Seninle aynı gibiyiz 2 cm açıklık ve yumuşama var düzensiz sancı çıkıyor ama gelen yokBenim de duam o biliyor musun. Mukuslu akıntım geliyor 3 keredir, 2 cm de açıklığım vardı perşembe günü ama sancım gelmiyor.
Senin bebek kaç kilo canım .kilolu olmasaa beklemek isterdim ama dr zorlanırsın diyorAllah yardımcın olsun su gibi aksın geçsin inşallahBenimde yarın muayenem var ne olacak hiç bilmiyorum
Hayırlısı artık belkide böyle olması lazım ilaç almamız ne bilim.. sancı gelse çekebilecek miyim onuda bilmiyorumAmin. Artık sancın gelse hayırlısıyla...
Tmm cnm güzel haberlerimiz olsun inşallahRabbim senin de yardımcın olsun canım. Çabucak toparlayıp haberleşelim inşallah
Sağol canım bende bugün aldım inşallah bende de işe yararValla ben kullanıyorum sütüm iyi ama ondan mı bilmiyorum günlük kullanıyorum devlet karşılamıyor reçeteye gerek yok
Ben korkuyorum
Amin canım su gibi aksın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bu gece dua edicem bizeBen korkuyorumDursa mı diyorum zor ama iyiydi böyle doğum daha bilinmez geliyor şuan
İnşallah rabbim hiç birimizi zorda darlıkta bırakmasın su gibi aksın doğumlarımız..
Benımki de hem kusup hep aranıyo, anlamadım fazlasımı,açmıSonra tekrar aranıyor ama fazlasını değil de olanı çıkarıyor sanki
Birinde var hiç dikkat etmemistim acilden geldim şimdi ateslenmeye baslayinca simdi daha iyiyim ama daha acisi geçmedi benim sutler geceligimi islatacaj kadar çok akiyo hemsire sakin sut arttirixi kullanma dedi ama benim bebegim mememden emmiyo sagip veriyorumAh canım ya süt sıtması olmuşsun. Ağlama sakın sıcak duş al gögüslerini sıcak duşta dairesel hareketlerle ov. Bir de ucuna bak hiç beyaz bir nokta gibi bir şey tıkanmış mı diye. Bazen benim göğsüm de çok şişerdi ucuna bakardım beyaz bir nokta sivilce ucu gibi fazla zorlamadan onu alırdım orda süt kendiliğinden akardı. Tıkanıyorlar bazen
Evet herşey bilinmez böyle.. benim eşim hep normali destekliyor sizin için en sağlıklısı bu diyerek mantıken öyle eğer şartlar uygunsada.. kısmetimiz artık.. tam günlerinimi bekliyorlar acaba.. yaz sıcağında zormuş hakikaten derlerdi, bende aynıyım her uyandığımda dürtüyorum bazen hareket etsin napıyor diye.. sonra korkum ağır basıyor iyiyiz birlikte diyorum öyle karışık duygularAmin canım su gibi aksın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bu gece dua edicem bizeBende çok korkuyorum ,suniyle doğurabilecekmiyim oda belirsiz .bir yanım bekle diyor eşim sezaryen ol dayanamazsın diyor ..ama hamile olmaktanda çok yoruldum endişeleniyorum gece durmadan kontrol ediyorum hareket varmı diye .
Pisigi on dakika da geciren tek şey saf zeytinyağı sürmekYa benim bebiş pişik oldu ıslak mendilini ve pişik kremini değiştikten sonra oldu onunla bağlantılımı sizce yavar mı kesin geçirir dediğiniz pişik kremi ?
Sıcağa yakın suya gir annen fln biri sırtını ovsun masajla suyla sende göğüslerini ovala masaj yap cook iyi gelir canim rahatlarsınEvet canim dun öğleden sonra çıktım ama kan degerlerim cok dusukmus ilac takviye ediliyo kan verilmişti yetmemis meme reddi yaşıyoruz cozum ariyorum kizlar yoksa acile gidicem sagarak bile bosalmiyo sutler goguslerim asiri buyudu ve sisti ve içi semsert yanito
Gelır merak etme ınan oda ıster sadece sabır gerek hepimize her konuda. İnşallah allah saglık güç versın bebişlerimize de bızedeAyy inşallah benim sütümde çok gelsin yeterli emmek istesin hep emziririm tutup çekiyor bişey gelmeyince ağlıyor benim içim parçalanıyor
3700 benimki de. Bende de bi sancı çıktı sadece. Ben vazgeçtim suni sancıdan. Bir hafta daha beklicem. Belki bu hafta gelir. Sende mukuslu akıntı geliyor muSeninle aynı gibiyiz 2 cm açıklık ve yumuşama var düzensiz sancı çıkıyor ama gelen yok.bebek 3850 olmuş seninkidemi kiloluydu
Hayırlısı artık belkide böyle olması lazım ilaç almamız ne bilim.. sancı gelse çekebilecek miyim onuda bilmiyorum
Tmm cnm güzel haberlerimiz olsun inşallah
Kızlar ben yarın suni sancı alacaktım ya bir saat önce ani bir kararla başka bir doktora gittim. Nöbetçi kadın doğumcuya.. Yine aynı kilo çıktı bebek. 38+2deyim 3700 kilo. Kafası 10 cmi geçmemiş ama göbüşü iri biraz... 40 hafta olursa 4 kiloyu geçer ama sen ikinci doğumunu yapacaksın, 4 kiloyu doğurursun dedi bu doktor... Ben beklemeni tavsiye ederim, doğal olandan yanayım dedi. Bir hafta daha beklicem, belki haftaiçi sancım gelir.
Ahh benim de öyleydi maalesef sebebi biraz da sağmak göğüs kontrolsüzce süt üretiyor tıkanıp duruyorlar. O noktayı zorlamadan Çıkar sütün aksın rahatlarsınBirinde var hiç dikkat etmemistim acilden geldim şimdi ateslenmeye baslayinca simdi daha iyiyim ama daha acisi geçmedi benim sutler geceligimi islatacaj kadar çok akiyo hemsire sakin sut arttirixi kullanma dedi ama benim bebegim mememden emmiyo sagip veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?