Aynen bende hep sallamaya alıştırmayacağım dedim ama nafile böyle ağlayınca her şeyi deniyorum artık. Birde bazen emdikten sonra ya da mamadan sonra tam 5 dakika gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkarmıyor. O zaman yatağına bırakıyorum artık. Yani emdikten sonra ya da mamadan sonra kesin gaz çıkarmalı mıBenim de aynisi ya. Uyuyor ama gazini cikarirken gozlerini aciyor ve gel de bi daha uyut. Sallamaya alistirmayacam dedim ama artik besikte salliyorum kundak yapip
Gazi cok oldugundan durdurmak icin her yolu denemek zorunda kaliyorum canim ya. Hele geceleri cok cok sık uyaniyor 1 saat deliksiz uyusa mutlu oluyorum. Allahim bagislasin bizlere bebislerimizi aminKesınlıkle hepımız aynıyız. Sanırım bu evre dışdunyaya tamamen baglantı kurmalarındanmış. Ve anneye. Gogsu kokuyu bırakmak ıstemezlermış. Emmek butun fiilleriymiş. O yuzden sabırlı olmalıyız sanırım. Izlemedıgım videolar kalmıyor uyanır gaz cıkarırsın tekrar acar gozunu dıyor hepsi. Sakın pışpışlama dıyor bır ıkı kucağında tut bırıkı konuş sakınce dıyor yada bı odadan dıger odaya gec dıyor kaldığı yerden uyur dıyor. Bende bi bu az işe yarıyor odadan oda. İçerde emzır vs derken yatak odasına goturup bır ıkı beklıyorum yatırıyorum az sallıyorum bırde cok sallamıcaz daha çok küçükler.
Eger emzik alışsa ben ıstıyorum emzıgı emsın. Alıyor ama cıkıyor sonra alışması lazım.
Benimki cok emmiyor sanki ya ama idrari da iyi yani. Biberonla sagip veriyorum kalanini onu da kusuyor bi muddet sonra. Sasirdim napcagimi doyuyordur insaAllah. Asiya gidecem orda kilosu artmissa zaten yetiyordurAmin inşallah canım. Sma optipro aldırmıştı doktorum. Bana göre arttı sütüm. Yani 2 saat önce emdi şimdi sağıyorum tek göğüste 40 ml oldu. İki göğüs 80 olur ki bebek daha kuvvetli çekiyor. Ama gece 12 de 3 de emiyor sabah 7 de sütüm yok niye bilmiyorum. Geceden sabaha aç olduğum için de olabilir
İdrar tahlili istedi verdik. sonuçları alınca mamayı konuşuruz dedi
Emınce anne sutu bazen cıkaramazsa zorlamıyorum ama hazır mama kesinlikle cıkarmalısın muhakkak canım.Aynen bende hep sallamaya alıştırmayacağım dedim ama nafile böyle ağlayınca her şeyi deniyorum artık. Birde bazen emdikten sonra ya da mamadan sonra tam 5 dakika gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkarmıyor. O zaman yatağına bırakıyorum artık. Yani emdikten sonra ya da mamadan sonra kesin gaz çıkarmalı mı
Beni 40 bitince cagirdiKızlar dogumdan sonra kadındogumcumuza kontrole gıtcek mıyız , dogumdan bir hafta sonra dikişlere bakmıstı,birdahagitmemiz gerekıyomukı ,sormayı unuttum dr a
Cikarmayinca kusuyor canim. Ben soyle bisi kesfettim sen de dene istersen. Bebek emiyor ve sona yakin gazini cikartiyorum. Sonra tekrar emdiriyorum oylece uyuyor gibi. En azindan besige koyunca az sallayinca uyuyor. Sen iki memeyi de mi veriyorsun her emmeye? Benimki 1 memeyle doyuyor ki hepsini iciyor mu orasi da muamma.Aynen bende hep sallamaya alıştırmayacağım dedim ama nafile böyle ağlayınca her şeyi deniyorum artık. Birde bazen emdikten sonra ya da mamadan sonra tam 5 dakika gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkarmıyor. O zaman yatağına bırakıyorum artık. Yani emdikten sonra ya da mamadan sonra kesin gaz çıkarmalı mı
A.s bol gazli ve uykusuzKızçeler selam napıyosunuz? Nasıl geçiyo günler?
Dün bende mamayla ilgili sunu yaşadım meme verdim sonra doymadı diye 25 ml mama yaptım meme yi uzun sürede emen bebek mamayi 1 dakikada içiyor anında gözleri açılıyor baygın bişey oluyor fazla geldi galiba gece 2 den 5 E kadar uğraştım sonunda kaka yapıp öyle rahatladı birde uyuturkeb tuhaf tuhaf inledi çok korktum bu arada 60 ml çok vermissin Hemşire her 3 saat için 30 ml mama veya süt dediKızlar ya ben bebeğimi gece 4 de emzirdim sonra sabah 7 de göğsümde çok süt yok diye direk 60 ml mama hazırladım verdim. Kızım sabah 8 de sarı sarı kusmaya başladı baya kustu çok kötü oldu. Hemen hasteneye gittik doktor mama da dokunmuş olabilir dedi
Ya çok zor süreçler Allah yardım etsin bir an önce geçip gider bu süreçler inşallah.
Kızım bugün 18 günlük daha yeni doğum kilosuna gelmiş doktor baya zayıf kalmış mamayı değiştirelim sık sık az az ver mamayı dedi. Belki bir anda dokunmuştur ondan kusmuş olabilir dedi.
Halen kendisi uyanmıyor ben uyandırıyorum dedim şaşırdı
Canım benim Allah yardımcın olsun dualarım seninleKızlar, hastaneye yatışım yapıldı 1-2 saate spinal sezeryan olucam cookk korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Emmesi gayet güzel canım çok şükür uyanık kaldığı süreler çok uzun zaten çok değil sarılığı ama yine de geç geçecek galiba diğer kardeşlerinn de geç geçtiBende kullanayim ozaman canim cok sagolSarılık icin iki defa kan verdik düşmüştü bi derece üçüncüsünü 3 gün sonra cagirdi yuzunun rengine bakti karnini acti bakti iyi rengi acilmis dedi bosuna almayalim dedi evde takip edin dedi sari olursa getirin dedi ben bu surede yarim saatte bazen bir saatte bir kaldirdim hep emzirdim sende öyle yap zorla uyandir emzir öyle düşüyor canim
15 gün oldu hala bekliyirum iyileşsin diyeNormal doğum yapan bayanlar dikişleriniz ne zaman iyileşti acaba
Bende baticon la pansuman yapıyorum günde iki kez . Üç kez de fito krem sürüyorum hareketlerim iyi ama daha bende egilemiyirum .ped degdikce acıyor halaBen bugun 18 . Gunumdeyim hala egilip dogrulamiyorum .oturunca canim yaniyo .dikislerede batikonla pansuman yapiyorum hic iyilesme yok gibi sankj ilk gunku gibi elime geliyo .doktorda bepanten plus kullan dedi ama bence bi faydasi ilmadi .sezeryan yapsam bundan iyiydi .birde dogumdan yuruyerek ciktim falan diyenler var cok sanslilar
Canım metiler rahimi temizlemek için oksapar kanın pıhtılaşmasını engellemek için doğumdan sonra oksapar i bıraktım benAa hamilelikte kullaniliyormu riskli değil mi o farklı bi ilaçtır ozaman benim rahimi kasarak pıhtı atıyor
Aynen canım haklısın mamayı zehir görenler var hiç kimse keyfine mama vermez ki kim yavrusu emsin istemez sanki
Milk teayı bende kullanıyorum etkisi var mı bilmiyorum herşeyi kullanıyorm ne bulursam
4 den 12 ye çok uzun bı sure canım arada uyuyup kısa sürede dalamadigi için geri mi uyaniyor yoksa hep mi uyanık . Ben nurse harveys şurup tavsiye ederim kaç günlük bebeğin 15 günü geçtiyse eğer rezene demleyip bı iki çay kaşığı verebilirsin . Karnına sıcak havlu bez falan koy oda çok rahatlatıyor bı de kafasına şapka takip gozlerini kaptirsan uykuya daha kolay dalıyor . Ben bazen ayağımda bile sallıyorum tam uyumadigi zaman bı de sağlık ocağındaki ebeler bana çörekotu yağı hergun 1 damla verebilirsin demişlerdi diğer kızda onu da kullanmisdim .Kızlar okuyamıyorum msjlari G Gunayalp canım senin 3 bebek tecrübelerin daha çoktur diye soruyorum. Benim bebek 2 gündür ikindi 4 de uyanıyor gece 12 de zor uykuya dalıyor açtır mama vereyim dedim yine de uyumadı.
Gaz sancısı vardır dedim masaj yaptım yok. San simplex damla kullanıyorum çok da işe yaramıyor.
Gaz için ne kullanıyorsun ne önerirsinartık 2 gündür bebeğimin böyle yıpranması beni de yıprattı
M Muallimeee90 canım sen galiba yeni bir damla deneyecektin faydası var mı.
Diğer kızlara gaz için kullanıpta önereceğiniz bir damla şurup bir şey var mı
Ben hastanede sagdim.o dediğin makineyle evet baya güçlü ayarlanabiliyor gücü filan onda bile o kadar çıktı bu ara arttı ama yine az bence
Ac oldugunu belli etmiyor benim kuzu ya. Ben sutu sagip verince iciyor ama. Sadece cok acsa o zaman agziyla araniyor meme veriyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?