2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim de aynisi ya. Uyuyor ama gazini cikarirken gozlerini aciyor ve gel de bi daha uyut. Sallamaya alistirmayacam dedim ama artik besikte salliyorum kundak yapip
Aynen bende hep sallamaya alıştırmayacağım dedim ama nafile böyle ağlayınca her şeyi deniyorum artık. Birde bazen emdikten sonra ya da mamadan sonra tam 5 dakika gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkarmıyor. O zaman yatağına bırakıyorum artık. Yani emdikten sonra ya da mamadan sonra kesin gaz çıkarmalı mı

Gazi cok oldugundan durdurmak icin her yolu denemek zorunda kaliyorum canim ya. Hele geceleri cok cok sık uyaniyor 1 saat deliksiz uyusa mutlu oluyorum. Allahim bagislasin bizlere bebislerimizi amin

Benimki cok emmiyor sanki ya ama idrari da iyi yani. Biberonla sagip veriyorum kalanini onu da kusuyor bi muddet sonra. Sasirdim napcagimi doyuyordur insaAllah. Asiya gidecem orda kilosu artmissa zaten yetiyordur

Emınce anne sutu bazen cıkaramazsa zorlamıyorum ama hazır mama kesinlikle cıkarmalısın muhakkak canım.

Cikarmayinca kusuyor canim. Ben soyle bisi kesfettim sen de dene istersen. Bebek emiyor ve sona yakin gazini cikartiyorum. Sonra tekrar emdiriyorum oylece uyuyor gibi. En azindan besige koyunca az sallayinca uyuyor. Sen iki memeyi de mi veriyorsun her emmeye? Benimki 1 memeyle doyuyor ki hepsini iciyor mu orasi da muamma.

Dün bende mamayla ilgili sunu yaşadım meme verdim sonra doymadı diye 25 ml mama yaptım meme yi uzun sürede emen bebek mamayi 1 dakikada içiyor anında gözleri açılıyor baygın bişey oluyor fazla geldi galiba gece 2 den 5 E kadar uğraştım sonunda kaka yapıp öyle rahatladı birde uyuturkeb tuhaf tuhaf inledi çok korktum bu arada 60 ml çok vermissin Hemşire her 3 saat için 30 ml mama veya süt dedi

Emmesi gayet güzel canım çok şükür uyanık kaldığı süreler çok uzun zaten çok değil sarılığı ama yine de geç geçecek galiba diğer kardeşlerinn de geç geçti

Bende baticon la pansuman yapıyorum günde iki kez . Üç kez de fito krem sürüyorum hareketlerim iyi ama daha bende egilemiyirum .ped degdikce acıyor hala

Bu dr cok guzel anlatıyor herseyı umarım yardımcı olur hepimize bana faydası oluyor gıbı önbilgi gıbı izliyor dinliyorum.
Yorumlarıda okuyun mutlaka hep aynı sorunları yasıyoruz bırcok kişi sormuş cevaplamış dr da.

Abone oldum takıp edıyorum hafta hafta ay ay bebekte ne olur nasıl olur anlatıyor uyguluyor en azından bişeyler goruyorum bı bakın derım arkadaşlar.

4 den 12 ye çok uzun bı sure canım arada uyuyup kısa sürede dalamadigi için geri mi uyaniyor yoksa hep mi uyanık . Ben nurse harveys şurup tavsiye ederim kaç günlük bebeğin 15 günü geçtiyse eğer rezene demleyip bı iki çay kaşığı verebilirsin . Karnına sıcak havlu bez falan koy oda çok rahatlatıyor bı de kafasına şapka takip gozlerini kaptirsan uykuya daha kolay dalıyor . Ben bazen ayağımda bile sallıyorum tam uyumadigi zaman bı de sağlık ocağındaki ebeler bana çörekotu yağı hergun 1 damla verebilirsin demişlerdi diğer kızda onu da kullanmisdim .

Ac oldugunu belli etmiyor benim kuzu ya. Ben sutu sagip verince iciyor ama. Sadece cok acsa o zaman agziyla araniyor meme veriyorum hemen

Benimki çok açsa yeri göğü inletiyor bi ağlıyor ki meme ile doymuyor o anda mama verince sakinlesiyor, belkide seninki doyuyordur en iyi kilo artışından anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…