Mrb canım benim bebeğim de yedikten sonra yarim saat bile gaz için uğraşsam çıkarmıyor gazını uzattigimdada ayaklarinikendine çekip çekip bırakıyor ağlıyo damla falan mı alsam acabaBen gunde 3 bardak cay iciyorum ama kahve icmiyorum cikolata da yemiyorum. Sen simdiye kadar bunlari tukettiysen ve gaz yapmadiysa sorun etme alismistir bebek. Ben yememe cok dikkat ediyorum yoksa zorlaniyor bebegim
Bosver baskalarini canim . Biz de biliyoruz sadece anne sutu vermeyi ama olmuyorsa yapacak bisi yok. Mama ve meme olarak devam et saglikla buyusun insaAllahSagmiyorum da emziriyorum direk çocuk maşallah aranıyor emme konusunda sıkıntısı yok 3580 doğdu 3300 e düştü mama ve memeyle 3700 oldu çevremde herkes mama ya alistrma diyordu çocuk açlıktan kırılıyor bende anne sutunun kıymetini biliyorum ama böyle iyi olacaksa böyle olsun sosyal baskı çok bu konuda
Benim bebek de oyle uyumuyor bu yuzden. Damla aldik biz surup seklinde. Dun geldi daha. Bakalim insaAllah fayda eder. Sen de al bence,gerci damla da etkili olmuyor bazilarinda ama insaAllah etki eder diyorumMrb canım benim bebeğim de yedikten sonra yarim saat bile gaz için uğraşsam çıkarmıyor gazını uzattigimdada ayaklarinikendine çekip çekip bırakıyor ağlıyo damla falan mı alsam acaba
Sinir 17 Allah korusun yukselirse yatis yaparlar. Biz yatistan once 8 saatte 2 derece dusurduk ama yuksek oldugumuz icin yatis yaptilar. Soyle ki surekli emzirdim ve uyurken bile sagip kasikla sutumu verdim. Yarim saat falan anca suruyordu ac kaldigi. Sekerli su vermeyin diyor doktorlar ama ben buyuklerin dediklerini dinliyorum ve 3 cay kasigi sekerli su verdim. Gercekten de dustu. Tek caresi surekli emzirmek cisini yapmasini saglamakKızlar merhaba ben temmuz annesi olacakken 36+0da 24unde haziran annesi oldum :) ciğerleri tam gelisemedigi için solunum sıkıntısı yaşadı kuzum 2 gun yogun bakımda kaldi. Hastaneden cikarken sarılık değeri 9du ama kontrole gittiğimizde yükselmiş 14 olmus sariligi. Başına gelen varsa siz neler yaptınız nasıl toparladı bebeğiniz?
Nurse harveys diye bi ilaç yazdı doktor,cok artarsa kullan dedi,dogalmış bu galıba,kullancam şimdi sanırımBenim bebek de oyle uyumuyor bu yuzden. Damla aldik biz surup seklinde. Dun geldi daha. Bakalim insaAllah fayda eder. Sen de al bence,gerci damla da etkili olmuyor bazilarinda ama insaAllah etki eder diyorum
İlacınının adı ne canım,faydası oldu mu,gunde bir cay kasıgı mı ıkı cay kasıgı mı verıyosunBenim bebek de oyle uyumuyor bu yuzden. Damla aldik biz surup seklinde. Dun geldi daha. Bakalim insaAllah fayda eder. Sen de al bence,gerci damla da etkili olmuyor bazilarinda ama insaAllah etki eder diyorum
Bende tam bunu yazicakdim nurse harweys in surubunu kullandım diğer kızımda etkiliydi bunda da Gaz artarsa yine o surupdan alicam günde üç kez 1 çay kaşığı veriyordum hiçbir zararı yokmuş .tavsiye ederim gazlı bebeklereNurse harveys diye bi ilaç yazdı doktor,cok artarsa kullan dedi,dogalmış bu galıba,kullancam şimdi sanırım
Bebegım 20 gunluk, gunde 3 cay kasıgı fazlamı ki,sız kac gunlukken boyle kullanıyordunuz. Bir cay kasıgıyka baslıyım gunde olmadı,duruma gore artırırumBende tam bunu yazicakdim nurse harweys in surubunu kullandım diğer kızımda etkiliydi bunda da Gaz artarsa yine o surupdan alicam günde üç kez 1 çay kaşığı veriyordum hiçbir zararı yokmuş .tavsiye ederim gazlı bebeklere
Aynı benimkide ayaklarıyla resmen pijamasini çıkarıyor ittire ittire sancidanBenim bebek de oyle uyumuyor bu yuzden. Damla aldik biz surup seklinde. Dun geldi daha. Bakalim insaAllah fayda eder. Sen de al bence,gerci damla da etkili olmuyor bazilarinda ama insaAllah etki eder diyorum
Benımki deAynı benimkide ayaklarıyla resmen pijamasini çıkarıyor ittire ittire sancidan
Ben verdım bakalım gaz surubu ,yazarım etkısınıAynı benimkide ayaklarıyla resmen pijamasini çıkarıyor ittire ittire sancidan
Evet canım kendin ayarla şurubun prospektusunde yazıyor kaç günlük Ken nasıl kullanılması gerektiğini zaten dereotu ve rezene den yapılan bı şurup zararsız o yuzdenBebegım 20 gunluk, gunde 3 cay kasıgı fazlamı ki,sız kac gunlukken boyle kullanıyordunuz. Bir cay kasıgıyka baslıyım gunde olmadı,duruma gore artırırum
Ebe bana doğumdan sonra git bol bol çay iç demiştiKızlar cay kahve cıkolata yiyip içıyor musunuz, onlara da gaz yapıo yazıo biyerde
İçimi rahatlattın canım çok sağol geceden sabaha 350 ml gönderdik akşama kadar yeter inşallah160 cok cok iyi bence canim. Benim o kadar cikmiyordu. Emzirmeye gidiyordum. 1 memeyi emiyordu. Diger memeyi de evde sagiyordum anca 30 cc cikiyordu onu veriyordum bitirmiyordu bile bazen. Yani sutun masaAllah gayet iyi
Bana da çok baskı yapıyorlar mamayı veren keyfinden mü veriyor sanki Ayy şu insanlar rahat vermiyorSagmiyorum da emziriyorum direk çocuk maşallah aranıyor emme konusunda sıkıntısı yok 3580 doğdu 3300 e düştü mama ve memeyle 3700 oldu çevremde herkes mama ya alistrma diyordu çocuk açlıktan kırılıyor bende anne sutunun kıymetini biliyorum ama böyle iyi olacaksa böyle olsun sosyal baskı çok bu konuda
Sadece onlar olsa yine iyi, çilek, narenciye, baklagillerin hicbiri, inek sütünden yapılan şeyler ve tahin de yemiyorum. Kısacası hamilelikten daha beterim hiçbir şey yiyip içemiyorumKızlar cay kahve cıkolata yiyip içıyor musunuz, onlara da gaz yapıo yazıo biyerde
Bizde aynı bebege demır ılacı 3damla banada sende debam dedı demır ve kan ılacına.Yenidogan bebekleriniziçin nelerkullanıyorsu yz? Biz 3 damla d vitamını ve bir caykasıgı polivit diye bir şurup. Kendiz için birşey kullanıyor musunuz vitamın vs , sormadım hiç dr a , bitek kan ilacıkullanıyorum gnofen diyegu dr bitaneokdr.
Hayalperest07 seni etiketleme yı unutmuşum canım
Bebeğin kaç günlük. Yetiyordur belki. Benim iki memeden bazen 50 bazen 60 ml oluyor bebeğim 17 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?