2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kesinlikle almiyo sutum cok kendi kendine akiyo falan sagiyorum da cikiyo baya ama uclarni begenmiyo
Haklısın benımkıde sol tarafa karsı cekişiyor resmen alırken. Hatta ınan emme sekıllerı bıle tuhaf meme ucumu degısık sekle soktu . Ustelık herkes meme ucun ıyı dıyordu hemsıreler bıle.

Sanırım acile gidicem biraz daha dayanmaya calisiyorum dedikleri herseyi yaptım aglaya ağlaya ama yok goguslerim 4 kat buyumus gibi
Canım geçen gün ben öyleydim göğsüm taş gibiydi patlıcan gibi bebeği emziremedim ağrıdan acıdan ağladım vücudum her yerim ağrıyodu ılık duşta ov sonra zeytinyağı ile ov biraz elinle sağ sonra ben öyle yaptım ertesi gün rahatlamıştı

Rezene çayı aldım içiyorum. Humana Still tea aldım bestlak damla aldım. Rezene tohumu aldım su tüketimini de çok yapıyorum. Salata da sadece marul ve havuç kullanıyorum. Dere otu çok tüketiyorum. Artık hayırlısı bakalım gelecek mi sütüm

Dr verdiği bestlak diye damlam var onu kullanıyorum bol kompostlu ve su içiyorum. Uykusuzluk sütü azaltıyormuş dinlensen aslında otomatik artar
Bende dün aldırdım eşime bestlak damla onu kullanmayan başladım. Suyu çok tüketiyorum ama komposto hiç tüketmedim. Onu da tüketeyim. Dinlenmek gerçekten çok etkiliyor işte gece anneme kıyamıyorum o uyusun istiyorum rahatsız uyumayınca daha kötü oluyor. Eşim çok yoğun çalışıyor uykusuz işe gitmesin istiyorum yeterince yoruluyor işte diye. Mecbur bebekle kalıyoruz baş başa gündüz de seslerden dolayı ben uykuya dalamıyorum

Ihlamur ve rezene karışık demliyorum. Bi de bol su. Emzirmeye çalışmaktan vazgeçme. Tutar memeyi mutlaka
Rezene çayı aldım. Rezene ve kimyon tohumu aldım ikisini de içiyorum. Suyu da çok tüketiyorum. Bu sabah memeyi vermeye çalışırken alnımdan sular indi aşağıya o kadar uğraştım yoruldum

Ayy inşallah benim sütümde çok gelsin yeterli emmek istesin hep emziririm tutup çekiyor bişey gelmeyince ağlıyor benim içim parçalanıyor

Rezene çayı aldım. Rezene ve kimyon tohumu aldım ikisini de içiyorum. Suyu da çok tüketiyorum. Bu sabah memeyi vermeye çalışırken alnımdan sular indi aşağıya o kadar uğraştım yoruldum
Canım benim bizde perişan oluyoruz emicez derken. Ben kafasını bir yastıkla destekliyorum elimde kolumda yapış yapış oluyoruz yoksa. Vazgeçme uğraşmaktan. En sonunda sen kazanıcaksın 26 gün oldu ancak emmesi düzene giriyor. Ümitsizliğe kapılma

Bende seninle aynı durumdayım canım Rabbım yardımcımız olsun

Bir de annem bana karadut pekmezi göndermiş süt yapıyormuş diye. 2 gün oldu kullanıyorum. Tek başına kaşıklamak iğrenç bişey aşırı ekşi tatlı karışık olduğundan. Sulandırarak içecek gibi içiyorum daha iyi gidiyo. 2 gündür süt daha iyi. onunla bi ilgisi var mı bilmem. Paylaşmak istedim. Aklında bulunsun.

Kizlar bebeğimin başında su damlası gibi biseyler çıkıyor ter gibi görünüyor ama içi su dolu minik minik damlacıklar elleyince patiyor isilik dicem ama o kızarık olmuyor muydu

Eklentiler

• IMG_20200628_185846.webp
    19 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar bebeğimin başında su damlası gibi biseyler çıkıyor ter gibi görünüyor ama içi su dolu minik minik damlacıklar elleyince patiyor isilik dicem ama o kızarık olmuyor muydu
Benim bebeğimde de oldu aynısı. Sıcaktan dedi doktor terden oluyormuş. Kafasına bere falan takma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…