2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Galiba ben de baslicam mamaya canim ya. Sadece gece annem bebege baktigi sure icinde 1 kez mama veriyordu ama bugun baktim sanki doymuyor diye uyumuyor. Az once kalani sagdim nasil icti de uyudu mama vermek istemiyordum ama sutum yetmiyor diye mi huzursuz gazdan mi cozemedim. Off ne zormus anne olmak care olamamak

Bebegınde gaz olmayan anneler, beslenme programınızı paylasır musınız ya,çok acı cekıyo bebegım ,dayanamıyorum
Oyle bur program yok ama uyguladıgım gazlı içecekler içmiyorum soguk seyler içmıyorum su bıle dondurma istedi canım tamamıyla erıttım oyle yedım. Bulgur kısır yesıllık rezene kimyon içiyorum mercımek corba ıcmedım mesela daha hiç o cok gaz yaparmış. Badem kaju sıyah üzüm cevız yıyorum bır avuc gunluk meyve yıyorum süt içiyorum sıcak ama yulaf ezmesi ile karıstırıyorum muhakkak sabah yumurta ıhmal etmıyorum ve yogurt yıyorum çayda tıksınmıstım oysa ama şimdi yorgunluk vs nasıl ıstıyorum gunde 6 bardak ıcıyorum sabah ogle aksam 2ser.
Özel bırsey yaptığım yok aslında. İnşallah gecer gaz probleminiz.

Kizlar bizde 18 günlük olduk bile zaman hızlı geçiyor gaz problemi hepimizde var sanırım hatta dün akşam bı yeri ağrıyor diye acile gittik saatlerce ağladı
Sağlık ocağı bu d vitamini vermişti ama içeriğinde ayçiçek yağı varmış o da gaz yaparmış doktor dedi aklınızda olsun. D vitaminini kes bı kaç gün dedi deneyelim dedi bugün daha iyi çok şükür
Gaz için de relamax diye bı damla verdi sabah 2 damla akşam 2 damla baya iyi geliyor

Sagolcanım, mercımek aklımın ucunagelmezdi, yeşildi kırmızıydı hep yıyodum corbasınu

Ya ne yemıycemız yerıne ne yıcemızı soyleseler dahaiyi, nerdeyse herseyı yememelıyuz:))

Evet canım biberonla verıyorum hatta resmen dualar ediyorum hatim indirıyorum bızım oglan cok cekıyor düşün bıde aventın 0 numarasını aldık Yenidogan delık akıtmıyor cekmeyınce bızımkı o halde genzıne kacırıyor arada neysekı yınede bı sekılde içirıyoruz.
Sabah 1 oglen 1 30cclik aksam 2 kere 30 cc oluyor. Durumlada alakalı gunduz bazen ııkındın yada oglen baktım 1 saat emıyor yıne doymuyor mecbur bı verıyorum 30cc uyumadı yada doymadı bı 30cc daha. Yapacak bısey yok.

Ay canım benim düşüncemi yazmışsın arada mama veriyorum ilk doğduğunda almıştık bitsin diye veriyorum ama sanki sütümle doymuyor gibi ben de düşünüyorum Acaba aç mı diye huzursuz ama bezleri dolu dolu oluyor idrarı falan

Gözün aydın Rabbim evladını sana bağışlasın canım bizim bebeğinde 18 çıktı yatırdılar sen elinden geldiğince emzir uyursa Bile kaşıkla ver sütünü ben uyandırmaya kıyamıyordm sen elinden geldiğince besle yükselmesin

Bendede açıklık var 2,5 cm sancı yok ya .kilo almamış 3850 de perşembeye kadar süre verdi dr perşembe sabah 6 da suni ile başlıcak .açılma olduğu için suni başarılı olur mutlaka dedi dr .ilki kendi sancımdı çok endişeleniyorum.sen ilk doğumda suni almışmıydın ?

Tabi tabi suni ile hiç açılma yokken başlatıldı benim ilk doğumum. Hiç endişe etme ya suni abartıldığı gibi öldürmüyor. Çok abartıyorlar, sanki kendi sancın çok mu kolay. Aynı şey.

Ayy vallahi senle kaderimiz aynı mıdır nedir tutturmaz mi kızıyor bana hatta diyorum anacım beklesem zaten sezaryen olacağım bari şansımı deneyeyim kadın ikna olmuyor çatı müsaitliğine baktı mi senin de doktor? Benim ilk bebeğim de 3300 doğdu biliyor musun senin gibi benim kızımda 1 cm açıklık vardı şansım yoktu nişandan 2 gün sonra gelmişti sancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…