Benim ki çok uyuşuk yiyip yatıyor kıpırdanma pek yokBen 3800 gramı zor doğurdum seninki baya maşallahı var Allah yardımcın olsun canım
Ahh canım Allah yardımcın olsun bizde cuma yatış yapacağız suni için Allah yardımcımız olsun. Bende ilk doğumumu suni ile yaptım tedirgin olma ha normal ha suni sonuçta aynı sancıyı çekiyorsun inşallah kolay olur hepimizinBendede açıklık var 2,5 cm sancı yok ya .kilo almamış 3850 de perşembeye kadar süre verdi dr perşembe sabah 6 da suni ile başlıcak .açılma olduğu için suni başarılı olur mutlaka dedi dr .ilki kendi sancımdı çok endişeleniyorum.sen ilk doğumda suni almışmıydın ?
Bize 3 550 dediler Bi doğdu 3800 hemde ne zorlama anam ağladı hastaneyi inlettim ben rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inşallah tek avazda kurtulursun inşallah canım stres yapmaBenim ki çok uyuşuk yiyip yatıyor kıpırdanma pek yokikinci doğumum canım ilkini 3300 doğurdum bende asıl sana helal olsun maşallah valla ilkte 3800 zorlamıştır tabi
Canım senin makinen elektriklimi yoksa manuel olanmi nasıl birşey biz sipariş etmişiz daha gelmedi bit türlüİnşallah canım zaten sağıp hastaneye yolluyorum emmediği için belki birikimdir dinleniyorum da öyle birikiyor uyku süt için çok çok iyiymiş ben bunu bu sabah anladım
Benimki lansinoh elektrikli canım eşim bebek mağazasından aldı siparişle geç gelir diye uğraşmadık güzel çekiyor gibiCanım senin makinen elektriklimi yoksa manuel olanmi nasıl birşey biz sipariş etmişiz daha gelmedi bit türlü
Canım benim ya kıyamam sana Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun çok zor heleki bu zor dönemdeBize 3 550 dediler Bi doğdu 3800 hemde ne zorlama anam ağladı hastaneyi inlettim ben rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inşallah tek avazda kurtulursun inşallah canım stres yapma ☺
Mercümek mi yiyirdun canım nohut fasulye mercimek onları yemek bide sert şeyler tüketmeSagolcanım, mercımek aklımın ucunagelmezdi, yeşildi kırmızıydı hep yıyodumcorbasınu
Sinir 17 Allah korusun yukselirse yatis yaparlar. Biz yatistan once 8 saatte 2 derece dusurduk ama yuksek oldugumuz icin yatis yaptilar. Soyle ki surekli emzirdim ve uyurken bile sagip kasikla sutumu verdim. Yarim saat falan anca suruyordu ac kaldigi. Sekerli su vermeyin diyor doktorlar ama ben buyuklerin dediklerini dinliyorum ve 3 cay kasigi sekerli su verdim. Gercekten de dustu. Tek caresi surekli emzirmek cisini yapmasini saglamak
Sürekli emziriyorum zaten. Doktor 3 saati gecmesin diyordu onu beklemeden uyandırıp emziriyorum hatta dunden beri. Ten rengi gözleri biraz daha düzelmeye başladı gibi. Yarin kontrol var tekrar biraz düşmüş olur umarım değeri. Elimden başka bisey gelmiyor işte yaşayanlar varsa tecrübelerini öğrenmek istedim. Panik yapmamaya calisiyorumGözün aydın Rabbim evladını sana bağışlasın canım bizim bebeğinde 18 çıktı yatırdılar sen elinden geldiğince emzir uyursa Bile kaşıkla ver sütünü ben uyandırmaya kıyamıyordm sen elinden geldiğince besle yükselmesin
Panik yapma canım sütüne etki eder inşallah yükselmemiştirSürekli emziriyorum zaten. Doktor 3 saati gecmesin diyordu onu beklemeden uyandırıp emziriyorum hatta dunden beri. Ten rengi gözleri biraz daha düzelmeye başladı gibi. Yarin kontrol var tekrar biraz düşmüş olur umarım değeri. Elimden başka bisey gelmiyor işte yaşayanlar varsa tecrübelerini öğrenmek istedim. Panik yapmamaya calisiyorum
Aminn inşallah canım güzel haberlerle gelirsin inşallahCanım benim ya kıyamam sana Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun çok zor heleki bu zor dönemdeÇok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz kolay doğrualım inşallah Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz kolay doğrualım inşallah☺❤
Ayy ne kadar çok benzeşiyoruz. Hiç sorma biraz önce bendeydi annem. Ben dün gitsem şimdiye doğmuştu dedim. Ben bundan sonra hiçbir şeye karışmıyorum, naparsanız yapın diyor bide. Pazar gecesi geldi sırf suniye gitme demeye ya ben de dinledim onu gitmedim. Ya inat edip kendi sancım gelene kadar 11 temmuza kadar bekleyesim var biliyor musun. Belki de öyle yaparım. Doktor da en fazla ben demiştim sana zor olur diye der napıyım. Olmazsa da sezeryan olurum.Ayy vallahi senle kaderimiz aynı mıdır nedirtutturmaz mi kızıyor bana hatta diyorum anacım beklesem zaten sezaryen olacağım bari şansımı deneyeyim kadın ikna olmuyor çatı müsaitliğine baktı mi senin de doktor? Benim ilk bebeğim de 3300 doğdu biliyor musun senin gibi benim kızımda 1 cm açıklık vardı şansım yoktu nişandan 2 gün sonra gelmişti sancım
Doğsun diye acele etme canım anne karnında bebeğe bakmak daha kolay doğunca anne karnında beslendiğini dışarda o kadar kolay besleyemiyorsunAyy ne kadar çok benzeşiyoruz. Hiç sorma biraz önce bendeydi annem. Ben dün gitsem şimdiye doğmuştu dedim. Ben bundan sonra hiçbir şeye karışmıyorum, naparsanız yapın diyor bide. Pazar gecesi geldi sırf suniye gitme demeye ya ben de dinledim onu gitmedim. Ya inat edip kendi sancım gelene kadar 11 temmuza kadar bekleyesim var biliyor musun. Belki de öyle yaparım. Doktor da en fazla ben demiştim sana zor olur diye der napıyım. Olmazsa da sezeryan olurum.
3700 için çatım müsaitmiş. Ama 4 üstü olmaz çok zor doğar dedi.
4 kilo üstüne çıkacağını iki doktor da garantiledi bana. Ama ben inat ettim, 4 buçuk kilo da olsa beklicem 40 hafta bitsin. Sancım gelirse orası ayrı mecbur giderim.artık kaç dikişim olur bilmemDoğsun diye acele etme canım anne karnında bebeğe bakmak daha kolay doğunca anne karnında beslendiğini dışarda o kadar kolay besleyemiyorsun
Değil mi kim istemez ki normal yollarla doğsun ama bazen imkanlar el vermiyor işteAyy ne kadar çok benzeşiyoruz. Hiç sorma biraz önce bendeydi annem. Ben dün gitsem şimdiye doğmuştu dedim. Ben bundan sonra hiçbir şeye karışmıyorum, naparsanız yapın diyor bide. Pazar gecesi geldi sırf suniye gitme demeye ya ben de dinledim onu gitmedim. Ya inat edip kendi sancım gelene kadar 11 temmuza kadar bekleyesim var biliyor musun. Belki de öyle yaparım. Doktor da en fazla ben demiştim sana zor olur diye der napıyım. Olmazsa da sezeryan olurum.
3700 için çatım müsaitmiş. Ama 4 üstü olmaz çok zor doğar dedi.
Ayy deli misin kendini riske atma o zaman idrar kaçırması falanda oluyor çok kilolu olunca yine de hakkında hayırlısı olsun inşallah canım hangi doğum şekli ve zamanı senin için hayırlısıysa o zaman olsun4 kilo üstüne çıkacağını iki doktor da garantiledi bana. Ama ben inat ettim, 4 buçuk kilo da olsa beklicem 40 hafta bitsin. Sancım gelirse orası ayrı mecbur giderim.artık kaç dikişim olur bilmem
Damla şeklinde olanı var eğer oysa değildir. Ama benim dediğim şurup çay kaşığı ile veriliyor damla halinde ise yaramazBen günde üç kere birer damla veriyorum kullanan bir arkadaş öyle dedi bana da çok az gelmişti yanlış mı yapıyorum acaba ya siz böyle yazınca
Olur mu anamın dediğine göre herşeyin vakti varmış. Kilolu diye çocuk zor doğmazmış. Eski kadınlar bizim gibi miymiş... Evet kadının 9 tane çocuğu oluyormuş, 5i sağlam 4ü ölüAyy deli misin kendini riske atma o zaman idrar kaçırması falanda oluyor çok kilolu olunca yine de hakkında hayırlısı olsun inşallah canım hangi doğum şekli ve zamanı senin için hayırlısıysa o zaman olsun
Keşke anneme yalan söyleseydim çocuk dönmedi sezeryan oluyorum diye. Gerçi ona da sancı sırasında döner, sen sancını bekle normal doğar derdiDeğil mi kim istemez ki normal yollarla doğsun ama bazen imkanlar el vermiyor işteDört üstü zor demişse sana sakın bekleme Temmuzu herhalükarda zaten olmazsa sezeryan olacağız yapacak bir şey yok zor durumda belki bir zarar olur Bebeğe ya da sana Allah göstermesin Sağlıkla doğsunlar yeterki
Senin ananda mı Doğulu çünkü aynı bizimkilerin mantığı gibi konuşuyor da 40+5 oldum hala günü var diyorlardı banaOlur mu anamın dediğine göre herşeyin vakti varmış. Kilolu diye çocuk zor doğmazmış. Eski kadınlar bizim gibi miymiş... Evet kadının 9 tane çocuğu oluyormuş, 5i sağlam 4ü ölü
Bizimkilerde normal için direttiler beni o halde gördü keşke sezeryan olsaymışsın daha az acı çekersin dediOlur mu anamın dediğine göre herşeyin vakti varmış. Kilolu diye çocuk zor doğmazmış. Eski kadınlar bizim gibi miymiş... Evet kadının 9 tane çocuğu oluyormuş, 5i sağlam 4ü ölü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?