- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Allah yardımcın olsun cnm bende gidiyrm yarın sabahYarın doğuma gidiyorum canım sabah 8de suni sancı ile doğum başlatılacak. Haber veririm yazarım buraya doğunca
Rabbim senin de yardımcın olsun canım. Çabucak toparlayıp haberleşelim inşallahAllah yardımcın olsun cnm bende gidiyrm yarın sabah
Ooo iyimişÇok içecek içmem sevmem soğuk içecekleri ama nerdeyse hergun bı tane dondurma yiyorum
Salıda ben yatış yapacağım suni sancı ile deneyeceğiz .Allah yardımcınız olsunRabbim senin de yardımcın olsun canım. Çabucak toparlayıp haberleşelim inşallah
Amiin inşallah ikimizin de çok hızlı ilerler açılma ve doğumu. Olumlu düşüncelerle gidelim olur inşallah.Salıda ben yatış yapacağım suni sancı ile deneyeceğiz .Allah yardımcınız olsun
Amiin inşallah suniye girmeden kendileri gelirler bu geceAmiin inşallah ikimizin de çok hızlı ilerler açılma ve doğumu. Olumlu düşüncelerle gidelim olur inşallah.
Ben incia ve mustelaninkini kullanıyorum, önemli olan olmadan kullanmak, olunca daha güçlü bi pişik kremi kullanmak gerekirbende bepantholu kullaniorum gecirmiyor hemen ya
Biz 4.gun gittik, erken değil yaniIsitme testinden kaldık kizlar bugun 6.gün oldu erken mi gittik bilmiyorum ama tekrar gün verdi doktor 6 temmuzfa tekrar gidicez sizce erkenmi gittik
Yaa demek öyle aklım sende inşallah sağlıcakla doğar canım benim bol bol dua edeceğim sanaYarın doğuma gidiyorum canım sabah 8de suni sancı ile doğum başlatılacak. Haber veririm yazarım buraya doğunca
Bende gece kimseye çağırmıyorum insan. Gerçekten yorgun düşüyor gündüz bebek uyuyunca uyumaya çalışıyorum. Komposluyu Dr önerdi hatta hastanede bile verdiler kayısı incir dut üzüm bunlardan yap işe yarıyorBende dün aldırdım eşime bestlak damla onu kullanmayan başladım. Suyu çok tüketiyorum ama komposto hiç tüketmedim. Onu da tüketeyim. Dinlenmek gerçekten çok etkiliyor işte gece anneme kıyamıyorum o uyusun istiyorum rahatsız uyumayınca daha kötü oluyor. Eşim çok yoğun çalışıyor uykusuz işe gitmesin istiyorum yeterince yoruluyor işte diye. Mecbur bebekle kalıyoruz baş başa gündüz de seslerden dolayı ben uykuya dalamıyorum
Benim de duam o biliyor musun. Mukuslu akıntım geliyor 3 keredir, 2 cm de açıklığım vardı perşembe günü ama sancım gelmiyor.Amiin inşallah suniye girmeden kendileri gelirler bu gece
Dualarınla kolay doğum yaparım inşallah. Sen de kolayca doğum yap inşallah canım. Bakalım salı günü sana ne diyecek doktor.Yaa demek öyle aklım sende inşallah sağlıcakla doğar canım benim bol bol dua edeceğim sana
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba kızlar ben de haziran annesi oldum 5 gün önce, burayı da hep takip ediyordum çoğunuzu biliyorum zaten okuya okuya, doğum yapan herkese hayırlı olsun ☺
Pişik önleyici kullananlar ne sıklıkta kullanıyor acaba?
İnşallah canımDualarınla kolay doğum yaparım inşallah. Sen de kolayca doğum yap inşallah canım. Bakalım salı günü sana ne diyecek doktor.
Allah yardımcın olsun su gibi aksın geçsin inşallahBenim de duam o biliyor musun. Mukuslu akıntım geliyor 3 keredir, 2 cm de açıklığım vardı perşembe günü ama sancım gelmiyor.
Valla ben kullanıyorum sütüm iyi ama ondan mı bilmiyorum günlük kullanıyorum devlet karşılamıyor reçeteye gerek yokCanım işe yarıyor mu gerçekten o damla yazdırmadan da eczaneden alınıyor mu
Dr önerdi yoktur diye düşünüyorumZararı yoktur dimi canım herkes kullanabilir
Amin. Artık sancın gelse hayırlısıyla...Allah yardımcın olsun su gibi aksın geçsin inşallahBenimde yarın muayenem var ne olacak hiç bilmiyorum
Perşembe günü 3700dü. Annem diyor ki gitme, kendi sancını bekle. Doktor diyor 4ü geçer. Hangisini dinliyim bilmiyorum.İnşallah canımBende merakla bekliyorum ne kadar oldu senin ki gittin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?