- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
ya bende beden olarak emin olamadım 74 çıktı beden s yazıyor s aldım ama imkanı yok içine giremem.firmayla görüştüm olması gereken o diyo ama yok yani kapanmaz bile.Canım ben hem owli korse aldım hem de yamunakorsealdım, yamunaya cok zorlayarak girdım ama pek te nefes alamadım,şimdilik owliyi takıyorum, owlicok kullanıslı rahat takılıp cıkıyo cok pratık ama yamuna cokcok etkılı bence , ıkı gun zorla taktımgunde 6 sarsaat ve zor takmıstım ya dahakolay takar hale geldim ıkı gunde bıle farkettirdi bence .ama sanırım ılk bır ay owlite devam sonra yamuna . Yamuna durusubile düzeltıyo ya,kamburumu cıkarıyorum ben emzırırken fln,o engellıo, askılı olanı aldım ben .
ya bildiğin ora dümdüzdü şimdi şiş gayet bombe şeklinde.aama akıntı kızarıklık vs yok.yarın doktora gitcemCanım nasıl bi şişlik benimde kabarık gibi
İlk günler çok önemli canım. Yeni doğan için öyle dedi doktor.Cok geçmiş olsun, Allah sifa versinBenim kızımda arada kusuyor, 3 kere derken 1 gün içinde mi olacak. Benim bebis şimdiye kadar 4-5 kere kusmustur 17 günlük ama bu son günlerde oldu çoğunluğu
İlk günler çok önemli canım. Yeni doğan için öyle dedi doktor.Cok geçmiş olsun, Allah sifa versinBenim kızımda arada kusuyor, 3 kere derken 1 gün içinde mi olacak. Benim bebis şimdiye kadar 4-5 kere kusmustur 17 günlük ama bu son günlerde oldu çoğunluğu
Ben hiç onlara sormadan L aldım canım.65 le hamılekaldım 83 le kapattım,şimdi 75 falanım işte, basta hiç gıremkycekmıssın gıbı gelıyo ama kopcaları tektek yada aralıklı takıpbirazzorlarsan olabılıyo , degıstırmıyorlar mı, m alsan ?ya bende beden olarak emin olamadım 74 çıktı beden s yazıyor s aldım ama imkanı yok içine giremem.firmayla görüştüm olması gereken o diyo ama yok yani kapanmaz bile.
ya bildiğin ora dümdüzdü şimdi şiş gayet bombe şeklinde.aama akıntı kızarıklık vs yok.yarın doktora gitcem
Hayırlı kolay dogumun olsun ınssaglıklakucagına al , ben güle oynaya girdim dogumahiç korkmadım ,ama işte 1 hafta yogunbakım sürecımızoldu, nasip,saglık olsun onemlı olan o ,Cevabın için cook tesekkur ederim❤ inan biraz icim rahatladı, ah ztn yillardir bekleyip ugrastigim kuzumu bi sag salim görsem ❤dedigin de haklısın biraz rahat biraz güçlü durmam lazim kaldi 1,5 günüm
Kaç gün kadar uyandırma gereksinimi duydun benimki daha çok yeni bende öyle iki saatte bir uyandiriyomBirkaç gün önceye kadar diliyle itiyordu meme ucunu doyduğunu o şekil anlıyordum ama şimdi hep emmek istiyor Sürekli de kusuyor emdikten sonra bir de Acıkınca uyanıyor 2 saatte bir falan ama ilk zamanlar ben uyandırıyor dum emzirmek için
Spinel de bebegıne uyusturucu iğne etkısı gecmıyo,genel anestesi de gecıyo dıye bılıyorum , yani olumlu yanlarını düşünBagisiklik sistemi zayifliyormus genel anestezide baya bir anlatti amestesi dr.u ama ben korkudan tam dinleyemedim
Canım bnmki tam bir haftalık oluyo uyanmasada bn iki saatte bir veriyorumKaç gün oldu canım sen doğum yapalı dikkat et sarılık olmasın sarılık olan bebek çok uyur .5 saat çok fazla çünkü . Benim ki nerdeyse saatbasi emiyor eğer uyanmiyorsa 3 saat sonra en geç uyandırıp emziriyorum uyanıkken nerdeyse devamlı emiyor
Yardım etcek biri yokmu ,eşin fln tutsun,tutmuyorsada bosver ,koronadan dolayı kımse gelmıyor zaten , zorlama kendını,onemli olan saglıkBende bilemedim valla ay aklima getirmemeye çalışıyorum bide su sıralar herseyi takar hale geldim evimin temizlenmesi lazim sezeryanliyim diye süpürge de tutamıyorum sanki evim bana göre 1 aydir temizlenmiuor okadar pis geliyor gözüme; (
Çevre işte niye tutmuyo falan filan psikolojik olarak gerçekten çökmüş durumdayımBende oyke düşünüyorum hatta üzülmekten sütüm azalmis sabah ac kalmasin mama vereyim dedim almadi istemiyo mama karni doysun da düşünmüyorum artik emzirme mi sagma mi doyuramayinca cok daha kotuymus
Bnde uyandiriyorum ama bnmki akşam yatmiyo bu seferneden her emZirme sonrası sağıyorsun? Ben sabah akşam dolu hissediyorum 2 kere sağıyorum.
sudocrrm süper birşey doktor tavsiye etti bana
3 saatte max emzir dedi ama 1.5 satte bir kesin uyanıyor. O kadar uyumasına izin verme ben hep uyandırdım
Kayinvalidem geliyor ama insan kendi annesi kardeşi olmasa naz yapamiyo malesefYardım etcek biri yokmu ,eşin fln tutsun,tutmuyorsada bosver ,koronadan dolayı kımse gelmıyor zaten , zorlama kendını,onemli olan saglık
Haklisin en önemlisi sağlık gerisi her türlü geçerHayırlı kolay dogumun olsun ınssaglıklakucagına al , ben güle oynaya girdim dogumahiç korkmadım ,ama işte 1 hafta yogunbakım sürecımızoldu, nasip,saglık olsun onemlı olan o ,
Anladım canım inşAllah iltihap falan değildir gidince bana yazya bende beden olarak emin olamadım 74 çıktı beden s yazıyor s aldım ama imkanı yok içine giremem.firmayla görüştüm olması gereken o diyo ama yok yani kapanmaz bile.
ya bildiğin ora dümdüzdü şimdi şiş gayet bombe şeklinde.aama akıntı kızarıklık vs yok.yarın doktora gitcem
15 güne falan artık kendi ağlıyor acıkıncaKaçağın
Kaç gün kadar uyandırma gereksinimi duydun benimki daha çok yeni bende öyle iki saatte bir uyandiriyom
Maksimum 3saati geçirmeyin zorla uyandırın gerekirse sarılık olur Allah korusun günlük kaka ve çiş sayısına göre anlayabilirsin canım Allah kolaylık versin hepimizeSlm Kızlar bebeklerinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz bide kaç saatte bir doyuruyorsunuz üç saatmi iki saatmi hastanede bana 3 saatte bir dediler ama bana çok geliyo bide bebeğim uyudumu 5 saat kalkmiyo nerdeyse
Canım inşallah kolayca doğumun olmuştur haber ver bizeGece yatış yapılıp ilaçla doğum başlatılacak kızlar benide duanızda eksik etmeyin ilk doğumum heyecanlıyım korkuyorum inşallah herşey çok kolay olur
jeremh @busra1tan @LeylaKaya en önden ben gidicem galiba
Canm kolay doğumun olur insallah Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin Bizede haber ver mutlakaGece yatış yapılıp ilaçla doğum başlatılacak kızlar benide duanızda eksik etmeyin ilk doğumum heyecanlıyım korkuyorum inşallah herşey çok kolay olur
jeremh @busra1tan @LeylaKaya en önden ben gidicem galiba
Her iki göğüsten mi çıkan 100 ml.Kızlar ben sütümü bebek için sağıp gönderiyorum ya 2 ile 3 saat arayla anca 100 ml çıkıyor azdır dimi benim sütüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?