Haklısın benımkıde sol tarafa karsı cekişiyor resmen alırken. Hatta ınan emme sekıllerı bıle tuhaf meme ucumu degısık sekle soktuKesinlikle almiyo sutum cok kendi kendine akiyo falan sagiyorum da cikiyo baya ama uclarni begenmiyo
Canım geçen gün ben öyleydim göğsüm taş gibiydi patlıcan gibi bebeği emziremedim ağrıdan acıdan ağladım vücudum her yerim ağrıyodu ılık duşta ov sonra zeytinyağı ile ov biraz elinle sağ sonra ben öyle yaptım ertesi gün rahatlamıştıSanırım acile gidicem biraz daha dayanmaya calisiyorum dedikleri herseyi yaptım aglaya ağlaya ama yok goguslerim 4 kat buyumus gibi
Yarın doğuma gidiyorum canım sabah 8de suni sancı ile doğum başlatılacak. Haber veririm yazarım buraya doğunca
Rezene çayı aldım içiyorum. Humana Still tea aldım bestlak damla aldım. Rezene tohumu aldım su tüketimini de çok yapıyorum. Salata da sadece marul ve havuç kullanıyorum. Dere otu çok tüketiyorum. Artık hayırlısı bakalım gelecek mi sütümBen her gun rezene cayi iciyorum canim. Stell tea lerden var onlari iciyorum 1 bardak. Basim dondugu icin pekmezli su iciyorum ama sute de etki ediyor bence. Bir de salata yiyorum yesillikli. Uykuya da dikkat etmeye calisiyorum. Gece uyuyamadigim icin mutlaka gunduz 1 saat uyuyorum yoksa psikolojik olarak da cokuyorum.
Rica ederimBen de öyle yapıyorum da acaba fazla mı olur demiştim doktor dediyse doğrudur o zaman teşekkürler ☺
Bende dün aldırdım eşime bestlak damla onu kullanmayan başladım. Suyu çok tüketiyorum ama komposto hiç tüketmedim. Onu da tüketeyim. Dinlenmek gerçekten çok etkiliyor işte gece anneme kıyamıyorum o uyusun istiyorum rahatsız uyumayınca daha kötü oluyor. Eşim çok yoğun çalışıyor uykusuz işe gitmesin istiyorum yeterince yoruluyor işte diye. Mecbur bebekle kalıyoruz baş başa gündüz de seslerden dolayı ben uykuya dalamıyorumDr verdiği bestlak diye damlam var onu kullanıyorum bol kompostlu ve su içiyorum. Uykusuzluk sütü azaltıyormuş dinlensen aslında otomatik artar
Rezene çayı aldım. Rezene ve kimyon tohumu aldım ikisini de içiyorum. Suyu da çok tüketiyorum. Bu sabah memeyi vermeye çalışırken alnımdan sular indi aşağıya o kadar uğraştım yoruldumIhlamur ve rezene karışık demliyorum. Bi de bol su. Emzirmeye çalışmaktan vazgeçme. Tutar memeyi mutlaka
Rabbım yardımcın olsun canım biz de süt dolmadı Bi türlü Allahım tüm emziren emek veren annelerin yardımcısı olsunSanırım acile gidicem biraz daha dayanmaya calisiyorum dedikleri herseyi yaptım aglaya ağlaya ama yok goguslerim 4 kat buyumus gibi
Ben törpüledimKızlar tırnaklarını kestiniz mi bebişlerin ? Ne zaman kesiliyor zamanı var mı ?
Canım işe yarıyor mu gerçekten o damla yazdırmadan da eczaneden alınıyor muDr verdiği bestlak diye damlam var onu kullanıyorum bol kompostlu ve su içiyorum. Uykusuzluk sütü azaltıyormuş dinlensen aslında otomatik artar
Ayy inşallah benim sütümde çok gelsin yeterli emmek istesin hep emziririm tutup çekiyor bişey gelmeyince ağlıyor benim içim parçalanıyorSorma canım şükür herseyımız ıyı Maasallah ama doymuyor emmede de sorun yok suttede ama doymam dıyor mama gunduz bıkere 30 cc verıyorum gece ıkıbkere verdıgın oluyor cunku ben yoruluyorum ıkısınede hayır demiyor allahtan zaten 2.haftadan sonra sureklı emmek ıstermiş goguste uyumak istermiş
Zararı yoktur dimi canım herkes kullanabilirDr verdiği bestlak diye damlam var onu kullanıyorum bol kompostlu ve su içiyorum. Uykusuzluk sütü azaltıyormuş dinlensen aslında otomatik artar
Canım benim bizde perişan oluyoruz emicez derken. Ben kafasını bir yastıkla destekliyorum elimde kolumda yapış yapış oluyoruz yoksa. Vazgeçme uğraşmaktan. En sonunda sen kazanıcaksın 26 gün oldu ancak emmesi düzene giriyor. Ümitsizliğe kapılmaRezene çayı aldım. Rezene ve kimyon tohumu aldım ikisini de içiyorum. Suyu da çok tüketiyorum. Bu sabah memeyi vermeye çalışırken alnımdan sular indi aşağıya o kadar uğraştım yoruldum
Bende seninle aynı durumdayım canım Rabbım yardımcımız olsunRezene çayı aldım. Rezene ve kimyon tohumu aldım ikisini de içiyorum. Suyu da çok tüketiyorum. Bu sabah memeyi vermeye çalışırken alnımdan sular indi aşağıya o kadar uğraştım yoruldum
Çok içecek içmem sevmem soğuk içecekleri ama nerdeyse hergun bı tane dondurma yiyorumKızlar soğuk içecekler içiyomusunuz emziriyoruz ya bi zararı olur mu bebeklere ?
Bir de annem bana karadut pekmezi göndermiş süt yapıyormuş diye. 2 gün oldu kullanıyorum. Tek başına kaşıklamak iğrenç bişey aşırı ekşi tatlı karışık olduğundan. Sulandırarak içecek gibi içiyorum daha iyi gidiyo. 2 gündür süt daha iyi. onunla bi ilgisi var mı bilmem. Paylaşmak istedim. Aklında bulunsun.Rezene çayı aldım. Rezene ve kimyon tohumu aldım ikisini de içiyorum. Suyu da çok tüketiyorum. Bu sabah memeyi vermeye çalışırken alnımdan sular indi aşağıya o kadar uğraştım yoruldum
Benim bebeğimde de oldu aynısı. Sıcaktan dedi doktor terden oluyormuş. Kafasına bere falan takma dedi.Kizlar bebeğimin başında su damlası gibi biseyler çıkıyor ter gibi görünüyor ama içi su dolu minik minik damlacıklar elleyince patiyor isilik dicem ama o kızarık olmuyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?