- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Ben kullanmiyorum o damlayi canim yanlislik oldu galiba
Benimki hep huzursuz ya uyuyamıyor bende çoğaltayım bari çok az bir damla yaBu surup seklinde canim gunde 5 kez diyor ama ben 2 kez 1 cay kasigi kadar vercem. Dun gece verdim bi de az once verdim huzursuzdu diye. Yine de iyi oldugu zaman vermicem bosuna
Galiba ben de baslicam mamaya canim ya. Sadece gece annem bebege baktigi sure icinde 1 kez mama veriyordu ama bugun baktim sanki doymuyor diye uyumuyor. Az once kalani sagdim nasil icti de uyuduKızlar mama + meme kullananlar mamayı biberonla mı veriyorsunuz ne zaman veriyorsunuz gece mi gündüz mü.
Benim bebeğim 12 günlükken hasteneye gittik 3425 doğmuştu 3290 olmuş doktorum zayıflamış 10 günlükken doğum kilosunu yakalamış olması lazımdı dedi. 1 aylık oluncaya 1 kg almış olması lazım dedi.
Sütüm yetersiz iki memeden bazen 50 CC bazen 60 oluyor uykusuz dinlemediğim zamanlarda 40 bile zor oluyor. Mama ya başlayacağım kaç öğün vermeliyim
Aynen canim 1 damla cok azBenimki hep huzursuz ya uyuyamıyor bende çoğaltayım bari çok az bir damla ya
Oyle bur program yok ama uyguladıgım gazlı içecekler içmiyorum soguk seyler içmıyorum su bıle dondurma istedi canım tamamıyla erıttım oyle yedım. Bulgur kısır yesıllık rezene kimyon içiyorum mercımek corba ıcmedım mesela daha hiç o cok gaz yaparmış. Badem kaju sıyah üzüm cevız yıyorum bır avuc gunluk meyve yıyorum süt içiyorum sıcak ama yulaf ezmesi ile karıstırıyorum muhakkak sabah yumurta ıhmal etmıyorum ve yogurt yıyorum çayda tıksınmıstım oysa ama şimdi yorgunluk vs nasıl ıstıyorum gunde 6 bardak ıcıyorum sabah ogle aksam 2ser.Bebegınde gaz olmayan anneler, beslenme programınızı paylasır musınız ya,çok acı cekıyo bebegım ,dayanamıyorum
Sagolcanım, mercımek aklımın ucunagelmezdi, yeşildi kırmızıydı hep yıyodumOyle bur program yok ama uyguladıgım gazlı içecekler içmiyorum soguk seyler içmıyorum su bıle dondurma istedi canım tamamıyla erıttım oyle yedım. Bulgur kısır yesıllık rezene kimyon içiyorum mercımek corba ıcmedım mesela daha hiç o cok gaz yaparmış. Badem kaju sıyah üzüm cevız yıyorum bır avuc gunluk meyve yıyorum süt içiyorum sıcak ama yulaf ezmesi ile karıstırıyorum muhakkak sabah yumurta ıhmal etmıyorum ve yogurt yıyorum çayda tıksınmıstım oysa ama şimdi yorgunluk vs nasıl ıstıyorum gunde 6 bardak ıcıyorum sabah ogle aksam 2ser.
Özel bırsey yaptığım yok aslında. İnşallah gecer gaz probleminiz.
Ya ne yemıycemız yerıne ne yıcemızı soyleseler dahaiyi, nerdeyse herseyı yememelıyuz:))Sadece onlar olsa yine iyi, çilek, narenciye, baklagillerin hicbiri, inek sütünden yapılan şeyler ve tahin de yemiyorum. Kısacası hamilelikten daha beterim hiçbir şey yiyip içemiyorumhatta doktor abartıp dana eti içeren şeyler de yeme dedi ama eöğh artık! diye tepki verdim. İçimden tabii
Evet canım biberonla verıyorum hatta resmen dualar ediyorum hatim indirıyorum bızım oglan cok cekıyor düşün bıde aventın 0 numarasını aldık Yenidogan delık akıtmıyor cekmeyınce bızımkı o halde genzıne kacırıyor aradaKızlar mama + meme kullananlar mamayı biberonla mı veriyorsunuz ne zaman veriyorsunuz gece mi gündüz mü.
Benim bebeğim 12 günlükken hasteneye gittik 3425 doğmuştu 3290 olmuş doktorum zayıflamış 10 günlükken doğum kilosunu yakalamış olması lazımdı dedi. 1 aylık oluncaya 1 kg almış olması lazım dedi.
Sütüm yetersiz iki memeden bazen 50 CC bazen 60 oluyor uykusuz dinlemediğim zamanlarda 40 bile zor oluyor. Mama ya başlayacağım kaç öğün vermeliyim
Aynen gelip gidip dolaba bakıyorum zaten sürekli aç da hissediyorumYa ne yemıycemız yerıne ne yıcemızı soyleseler dahaiyi, nerdeyse herseyı yememelıyuz:))
Ögrenıcez canım zamsn lazım inşallah ıyı olsunlarda bunlarda gececek buyucez heo beraberSagolcanım, mercımek aklımın ucunagelmezdi, yeşildi kırmızıydı hep yıyodumcorbasınu
Günde 3 kez 20 damla demişti Dr ama ben günde 1 kez kullanıyorum
3 damla vercem canım yanlışmış o boşuna kaç gündür öyle veriyorum ya bi akraba kullanıyordu o demiştiAynen canim 1 damla cok az
Ay canım benim düşüncemi yazmışsın arada mama veriyorum ilk doğduğunda almıştık bitsin diye veriyorum ama sanki sütümle doymuyor gibi ben de düşünüyorum Acaba aç mı diye huzursuz ama bezleri dolu dolu oluyor idrarı falanGaliba ben de baslicam mamaya canim ya. Sadece gece annem bebege baktigi sure icinde 1 kez mama veriyordu ama bugun baktim sanki doymuyor diye uyumuyor. Az once kalani sagdim nasil icti de uyudumama vermek istemiyordum ama sutum yetmiyor diye mi huzursuz gazdan mi cozemedim. Off ne zormus anne olmak care olamamak
Gözün aydın Rabbim evladını sana bağışlasın canım bizim bebeğinde 18 çıktı yatırdılar sen elinden geldiğince emzir uyursa Bile kaşıkla ver sütünü ben uyandırmaya kıyamıyordm sen elinden geldiğince besle yükselmesinKızlar merhaba ben temmuz annesi olacakken 36+0da 24unde haziran annesi oldum :) ciğerleri tam gelisemedigi için solunum sıkıntısı yaşadı kuzum 2 gun yogun bakımda kaldi. Hastaneden cikarken sarılık değeri 9du ama kontrole gittiğimizde yükselmiş 14 olmus sariligi. Başına gelen varsa siz neler yaptınız nasıl toparladı bebeğiniz?
Bendede açıklık var 2,5 cm sancı yok ya .kilo almamış 3850 de perşembeye kadar süre verdi dr perşembe sabah 6 da suni ile başlıcak .açılma olduğu için suni başarılı olur mutlaka dedi dr .ilki kendi sancımdı çok endişeleniyorum.sen ilk doğumda suni almışmıydın ?AmiinKorkunun sancılara çaresi yok canım belki ben de cumaya anlaşırım doktorla. Mübarek gün kolay doğum yaparız çatın müsaitse tamamdır. Benimki de 4ü geçer mi acaba cumaya. Ne çıkarsa bahtımıza artık bende 2 cm açıklık vardı aslında. Bilmem ki ilerledi mi yoksa öyle duruyor mu. Açıklık olupta sancı olmaması ne ilginç ya.
Senin annen de benimki gibi kendi sancını bekle diye tutturuyor mu. Yav kendimi ikna ediyorum, anamı ikna etmekle uğraşıyorum bide.
Tabi tabi suni ile hiç açılma yokken başlatıldı benim ilk doğumum. Hiç endişe etme ya suni abartıldığı gibi öldürmüyor. Çok abartıyorlar, sanki kendi sancın çok mu kolay. Aynı şey.Bendede açıklık var 2,5 cm sancı yok ya .kilo almamış 3850 de perşembeye kadar süre verdi dr perşembe sabah 6 da suni ile başlıcak .açılma olduğu için suni başarılı olur mutlaka dedi dr .ilki kendi sancımdı çok endişeleniyorum.sen ilk doğumda suni almışmıydın ?
İçimi ferahlattın vallahi çok saol canımTabi tabi suni ile hiç açılma yokken başlatıldı benim ilk doğumum. Hiç endişe etme ya suni abartıldığı gibi öldürmüyor. Çok abartıyorlar, sanki kendi sancın çok mu kolay. Aynı şey.
Ayy vallahi senle kaderimiz aynı mıdır nedirAmiinKorkunun sancılara çaresi yok canım belki ben de cumaya anlaşırım doktorla. Mübarek gün kolay doğum yaparız çatın müsaitse tamamdır. Benimki de 4ü geçer mi acaba cumaya. Ne çıkarsa bahtımıza artık bende 2 cm açıklık vardı aslında. Bilmem ki ilerledi mi yoksa öyle duruyor mu. Açıklık olupta sancı olmaması ne ilginç ya.
Senin annen de benimki gibi kendi sancını bekle diye tutturuyor mu. Yav kendimi ikna ediyorum, anamı ikna etmekle uğraşıyorum bide.
Bakalım canım bugünlerde kontrole goturcem yazsın kadınBenim bebek de oyle uyumuyor bu yuzden. Damla aldik biz surup seklinde. Dun geldi daha. Bakalim insaAllah fayda eder. Sen de al bence,gerci damla da etkili olmuyor bazilarinda ama insaAllah etki eder diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?