceğim şeyleri önceden çıkarıyorum
Ah canım ya süt sıtması olmuşsun. Ağlama sakın sıcak duş al gögüslerini sıcak duşta dairesel hareketlerle ov. Bir de ucuna bak hiç beyaz bir nokta gibi bir şey tıkanmış mı diye. Bazen benim göğsüm de çok şişerdi ucuna bakardım beyaz bir nokta sivilce ucu gibi fazla zorlamadan onu alırdım orda süt kendiliğinden akardı. Tıkanıyorlar bazenSanırım acile gidicem biraz daha dayanmaya calisiyorum dedikleri herseyi yaptım aglaya ağlaya ama yok goguslerim 4 kat buyumus gibi
Bebeğin karnı ağırır derler ama ne kadar doğru bilmiyorum hiç soğuk içmemiştim ilk bebeğimdeEvet öyle diyolar ondan sorayım dedim ama ben soğuk su hastasıyım ılık hiç içesim gelmiyo bu sıcakta bide... 2-3 gündür soğuk su içiyorum
İlk günler için dedi canım bizim doktor. Yeni doğdukları birkaç gün için demişti. Tedirgin olmayın devam ederse tlf ile iletişime geçersin doktorla canım. Teşekkür ederizBiz 25 günlük olduk bugün günde bir kaç kere kusuyor bazen gece uykusunda kusuyor sen böyle yazınca korktum şimdi ya bezen kesik gibi oluyor bazen süt gibi size de geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?