4 kiloluk doğumun kolay olmuş muydu canım. Kimisi de kilolu çocuk kendini öne atıyor, daha kolay doğuyor diyor. Ama çoğu zor doğuyor diyor tabiBu işler nasip kısmet canım . Benim ikinci doğumum 4 kilo 50 Gr di sadece iki dikisim vardı doğum sonrası kuş gibiydimama 3600 şimdiki doğumum Dr dikişsiz olur dedi ama benim kizce elini kafasına almış yirtilmadik yerim kalmadı kesi olmadigi için sezeryan gibi iki gün kendime gelemedim ağrıdan . Kilolu kilosuz güzel doğum olsun inşallah sonra illa ki unutuluyor çok şükür . Bı yerde okumuştum doğumda salgilanan hormonlar aynı zamanda unutmayı sağlıyormuş o açıları yoksa kimse bı daha çocuk doğurmaz diyordu çok doğru
Daha kolay attı mı kendiniCanım benim çok sağolun valla ferahladım bildiği gibi gelsin artıkbenim annemde iri bebek daha kolay atar kendini diyor ilkinde 3850 idi o doğumumu unutmuş sanırım
Benimki de hemen doyuyor gibi ama benim önceden süt Akardı şu an çok azaldı gibime geliyor o yüzden doymadığını düşünüyorumCanim ben 2 ogundur bir memeyi verdim digerini sagip verdim daha cok doydu gibi. Boyle olursa mama da vermem bari. Benim oglum bir memeyi yiyince uyuyakaliyor ve icmiyordu. Biberonla uyurken de iciyor
Yok bacım ne atıcak ıkınmaktaktan morardım çıkaramadım her tarafım dikiştiDaha kolay attı mı kendini
Hahahahha nolcak halimiz bilmiyorumYok bacım ne atıcak ıkınmaktaktan morardım çıkaramadım her tarafım dikişti
Rutin kontrolde çıktıGeçmiş olsun canım enfeksiyon olduğunu nerden anladınız.
Doktor bir sey demedi canim o yuzden ben de merak ediyorum bu konuyucanım.sence bu enfeksiyon bizden kaynaklı mi
Deneyerek ogrenecez insaAllahBenimki de hemen doyuyor gibi ama benim önceden süt Akardı şu an çok azaldı gibime geliyor o yüzden doymadığını düşünüyorum
Nasil peki sanci falan yapiyomu günde 3 kere yazmis bana atiyomusun kanaman falan naasilBen oksapar kullanıyorum dogumdan sonra 1 ay, pıhtı olabılır diye
oyle valla agrilar acilar unutuluyo o an bi kokusunu cekince geciyo herseyBu işler nasip kısmet canım . Benim ikinci doğumum 4 kilo 50 Gr di sadece iki dikisim vardı doğum sonrası kuş gibiydimama 3600 şimdiki doğumum Dr dikişsiz olur dedi ama benim kizce elini kafasına almış yirtilmadik yerim kalmadı kesi olmadigi için sezeryan gibi iki gün kendime gelemedim ağrıdan . Kilolu kilosuz güzel doğum olsun inşallah sonra illa ki unutuluyor çok şükür . Bı yerde okumuştum doğumda salgilanan hormonlar aynı zamanda unutmayı sağlıyormuş o açıları yoksa kimse bı daha çocuk doğurmaz diyordu çok doğru
Kabuk Tarçını suda kaynatıp içicem yatmadan önce iki bardak. Belki işe yararkorkudan doğururum inşallah bu gece
Metinler dusukden sonra kullanmisdim hiç kanamam olmadı bile denebilir rahim i temizliyor kullan bence . Bı de peki bebeğin sariligi sence nasıl dün bize de test yapmayalım baya azalmış bı ay sonra gel dedi ama yüzü gözleri ve göğsü hala sari rengi bile açılmadı dahaKizlar az önce doktordan geldim şükür bebisimizin sarılığı azalmis doktor test yaptirmayalim düşmüş belli renginden dedi. Kadin doguma da kontrole gittim dikis yerlerim kizarmis hep tekrar antibiyotik yazdi bana bide icimde kan pıhtısı kalmis dedi atamamissin tam dedi ultrasyondan bakti onun icinde ilac verdi Metiler adinda eger kanaman cok olursa gel dedi korktum biraz da acaba daha atarmiyim zamanla yani ilaci kullanmasammi bilemedim siz kontrole gittinizmi varmi böyle benim gibi olan
Evet canım daha kolaydı kilolu olan4 kiloluk doğumun kolay olmuş muydu canım. Kimisi de kilolu çocuk kendini öne atıyor, daha kolay doğuyor diyor. Ama çoğu zor doğuyor diyor tabi
Bende kullanayim ozaman canim cok sagolMetinler dusukden sonra kullanmisdim hiç kanamam olmadı bile denebilir rahim i temizliyor kullan bence . Bı de peki bebeğin sariligi sence nasıl dün bize de test yapmayalım baya azalmış bı ay sonra gel dedi ama yüzü gözleri ve göğsü hala sari rengi bile açılmadı daha
Ben yaptımda ı ıh olmadıKabuk Tarçını suda kaynatıp içicem yatmadan önce iki bardak. Belki işe yarar
Ben hamılelıktete kulandım 9 ay zaten,şimdi bir ay daha devammış, 20.gundeyım kanamam bi kesılıo bi baslıyo bu ara oyle ,asıru bi kanama yok,gunluk bir ped dolusu fln okadarNasil peki sanci falan yapiyomu günde 3 kere yazmis bana atiyomusun kanaman falan naasil
Biz bu sancı başlatan hormonu niyeyse salgılayamıyoruz bir türlü. Sen 40ı bitirdin dimi 41e girdinBen yaptımda ı ıh olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?