Bebegım 20 gunluk, gunde 3 cay kasıgı fazlamı ki,sız kac gunlukken boyle kullanıyordunuz. Bir cay kasıgıyka baslıyım gunde olmadı,duruma gore artırırum
Ben günde üç kere birer damla veriyorum kullanan bir arkadaş öyle dedi bana da çok az gelmişti yanlış mı yapıyorum acaba ya siz böyle yazıncaEvet canım kendin ayarla şurubun prospektusunde yazıyor kaç günlük Ken nasıl kullanılması gerektiğini zaten dereotu ve rezene den yapılan bı şurup zararsız o yuzden
Canım sen damlayı nasıl veriyorsun kaç damla gündeBenim bebek de oyle uyumuyor bu yuzden. Damla aldik biz surup seklinde. Dun geldi daha. Bakalim insaAllah fayda eder. Sen de al bence,gerci damla da etkili olmuyor bazilarinda ama insaAllah etki eder diyorum
Bebeğim daha yeni Bi haftalık canımBebeğin kaç günlük. Yetiyordur belki. Benim iki memeden bazen 50 bazen 60 ml oluyor bebeğim 17 günlük
Maşallah iyi o zaman sütün yeterlidir bebeğin için zamanla daha da artarBebeğim daha yeni Bi haftalık canım
İnşallah canım zaten sağıp hastaneye yolluyorum emmediği için belki birikimdir dinleniyorum da öyle birikiyor uyku süt için çok çok iyiymiş ben bunu bu sabah anladımMaşallah iyi o zaman sütün yeterlidir bebeğin için zamanla daha da artar
Benim Bi arkadaşım 5 damla kullanıyordu
Aynen sütü en iyi artıran iyi bir uyku. Aynen geceden sabaha bebek emmediği için iyice uyuyup dinlendiğin için iyice birikmiştirİnşallah canım zaten sağıp hastaneye yolluyorum emmediği için belki birikimdir dinleniyorum da öyle birikiyor uyku süt için çok çok iyiymiş ben bunu bu sabah anladım
Kullanım kılavuzunda günde 3 öğün 20 damla yazıyorBenim Bi arkadaşım 5 damla kullanıyordu
Aynen canımAynen sütü en iyi artıran iyi bir uyku. Aynen geceden sabaha bebek emmediği için iyice uyuyup dinlendiğin için iyice birikmiştir
Ayy pardon canım ben gaz damlası anladım bende aynen öyle kullanıyorum 20 damla diye ama hızlı akıyor insan sayamıyor kiKullanım kılavuzunda günde 3 öğün 20 damla yazıyor
Benim ki tam bir obur4100 oldu mu kız. Perşembeyi geçirme bacım, benim doktor da en geç perşembe muayeneye gel dedi. Akşamına da bana verirler suniyi Allah bilir. Sana da suni yapacak dimi. Alttan muayene etti mi hani 4ü çıkarabilir misin diye..
Ben 3800 gramı zor doğurdum seninki baya maşallahı var Allah yardımcın olsun canımBenim ki tam bir oburaman allahım ne yapam ben aç mi duram tekrar görüştük doktorla da işi varmış o gün cuma sabahı yatışım olacak. Ayy evet suni maalesef baktı baktı yine açıklığım yokmuş hala maalesef. Ama çatın müsait dedi. Allah yardımcımız olsun korkuyorum
AmiinBenim ki tam bir oburaman allahım ne yapam ben aç mi duram tekrar görüştük doktorla da işi varmış o gün cuma sabahı yatışım olacak. Ayy evet suni maalesef baktı baktı yine açıklığım yokmuş hala maalesef. Ama çatın müsait dedi. Allah yardımcımız olsun korkuyorum
Senin ilk miydi? Leylanın ikinci ya epey avantaj sağlar bu durum.Ben 3800 gramı zor doğurdum seninki baya maşallahı var Allah yardımcın olsun canım
Evet ilkti anamı ağlattılar resmenSenin ilk miydi? Leylanın ikinci ya epey avantaj sağlar bu durum.
İlk bebek için 3800 epey zorlarEvet ilkti anamı ağlattılar resmen
Doğru düzgün tartıklarından bile emin değilim doğdumhanede bozuktu tartı sonrasında götürüp yoğun bakımda tarttılar 6 gün sonra kontrole götürdüğümde 3970 gibi bişey çıktıİlk bebek için 3800 epey zorlarbenim ilki 3300dü zor çıkardım hahabhaba
Bu surup seklinde canim gunde 5 kez diyor ama ben 2 kez 1 cay kasigi kadar vercem. Dun gece verdim bi de az once verdim huzursuzdu diye. Yine de iyi oldugu zaman vermicem bosunaCanım sen damlayı nasıl veriyorsun kaç damla günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?