2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim de duam o biliyor musun. Mukuslu akıntım geliyor 3 keredir, 2 cm de açıklığım vardı perşembe günü ama sancım gelmiyor.
Seninle aynı gibiyiz 2 cm açıklık ve yumuşama var düzensiz sancı çıkıyor ama gelen yok .bebek 3850 olmuş seninkidemi kiloluydu

Ben korkuyorum Dursa mı diyorum zor ama iyiydi böyle doğum daha bilinmez geliyor şuan
İnşallah rabbim hiç birimizi zorda darlıkta bırakmasın su gibi aksın doğumlarımız..
Amin canım su gibi aksın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bu gece dua edicem bize Bende çok korkuyorum ,suniyle doğurabilecekmiyim oda belirsiz .bir yanım bekle diyor eşim sezaryen ol dayanamazsın diyor ..ama hamile olmaktanda çok yoruldum endişeleniyorum gece durmadan kontrol ediyorum hareket varmı diye .

Birinde var hiç dikkat etmemistim acilden geldim şimdi ateslenmeye baslayinca simdi daha iyiyim ama daha acisi geçmedi benim sutler geceligimi islatacaj kadar çok akiyo hemsire sakin sut arttirixi kullanma dedi ama benim bebegim mememden emmiyo sagip veriyorum

Cok kötü deprem oldu aklim çıktı Allahtan kızim kucagimdaydi çok kötüydu o an Izmirde benden baska hisseden varmi?

Kizlar lohusalık yaşayan varmi beni cok korkuttular ya başının üstüne bıçak yok demir birseu yok bebeğinde koy basinin üstüne sen kırkıklisin bilmem ne adım basi dua et korkmaman lazim ayy valla lohusa olmasam bile dediklerinde daha cok tedirgin oluyorum

Evet herşey bilinmez böyle.. benim eşim hep normali destekliyor sizin için en sağlıklısı bu diyerek mantıken öyle eğer şartlar uygunsada.. kısmetimiz artık.. tam günlerinimi bekliyorlar acaba.. yaz sıcağında zormuş hakikaten derlerdi, bende aynıyım her uyandığımda dürtüyorum bazen hareket etsin napıyor diye.. sonra korkum ağır basıyor iyiyiz birlikte diyorum öyle karışık duygular

Sıcağa yakın suya gir annen fln biri sırtını ovsun masajla suyla sende göğüslerini ovala masaj yap cook iyi gelir canim rahatlarsın

Arkadaşlar merhaba ben temmuz annesi olacakken 24 Haziran da geldi bebeğim ve Haziran annesi oldum size bir sorum olacak bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz hava sıcak malum ilk bebeğim Şubat'ta doğmuştu bunu ayarlayamıyorum çok giydiriyorum galiba

Ayy inşallah benim sütümde çok gelsin yeterli emmek istesin hep emziririm tutup çekiyor bişey gelmeyince ağlıyor benim içim parçalanıyor
Gelır merak etme ınan oda ıster sadece sabır gerek hepimize her konuda. İnşallah allah saglık güç versın bebişlerimize de bızede

Seninle aynı gibiyiz 2 cm açıklık ve yumuşama var düzensiz sancı çıkıyor ama gelen yok .bebek 3850 olmuş seninkidemi kiloluydu
3700 benimki de. Bende de bi sancı çıktı sadece. Ben vazgeçtim suni sancıdan. Bir hafta daha beklicem. Belki bu hafta gelir. Sende mukuslu akıntı geliyor mu

Hayırlısı artık belkide böyle olması lazım ilaç almamız ne bilim.. sancı gelse çekebilecek miyim onuda bilmiyorum
Tmm cnm güzel haberlerimiz olsun inşallah
Alessias busra1tan LeylaKaya bu gece kendi sancımızla kolayca kavuşsak inşallah
Kızlar ben yarın suni sancı alacaktım ya bir saat önce ani bir kararla başka bir doktora gittim. Nöbetçi kadın doğumcuya.. Yine aynı kilo çıktı bebek. 38+2deyim 3700 kilo. Kafası 10 cmi geçmemiş ama göbüşü iri biraz... 40 hafta olursa 4 kiloyu geçer ama sen ikinci doğumunu yapacaksın, 4 kiloyu doğurursun dedi bu doktor... Ben beklemeni tavsiye ederim, doğal olandan yanayım dedi. Bir hafta daha beklicem, belki haftaiçi sancım gelir.

Ahh benim de öyleydi maalesef sebebi biraz da sağmak göğüs kontrolsüzce süt üretiyor tıkanıp duruyorlar. O noktayı zorlamadan Çıkar sütün aksın rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…