Evet Doğulu. Hafta hesabı hiç bilmiyorlar zaten bi tutturmuşlar ay hesabı. Doktor böyle diyor diyorum, doktor ne bilmiş diyor. Anam 6 yıl tıp okudu ya o bilir tabi.Senin ananda mı Doğulu çünkü aynı bizimkilerin mantığı gibi konuşuyor da 40+5 oldum hala günü var diyorlardı bana
Damla canım bu sab simplex diye 3 damla vercem artık ama iyi değil mi diyorsun bu damlaDamla şeklinde olanı var eğer oysa değildir. Ama benim dediğim şurup çay kaşığı ile veriliyor damla halinde ise yaramaz
Vallahi aynı mantıkEvet Doğulu. Hafta hesabı hiç bilmiyorlar zaten bi tutturmuşlar ay hesabı. Doktor böyle diyor diyorum, doktor ne bilmiş diyor. Anam 6 yıl tıp okudu ya o bilir tabi.
12 gün içinde evet kilo alması gerekirdi bizimde ilk kontrolde 100 Gr vermisdi 3 gün sonra yani 1 haftalıkken doğum kilosundaydi en son dün 11 gunlukdu 200 Gr almış doğum kilosunun üzerine ben mama gogsum boş hissedersem veriyorum mesela dün hiç vermedim çok şükür . Ama eğer bebeğin kilo almıyorsa her emzirmeden sonra 30 cc hazırla içtiğini içsin iki saat sonraki emzirme de de aynısını yap sütun azsa mamayla tam doyar ama tek direk mama verme emzirme sonrasında verKızlar mama + meme kullananlar mamayı biberonla mı veriyorsunuz ne zaman veriyorsunuz gece mi gündüz mü.
Benim bebeğim 12 günlükken hasteneye gittik 3425 doğmuştu 3290 olmuş doktorum zayıflamış 10 günlükken doğum kilosunu yakalamış olması lazımdı dedi. 1 aylık oluncaya 1 kg almış olması lazım dedi.
Sütüm yetersiz iki memeden bazen 50 CC bazen 60 oluyor uykusuz dinlemediğim zamanlarda 40 bile zor oluyor. Mama ya başlayacağım kaç öğün vermeliyim
Çok karışıp müdahale ediyorlar ve işte sonuç. Sen ölüp ölüp dirildin, ne anladılar bu işten....Bizimkilerde normal için direttiler beni o halde gördü keşke sezeryan olsaymışsın daha az acı çekersin dedi
Yok canım onu kast etmedim. Şurubu damla halinde verirsen az gelir yani ise yaramaz diye söyledim. Bu damlayı kullanmadım Dr 3 damla dediyse fazla verme .Damla canım bu sab simplex diye 3 damla vercem artık ama iyi değil mi diyorsun bu damla
Aynen öyle valla boşver he de tamam kulak verme onların dediğine kendin ve bebeğin için hangisi daha sağlıklıysa öyle karar verÇok karışıp müdahale ediyorlar ve işte sonuç. Sen ölüp ölüp dirildin, ne anladılar bu işten....
Artık hakkımızda hayırlısı canım. Sen kurtulmuşsun çok şükür. Darısı başımıza.Aynen öyle valla boşver he de tamam kulak verme onların dediğine kendin ve bebeğin için hangisi daha sağlıklıysa öyle karar ver
Ben kurtuldum da bebiğim sarılıktan yatıyor dünden beridir ondan anne karnında daha rahat besleniyo güvende dedim rabbim sizi de tek avazda kurtarsın inşallahArtık hakkımızda hayırlısı canım. Sen kurtulmuşsun çok şükür. Darısı başımıza.
Canım benim çok sağolun valla ferahladım bildiği gibi gelsin artıkAhh canım Allah yardımcın olsun bizde cuma yatış yapacağız suni için Allah yardımcımız olsun. Bende ilk doğumumu suni ile yaptım tedirgin olma ha normal ha suni sonuçta aynı sancıyı çekiyorsun inşallah kolay olur hepimizin
Bu işler nasip kısmet canım . Benim ikinci doğumum 4 kilo 50 Gr di sadece iki dikisim vardı doğum sonrası kuş gibiydim4 kilo üstüne çıkacağını iki doktor da garantiledi bana. Ama ben inat ettim, 4 buçuk kilo da olsa beklicem 40 hafta bitsin. Sancım gelirse orası ayrı mecbur giderim.artık kaç dikişim olur bilmem
Aynı ben 10 sene çocuk istemiyorum dedim korkudanBu işler nasip kısmet canım . Benim ikinci doğumum 4 kilo 50 Gr di sadece iki dikisim vardı doğum sonrası kuş gibiydimama 3600 şimdiki doğumum Dr dikişsiz olur dedi ama benim kizce elini kafasına almış yirtilmadik yerim kalmadı kesi olmadigi için sezeryan gibi iki gün kendime gelemedim ağrıdan . Kilolu kilosuz güzel doğum olsun inşallah sonra illa ki unutuluyor çok şükür . Bı yerde okumuştum doğumda salgilanan hormonlar aynı zamanda unutmayı sağlıyormuş o açıları yoksa kimse bı daha çocuk doğurmaz diyordu çok doğru
canım.sence bu enfeksiyon bizden kaynaklı miIlk gun 15 diger gun 10 a dusmustu bizim. Bizde enfeksiyon vardi diye 1 hafta kaldik ama sariliktan gelenler 1 veya 2 gunde ciktilar
Geçmiş olsun canım enfeksiyon olduğunu nerden anladınız.canım.sence bu enfeksiyon bizden kaynaklı mi
Doktor ilaç verdiyse iç bence benim bugün 27 gün ama Hala kanamam oluyor açık renkte kötü bir şey mi acaba bilmiyorumKizlar az önce doktordan geldim şükür bebisimizin sarılığı azalmis doktor test yaptirmayalim düşmüş belli renginden dedi. Kadin doguma da kontrole gittim dikis yerlerim kizarmis hep tekrar antibiyotik yazdi bana bide icimde kan pıhtısı kalmis dedi atamamissin tam dedi ultrasyondan bakti onun icinde ilac verdi Metiler adinda eger kanaman cok olursa gel dedi korktum biraz da acaba daha atarmiyim zamanla yani ilaci kullanmasammi bilemedim siz kontrole gittinizmi varmi böyle benim gibi olan
Sağlıkla gelir inşallah canım.Ben kurtuldum da bebiğim sarılıktan yatıyor dünden beridir ondan anne karnında daha rahat besleniyo güvende dedim rabbim sizi de tek avazda kurtarsın inşallah
Ben oksapar kullanıyorum dogumdan sonra 1 ay, pıhtı olabılır diyeKizlar az önce doktordan geldim şükür bebisimizin sarılığı azalmis doktor test yaptirmayalim düşmüş belli renginden dedi. Kadin doguma da kontrole gittim dikis yerlerim kizarmis hep tekrar antibiyotik yazdi bana bide icimde kan pıhtısı kalmis dedi atamamissin tam dedi ultrasyondan bakti onun icinde ilac verdi Metiler adinda eger kanaman cok olursa gel dedi korktum biraz da acaba daha atarmiyim zamanla yani ilaci kullanmasammi bilemedim siz kontrole gittinizmi varmi böyle benim gibi olan
Canim ben 2 ogundur bir memeyi verdim digerini sagip verdim daha cok doydu gibi. Boyle olursa mama da vermem bari. Benim oglum bir memeyi yiyince uyuyakaliyor ve icmiyordu. Biberonla uyurken de iciyorAy canım benim düşüncemi yazmışsın arada mama veriyorum ilk doğduğunda almıştık bitsin diye veriyorum ama sanki sütümle doymuyor gibi ben de düşünüyorum Acaba aç mı diye huzursuz ama bezleri dolu dolu oluyor idrarı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?