2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hemşire 3 saatte bir mama ya da süt l30 cc yeterli demişti benim 5 ml bile cikmamisti mama ve meme ile devam ediyorum

Bende sandım elektrikli ile 5.ml ancak çıktı. Meme ve mama beraber gidiyoruz şuan. Hastane tipi sut sagma pompa deniyicem birde, onlar çok güçlü oluyor, tıkalı kanal varsa açıyormuş. Belki sutun çoğalmasında ise yarar

Eger huzursuz olduğunda elini ağzının yanlarında dokundurdugunda aranıyorsa emmek istiyorsa açtır ama kendini sıkıyorsa bacaklarını yukarı çekiyorsa gazdan rahatsızdır büyük ihtimal

Kızlar dogumdan sonra kadındogumcumuza kontrole gıtcek mıyız , dogumdan bir hafta sonra dikişlere bakmıstı,birdahagitmemiz gerekıyomukı ,sormayı unuttum dr a
Benimki dikişler kendiliğinden düşecek ama içimde sargı bezi unutulduğu için başka yerden ultrasona girmeyi düşünüyorum

Aynen canım öyle Bi kesiyorlar oda sadece adını sezeryan değil insan aynı sezeryan doğum gibi oluyor benimde çok canım acıyor 8 inci gündür

Aynen canım haklısın mamayı zehir görenler var hiç kimse keyfine mama vermez ki kim yavrusu emsin istemez sanki

Kesinlikle ac kalmasin benjm cocugum benim mama takıntım yüzünden sarilik olmus sut yetmemis doktor olcusu yok herkesin yedihi farklıdır arandikca süt sonra yetmezse mama ver dedi

Ben hastanede sagdim.o dediğin makineyle evet baya güçlü ayarlanabiliyor gücü filan onda bile o kadar çıktı bu ara arttı ama yine az bence

Kızlar okuyamıyorum msjlari G Gunayalp canım senin 3 bebek tecrübelerin daha çoktur diye soruyorum. Benim bebek 2 gündür ikindi 4 de uyanıyor gece 12 de zor uykuya dalıyor açtır mama vereyim dedim yine de uyumadı.
Gaz sancısı vardır dedim masaj yaptım yok. San simplex damla kullanıyorum çok da işe yaramıyor.
Gaz için ne kullanıyorsun ne önerirsin artık 2 gündür bebeğimin böyle yıpranması beni de yıprattı
M Muallimeee90 canım sen galiba yeni bir damla deneyecektin faydası var mı.
Diğer kızlara gaz için kullanıpta önereceğiniz bir damla şurup bir şey var mı

Biogaia canım bu gaz damlası iyidir diye duymuştum yinede kullanıp tecrübe edinenler yardımcı olsunlar

Canım uyku eşiğini geçtiğinde uykuya dalması çok zor oluyor bebeklerin dalamadıkça sinirlenip ağlarlar. Benimkiler uzun süre uyanık kalınca uyutması acayip zor oluyor 1 saat kucağımda pışpışlıyorum. Sana tavsiyem öncelikle 4 de kalktığında hemen ihtiyacını giderip tekrar uyutmaya çalışman. Ama her bebek farklıdır eğer huysuzlanmıyor ve gece 12 de yattığında güzel uyuyorsa senin bebişin düzeni bu şekilde olabilir. Damla olarak ben de doktorumuza sormayı bekliyorum ama herkesten biogaia yı duyuyorum

Biz dün 1 aylık olduk pazartesi aşımızı da olmuştuk şükür gece huysuzluk yaptı biraz ama ateş vs olmadı. Zaten hemşire ateş yapmaz demişti. Oğlumun tiroid değerleri de normal çıktı çok şükür. Kilo alımımızda iyi hemşire çok iyi toparlamışlar dedi. Mama ve meme olarak devam ediyoruz. Uykusuz geceler yorgun ve uyuyamadığım gündüzler aynı devam. Şükür ki her kötü gecenin bir sabahı var günler geçiyor kuzucuklar büyüyor. Rabbim hepsine sağlık versin tabi bize de sağlık versin ki büyütelim yavrularımızı... Benim büyük kız çok zorluyor bu pandemi en çokta kreşe göndermediğim için beni bu açıdan zorladı. Kızım evde sıkılıyor ama onunla vakit geçirmeye vaktim yok o da haklı kreşe gidebilseydi en azından rahat olacaktık.

Canım benimkiler ufak doğdukları için doyacak kadar emip göğsümü boşaltamıyorlar ben de onlar emdikten sonra kalanı sağıp veriyorum hem göğsümü boşaltıyorum sütüm artsın diye hem de mama yerine anne sütü almış oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…