2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hanımlar sezaryan oldum 20 gün önce epidural ile, ilkkez sezaryen olduğum için soruyorum diğeri normal doğumdu...gobek bölgemde acı var bildiğiniz acı tişört deyince pantolon giydigim an acı hissediyorum normal mi ?
Sağ dikiş bölgemde şişlik mevcut kendi doktorum bunun ödem olduğunu krem vs hıc bisey sürme dedi sadece kuru tutman yeterli dedi... lakin acilde ki dr ise bunun iltihap olabileceğini söyledi krem verdi
Yardımcı olur musunuz

Kızlar dogumdan sonra kadındogumcumuza kontrole gıtcek mıyız , dogumdan bir hafta sonra dikişlere bakmıstı,birdahagitmemiz gerekıyomukı ,sormayı unuttum dr a

Gerçekten çok zor. Kaç gündür baya uğraştım sütüm artsın diye iyice stres oldum. Olduğu kadar artık mama takviyesi en iyisi

Bende ya sağ tarafım batıyor oturunca resmen şişmiş gibi de hissediyorum
Ben bugun 18 . Gunumdeyim hala egilip dogrulamiyorum .oturunca canim yaniyo .dikislerede batikonla pansuman yapiyorum hic iyilesme yok gibi sankj ilk gunku gibi elime geliyo .doktorda bepanten plus kullan dedi ama bence bi faydasi ilmadi .sezeryan yapsam bundan iyiydi .birde dogumdan yuruyerek ciktim falan diyenler var cok sanslilar

Ben hamılelıktete kulandım 9 ay zaten,şimdi bir ay daha devammış, 20.gundeyım kanamam bi kesılıo bi baslıyo bu ara oyle ,asıru bi kanama yok,gunluk bir ped dolusu fln okadar
Aa hamilelikte kullaniliyormu riskli değil mi o farklı bi ilaçtır ozaman benim rahimi kasarak pıhtı atıyor

Benimde şişkinlik var normal canim ödem o

Kızlar dogumdan sonra kadındogumcumuza kontrole gıtcek mıyız , dogumdan bir hafta sonra dikişlere bakmıstı,birdahagitmemiz gerekıyomukı ,sormayı unuttum dr a

İlk sezaryanimda hastaneden cikarken, 1 ay sonra gel demisti. Bu seferki doktorum bebegin 4. Gun kontrolüne geldiginde gel dedi. O zaman dikislerime ve rahmime baktı. Bi daha gelmene gerek yok dedi.

Anladım canım inşAllah iltihap falan değildir gidince bana yaz
şişlik bgn indi gitmedim bende. Kuru tutup yormamaya çalışıyorum kendimi
Doğumdan 1.5 ay sonra gel dedi.rahme bakıyormuş toparlandı mı yumurta üretimi varmı diye

Kotu olmuş, böyle durumlar bebeğe göre değerlendirilmelidir aslında çünkü sut gerçekten yetmeyebilir yada besleyiciligi yoktur. Her anne tabiki ilk önce emzirmek ister ama bebek beslenemiyorsa mama takviyesi mutlaka alınmalı bence. İlk kızımda sutum çok azdı ancak 40 gün emdi ve mama ile devam ettik, hiç bir sağlık sorunu yok çok şükür, çoğu kisidende bağışıklığı iyi. Simdi yine sutum yetmiyor, benim çılgın gibi ağlıyor, illa ki emicek diye aç bırakmaya gönlüm razı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…