2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bebegım 20 gunluk, gunde 3 cay kasıgı fazlamı ki,sız kac gunlukken boyle kullanıyordunuz. Bir cay kasıgıyka baslıyım gunde olmadı,duruma gore artırırum
Evet canım kendin ayarla şurubun prospektusunde yazıyor kaç günlük Ken nasıl kullanılması gerektiğini zaten dereotu ve rezene den yapılan bı şurup zararsız o yuzden
Ben günde üç kere birer damla veriyorum kullanan bir arkadaş öyle dedi bana da çok az gelmişti yanlış mı yapıyorum acaba ya siz böyle yazınca

İnşallah canım zaten sağıp hastaneye yolluyorum emmediği için belki birikimdir dinleniyorum da öyle birikiyor uyku süt için çok çok iyiymiş ben bunu bu sabah anladım
Aynen sütü en iyi artıran iyi bir uyku. Aynen geceden sabaha bebek emmediği için iyice uyuyup dinlendiğin için iyice birikmiştir

Benim ki tam bir obur aman allahım ne yapam ben aç mi duram tekrar görüştük doktorla da işi varmış o gün cuma sabahı yatışım olacak. Ayy evet suni maalesef baktı baktı yine açıklığım yokmuş hala maalesef. Ama çatın müsait dedi. Allah yardımcımız olsun korkuyorum

Ben 3800 gramı zor doğurdum seninki baya maşallahı var Allah yardımcın olsun canım

Amiin Korkunun sancılara çaresi yok canım belki ben de cumaya anlaşırım doktorla. Mübarek gün kolay doğum yaparız çatın müsaitse tamamdır. Benimki de 4ü geçer mi acaba cumaya. Ne çıkarsa bahtımıza artık bende 2 cm açıklık vardı aslında. Bilmem ki ilerledi mi yoksa öyle duruyor mu. Açıklık olupta sancı olmaması ne ilginç ya.
Senin annen de benimki gibi kendi sancını bekle diye tutturuyor mu. Yav kendimi ikna ediyorum, anamı ikna etmekle uğraşıyorum bide.

İlk bebek için 3800 epey zorlar benim ilki 3300dü zor çıkardım hahabhaba
Doğru düzgün tartıklarından bile emin değilim doğdumhanede bozuktu tartı sonrasında götürüp yoğun bakımda tarttılar 6 gün sonra kontrole götürdüğümde 3970 gibi bişey çıktı

Kızlar mama + meme kullananlar mamayı biberonla mı veriyorsunuz ne zaman veriyorsunuz gece mi gündüz mü.
Benim bebeğim 12 günlükken hasteneye gittik 3425 doğmuştu 3290 olmuş doktorum zayıflamış 10 günlükken doğum kilosunu yakalamış olması lazımdı dedi. 1 aylık oluncaya 1 kg almış olması lazım dedi.
Sütüm yetersiz iki memeden bazen 50 CC bazen 60 oluyor uykusuz dinlemediğim zamanlarda 40 bile zor oluyor. Mama ya başlayacağım kaç öğün vermeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…