Hemşire 3 saatte bir mama ya da süt l30 cc yeterli demişti benim 5 ml bile cikmamisti mama ve meme ile devam ediyorum
Galiba ben de baslicam mamaya canim ya. Sadece gece annem bebege baktigi sure icinde 1 kez mama veriyordu ama bugun baktim sanki doymuyor diye uyumuyor. Az once kalani sagdim nasil icti de uyudumama vermek istemiyordum ama sutum yetmiyor diye mi huzursuz gazdan mi cozemedim. Off ne zormus anne olmak care olamamak
Benimki dikişler kendiliğinden düşecek ama içimde sargı bezi unutulduğu için başka yerden ultrasona girmeyi düşünüyorumKızlar dogumdan sonra kadındogumcumuza kontrole gıtcek mıyız , dogumdan bir hafta sonra dikişlere bakmıstı,birdahagitmemiz gerekıyomukı ,sormayı unuttum dr a
Kızlar dogumdan sonra kadındogumcumuza kontrole gıtcek mıyız , dogumdan bir hafta sonra dikişlere bakmıstı,birdahagitmemiz gerekıyomukı ,sormayı unuttum dr a
Aynen canım öyle Bi kesiyorlar oda sadece adını sezeryan değil insan aynı sezeryan doğum gibi oluyor benimde çok canım acıyor 8 inci gündürBen bugun 18 . Gunumdeyim hala egilip dogrulamiyorum .oturunca canim yaniyo .dikislerede batikonla pansuman yapiyorum hic iyilesme yok gibi sankj ilk gunku gibi elime geliyo .doktorda bepanten plus kullan dedi ama bence bi faydasi ilmadi .sezeryan yapsam bundan iyiydi .birde dogumdan yuruyerek ciktim falan diyenler var cok sanslilar
Aynen canım haklısın mamayı zehir görenler var hiç kimse keyfine mama vermez ki kim yavrusu emsin istemez sankiKotu olmuş, böyle durumlar bebeğe göre değerlendirilmelidir aslında çünkü sut gerçekten yetmeyebilir yada besleyiciligi yoktur. Her anne tabiki ilk önce emzirmek ister ama bebek beslenemiyorsa mama takviyesi mutlaka alınmalı bence. İlk kızımda sutum çok azdı ancak 40 gün emdi ve mama ile devam ettik, hiç bir sağlık sorunu yok çok şükür, çoğu kisidende bağışıklığı iyi. Simdi yine sutum yetmiyor, benim çılgın gibi ağlıyor, illa ki emicek diye aç bırakmaya gönlüm razı olmuyor
Kesinlikle ac kalmasin benjm cocugum benim mama takıntım yüzünden sarilik olmus sut yetmemis doktor olcusu yok herkesin yedihi farklıdır arandikca süt sonra yetmezse mama ver dediSagmiyorum da emziriyorum direk çocuk maşallah aranıyor emme konusunda sıkıntısı yok 3580 doğdu 3300 e düştü mama ve memeyle 3700 oldu çevremde herkes mama ya alistrma diyordu çocuk açlıktan kırılıyor bende anne sutunun kıymetini biliyorum ama böyle iyi olacaksa böyle olsun sosyal baskı çok bu konuda
Milk teayı bende kullanıyorum etkisi var mı bilmiyorum herşeyi kullanıyorm ne bulursamBen günde 3 defa 20 damla kullandım bitti benimki. Onun bi benzeri Milk tea yi de onermislerdi simdi ona başlıyicam.
Ben hastanede sagdim.o dediğin makineyle evet baya güçlü ayarlanabiliyor gücü filan onda bile o kadar çıktı bu ara arttı ama yine az benceBende sandım elektrikli ile 5.ml ancak çıktı. Meme ve mama beraber gidiyoruz şuan. Hastane tipi sut sagma pompa deniyicem birde, onlar çok güçlü oluyor, tıkalı kanal varsa açıyormuş. Belki sutun çoğalmasında ise yarar
Gobegimde ki tişört vb deyince ki acı hissi sizde de oldu muBenimde şişkinlik var normal canim ödem o
Benım oldu acı sızlama hala oluo zaman zamam,normal oldgunu dusunuyorumGobegimde ki tişört vb deyince ki acı hissi sizde de oldu mu
Peki tam olarak ne zaman geçti o acı?Benım oldu acı sızlama hala oluo zaman zamam,normal oldgunu dusunuyorum
Biogaia canım bu gaz damlası iyidir diye duymuştum yinede kullanıp tecrübe edinenler yardımcı olsunlarKızlar okuyamıyorum msjlari G Gunayalp canım senin 3 bebek tecrübelerin daha çoktur diye soruyorum. Benim bebek 2 gündür ikindi 4 de uyanıyor gece 12 de zor uykuya dalıyor açtır mama vereyim dedim yine de uyumadı.
Gaz sancısı vardır dedim masaj yaptım yok. San simplex damla kullanıyorum çok da işe yaramıyor.
Gaz için ne kullanıyorsun ne önerirsinartık 2 gündür bebeğimin böyle yıpranması beni de yıprattı
M Muallimeee90 canım sen galiba yeni bir damla deneyecektin faydası var mı.
Diğer kızlara gaz için kullanıpta önereceğiniz bir damla şurup bir şey var mı
Kızlar okuyamıyorum msjlari G Gunayalp canım senin 3 bebek tecrübelerin daha çoktur diye soruyorum. Benim bebek 2 gündür ikindi 4 de uyanıyor gece 12 de zor uykuya dalıyor açtır mama vereyim dedim yine de uyumadı.
Gaz sancısı vardır dedim masaj yaptım yok. San simplex damla kullanıyorum çok da işe yaramıyor.
Gaz için ne kullanıyorsun ne önerirsinartık 2 gündür bebeğimin böyle yıpranması beni de yıprattı
M Muallimeee90 canım sen galiba yeni bir damla deneyecektin faydası var mı.
Diğer kızlara gaz için kullanıpta önereceğiniz bir damla şurup bir şey var mı
neden her emZirme sonrası sağıyorsun? Ben sabah akşam dolu hissediyorum 2 kere sağıyorum.
sudocrrm süper birşey doktor tavsiye etti bana
3 saatte max emzir dedi ama 1.5 satte bir kesin uyanıyor. O kadar uyumasına izin verme ben hep uyandırdım
22.gundeyım devam edıyo azalmakla bırlıktePeki tam olarak ne zaman geçti o acı?
Ameliyattan ötürü oluyor değil mi ?
Ilki normal doğumdu ve hıc öyle bisey hissetmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?