2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar merhaba ben temmuz annesi olacakken 36+0da 24unde haziran annesi oldum :) ciğerleri tam gelisemedigi için solunum sıkıntısı yaşadı kuzum 2 gun yogun bakımda kaldi. Hastaneden cikarken sarılık değeri 9du ama kontrole gittiğimizde yükselmiş 14 olmus sariligi. Başına gelen varsa siz neler yaptınız nasıl toparladı bebeğiniz?

Ben gunde 3 bardak cay iciyorum ama kahve icmiyorum cikolata da yemiyorum. Sen simdiye kadar bunlari tukettiysen ve gaz yapmadiysa sorun etme alismistir bebek. Ben yememe cok dikkat ediyorum yoksa zorlaniyor bebegim
Mrb canım benim bebeğim de yedikten sonra yarim saat bile gaz için uğraşsam çıkarmıyor gazını uzattigimdada ayaklarinikendine çekip çekip bırakıyor ağlıyo damla falan mı alsam acaba

Bosver baskalarini canim . Biz de biliyoruz sadece anne sutu vermeyi ama olmuyorsa yapacak bisi yok. Mama ve meme olarak devam et saglikla buyusun insaAllah

Mrb canım benim bebeğim de yedikten sonra yarim saat bile gaz için uğraşsam çıkarmıyor gazını uzattigimdada ayaklarinikendine çekip çekip bırakıyor ağlıyo damla falan mı alsam acaba
Benim bebek de oyle uyumuyor bu yuzden. Damla aldik biz surup seklinde. Dun geldi daha. Bakalim insaAllah fayda eder. Sen de al bence,gerci damla da etkili olmuyor bazilarinda ama insaAllah etki eder diyorum

Sinir 17 Allah korusun yukselirse yatis yaparlar. Biz yatistan once 8 saatte 2 derece dusurduk ama yuksek oldugumuz icin yatis yaptilar. Soyle ki surekli emzirdim ve uyurken bile sagip kasikla sutumu verdim. Yarim saat falan anca suruyordu ac kaldigi. Sekerli su vermeyin diyor doktorlar ama ben buyuklerin dediklerini dinliyorum ve 3 cay kasigi sekerli su verdim. Gercekten de dustu. Tek caresi surekli emzirmek cisini yapmasini saglamak

Benim bebek de oyle uyumuyor bu yuzden. Damla aldik biz surup seklinde. Dun geldi daha. Bakalim insaAllah fayda eder. Sen de al bence,gerci damla da etkili olmuyor bazilarinda ama insaAllah etki eder diyorum
Nurse harveys diye bi ilaç yazdı doktor,cok artarsa kullan dedi,dogalmış bu galıba,kullancam şimdi sanırım

İlacınının adı ne canım,faydası oldu mu,gunde bir cay kasıgı mı ıkı cay kasıgı mı verıyosun

Nurse harveys diye bi ilaç yazdı doktor,cok artarsa kullan dedi,dogalmış bu galıba,kullancam şimdi sanırım
Bende tam bunu yazicakdim nurse harweys in surubunu kullandım diğer kızımda etkiliydi bunda da Gaz artarsa yine o surupdan alicam günde üç kez 1 çay kaşığı veriyordum hiçbir zararı yokmuş .tavsiye ederim gazlı bebeklere

Bebegım 20 gunluk, gunde 3 cay kasıgı fazlamı ki,sız kac gunlukken boyle kullanıyordunuz. Bir cay kasıgıyka baslıyım gunde olmadı,duruma gore artırırum

Bebegım 20 gunluk, gunde 3 cay kasıgı fazlamı ki,sız kac gunlukken boyle kullanıyordunuz. Bir cay kasıgıyka baslıyım gunde olmadı,duruma gore artırırum
Evet canım kendin ayarla şurubun prospektusunde yazıyor kaç günlük Ken nasıl kullanılması gerektiğini zaten dereotu ve rezene den yapılan bı şurup zararsız o yuzden

160 cok cok iyi bence canim. Benim o kadar cikmiyordu. Emzirmeye gidiyordum. 1 memeyi emiyordu. Diger memeyi de evde sagiyordum anca 30 cc cikiyordu onu veriyordum bitirmiyordu bile bazen. Yani sutun masaAllah gayet iyi
İçimi rahatlattın canım çok sağol geceden sabaha 350 ml gönderdik akşama kadar yeter inşallah

Bana da çok baskı yapıyorlar mamayı veren keyfinden mü veriyor sanki Ayy şu insanlar rahat vermiyor

Kızlar cay kahve cıkolata yiyip içıyor musunuz, onlara da gaz yapıo yazıo biyerde
Sadece onlar olsa yine iyi, çilek, narenciye, baklagillerin hicbiri, inek sütünden yapılan şeyler ve tahin de yemiyorum. Kısacası hamilelikten daha beterim hiçbir şey yiyip içemiyorum hatta doktor abartıp dana eti içeren şeyler de yeme dedi ama eöğh artık! diye tepki verdim. İçimden tabii

Hanımlar bebeğiniz sarılıktan yatıldığında size günlük bilgi veriyorlar mıydı gösteriyorlar mıydı bebeği size dün dörten beridir bebiğimi aldılar pazartesi ve perşembe dışında doktor bilgi vermiyor diyip yolluyorlar sürekli ne kadar ısrar ettim bugün sadece durumunda toparlanma var diyip yine hiç bişey demediler

Bizde aynı bebege demır ılacı 3damla banada sende debam dedı demır ve kan ılacına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…