2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Keşke mama takviyesi verseydin canim, çok geçmiş olsun, Allah sifa versin, ben hala mama vermeye devam ediyorum, sadece meme yetmiyor
Sağlık ocağındaki doktor mamayı kesin demiş eşimde artık emzir dedi verme dedi Ahh şu millette illa insanı psikolojikmen etkiliyor artık mamaya açılacak göğsünü tutmaz sütünü içmez başta ne verirsen odur diyip beni çok kötü yaptılar

Kızlar cay kahve cıkolata yiyip içıyor musunuz, onlara da gaz yapıo yazıo biyerde
Ben gunde 3 bardak cay iciyorum ama kahve icmiyorum cikolata da yemiyorum. Sen simdiye kadar bunlari tukettiysen ve gaz yapmadiysa sorun etme alismistir bebek. Ben yememe cok dikkat ediyorum yoksa zorlaniyor bebegim

160 cok cok iyi bence canim. Benim o kadar cikmiyordu. Emzirmeye gidiyordum. 1 memeyi emiyordu. Diger memeyi de evde sagiyordum anca 30 cc cikiyordu onu veriyordum bitirmiyordu bile bazen. Yani sutun masaAllah gayet iyi
Hemşire 3 saatte bir mama ya da süt l30 cc yeterli demişti benim 5 ml bile cikmamisti mama ve meme ile devam ediyorum

Sagmaya devam et sutun artar canim.
Sagmiyorum da emziriyorum direk çocuk maşallah aranıyor emme konusunda sıkıntısı yok 3580 doğdu 3300 e düştü mama ve memeyle 3700 oldu çevremde herkes mama ya alistrma diyordu çocuk açlıktan kırılıyor bende anne sutunun kıymetini biliyorum ama böyle iyi olacaksa böyle olsun sosyal baskı çok bu konuda

Canım benim sakın korkma ben de ilk doğumunu suni sancıyla yaptım o kadar kötü bir ağrısı yok inan doğum daha hızlı oluyor bence suni sancıyla doğumu yaptıktan sonra gram ağrın kalmıyor zaten hiç kendini yorma sancı takıldığı zaman sana bol bol yürü bebek daha erken gelir dualarım seninle Allaha emanet olun

Ben gunde 3 bardak cay iciyorum ama kahve icmiyorum cikolata da yemiyorum. Sen simdiye kadar bunlari tukettiysen ve gaz yapmadiysa sorun etme alismistir bebek. Ben yememe cok dikkat ediyorum yoksa zorlaniyor bebegim
Yok canım ya,cok gaz sancısı cekıyı,oyuzden her yedıgımı sorgulamaya basladım ,bitek cay kahve akluma geldi

busra1tan canım ne yaptın var mı gelen giden? Ben şimdi muayeneden çıktım 4.100 ve dedi doktor perşembe yatışım olacak
4100 oldu mu kız. Perşembeyi geçirme bacım, benim doktor da en geç perşembe muayeneye gel dedi. Akşamına da bana verirler suniyi Allah bilir. Sana da suni yapacak dimi. Alttan muayene etti mi hani 4ü çıkarabilir misin diye..

Bebegınde gaz olmayan anneler, beslenme programınızı paylasır musınız ya,çok acı cekıyo bebegım ,dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…