2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
4 kiloluk doğumun kolay olmuş muydu canım. Kimisi de kilolu çocuk kendini öne atıyor, daha kolay doğuyor diyor. Ama çoğu zor doğuyor diyor tabi

Canim ben 2 ogundur bir memeyi verdim digerini sagip verdim daha cok doydu gibi. Boyle olursa mama da vermem bari. Benim oglum bir memeyi yiyince uyuyakaliyor ve icmiyordu. Biberonla uyurken de iciyor
Benimki de hemen doyuyor gibi ama benim önceden süt Akardı şu an çok azaldı gibime geliyor o yüzden doymadığını düşünüyorum

oyle valla agrilar acilar unutuluyo o an bi kokusunu cekince geciyo hersey

9 gün olduk bugün aglamalar başladı sanirim gaz sancilari resmen uykusuzluktan dolayi çöktük

Metinler dusukden sonra kullanmisdim hiç kanamam olmadı bile denebilir rahim i temizliyor kullan bence . Bı de peki bebeğin sariligi sence nasıl dün bize de test yapmayalım baya azalmış bı ay sonra gel dedi ama yüzü gözleri ve göğsü hala sari rengi bile açılmadı daha

Bende kullanayim ozaman canim cok sagol Sarılık icin iki defa kan verdik düşmüştü bi derece üçüncüsünü 3 gün sonra cagirdi yuzunun rengine bakti karnini acti bakti iyi rengi acilmis dedi bosuna almayalim dedi evde takip edin dedi sari olursa getirin dedi ben bu surede yarim saatte bazen bir saatte bir kaldirdim hep emzirdim sende öyle yap zorla uyandir emzir öyle düşüyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…