Bakalım hafta ici başka bi dr a gideceğim22.gundeyım devam edıyo azalmakla bırlıkte
Ac oldugunu belli etmiyor benim kuzu ya. Ben sutu sagip verince iciyor ama. Sadece cok acsa o zaman agziyla araniyor meme veriyorum hemenEger huzursuz olduğunda elini ağzının yanlarında dokundurdugunda aranıyorsa emmek istiyorsa açtır ama kendini sıkıyorsa bacaklarını yukarı çekiyorsa gazdan rahatsızdır büyük ihtimal
Canim benim de 3 gun oyleydi hic uyumadi gunduz. Gece de cok uyumuyordu. Her gun farkli seyler yapiyorlar ayni kalmiyorlar yani. Hala derin ve uzun uyumuyor tabi oglum. Aguline diye bir surup canim ben vermemek icin ugrasiyorum ama dun hem gunduz bir cay kasigi hem de gece uyumadan verdim. Gunduz verdikten sonra cok derin uyudu sute bile ben uyandirdim dusun. Gece de 1 saat deliksiz uyudu emdi sonra yine 1 saat deliksiz uyudu. Surupla mi alakali tam cozemedim. Bir kac gun gecsin yazarim tecrubelerimi ama yorumlarda herkes cok memnunduKızlar okuyamıyorum msjlari @Gunayalp canım senin 3 bebek tecrübelerin daha çoktur diye soruyorum. Benim bebek 2 gündür ikindi 4 de uyanıyor gece 12 de zor uykuya dalıyor açtır mama vereyim dedim yine de uyumadı.
Gaz sancısı vardır dedim masaj yaptım yok. San simplex damla kullanıyorum çok da işe yaramıyor.
Gaz için ne kullanıyorsun ne önerirsinartık 2 gündür bebeğimin böyle yıpranması beni de yıprattı
M Muallimeee90 canım sen galiba yeni bir damla deneyecektin faydası var mı.
Diğer kızlara gaz için kullanıpta önereceğiniz bir damla şurup bir şey var mı
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsininşallahKızlar, hastaneye yatışım yapıldı 1-2 saate spinal sezeryan olucam cookk korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Amiinn canim cook sagol❤Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsininşallah
Avicennada hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz?şuanda devlete gidiyorum 7 aylık olana kadar da öyle yapacağim doğum için 7. ay sonrası özel hastane düşünüyorum kızımı atasehir avicenna da doğum yapmıştım yine orda olur muhtemelen
Rabbim yardımcın olsun sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah canımKızlar, hastaneye yatışım yapıldı 1-2 saate spinal sezeryan olucam cookk korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Yok o olmadi ama bazen sizlama oluyorGobegimde ki tişört vb deyince ki acı hissi sizde de oldu mu
Merhaba canım bende o damlayı kullanıyorum kaç damla veriyosun bir seferde ben yanlış kullamıyomuşum o yüzden etkisini tam göremedim ama sanki pek iyi değil gibiKızlar okuyamıyorum msjlari @Gunayalp canım senin 3 bebek tecrübelerin daha çoktur diye soruyorum. Benim bebek 2 gündür ikindi 4 de uyanıyor gece 12 de zor uykuya dalıyor açtır mama vereyim dedim yine de uyumadı.
Gaz sancısı vardır dedim masaj yaptım yok. San simplex damla kullanıyorum çok da işe yaramıyor.
Gaz için ne kullanıyorsun ne önerirsinartık 2 gündür bebeğimin böyle yıpranması beni de yıprattı
M Muallimeee90 canım sen galiba yeni bir damla deneyecektin faydası var mı.
Diğer kızlara gaz için kullanıpta önereceğiniz bir damla şurup bir şey var mı
Hemen altını değiştirip meme ye veriyorum memede uyuyor gibi oluyor gazını çıkarırken gözlerini açıyor. Sonra yatakta sallanmasına rağmen uyumuyor kucakta da saklıyorum yok uyumuyor. Doktora bugün gaz damlası için sordum baya küçük başlanmış gaz damlasına yazık dedi. Hemen dayıyorlar damlayı bebeklere damla vermedi bizeCanım uyku eşiğini geçtiğinde uykuya dalması çok zor oluyor bebeklerin dalamadıkça sinirlenip ağlarlar. Benimkiler uzun süre uyanık kalınca uyutması acayip zor oluyor 1 saat kucağımda pışpışlıyorum. Sana tavsiyem öncelikle 4 de kalktığında hemen ihtiyacını giderip tekrar uyutmaya çalışman. Ama her bebek farklıdır eğer huysuzlanmıyor ve gece 12 de yattığında güzel uyuyorsa senin bebişin düzeni bu şekilde olabilir. Damla olarak ben de doktorumuza sormayı bekliyorum ama herkesten biogaia yı duyuyorum
Tamam canım teşekkür ederim bekliyorum etiketlemeyi unutmaCanim benim de 3 gun oyleydi hic uyumadi gunduz. Gece de cok uyumuyordu. Her gun farkli seyler yapiyorlar ayni kalmiyorlar yani. Hala derin ve uzun uyumuyor tabi oglum. Aguline diye bir surup canim ben vermemek icin ugrasiyorum ama dun hem gunduz bir cay kasigi hem de gece uyumadan verdim. Gunduz verdikten sonra cok derin uyudu sute bile ben uyandirdim dusun. Gece de 1 saat deliksiz uyudu emdi sonra yine 1 saat deliksiz uyudu. Surupla mi alakali tam cozemedim. Bir kac gun gecsin yazarim tecrubelerimi ama yorumlarda herkes cok memnundu
Benimde işe yaramadı. Doktor günde 6 kez 10 damla demiştiMerhaba canım bende o damlayı kullanıyorum kaç damla veriyosun bir seferde ben yanlış kullamıyomuşum o yüzden etkisini tam göremedim ama sanki pek iyi değil gibi
Rabbime emanet olsunlar canim cok zor gercekten. Dedigin gibi mamayi sevmemis de olabilir. Hangisini kullaniyorsun ben hip marka aldim dene istersen. Sutun artmadi mi hala.Kızlar ya ben bebeğimi gece 4 de emzirdim sonra sabah 7 de göğsümde çok süt yok diye direk 60 ml mama hazırladım verdim. Kızım sabah 8 de sarı sarı kusmaya başladı baya kustu çok kötü oldu. Hemen hasteneye gittik doktor mama da dokunmuş olabilir dedi
Ya çok zor süreçler Allah yardım etsin bir an önce geçip gider bu süreçler inşallah.
Kızım bugün 18 günlük daha yeni doğum kilosuna gelmiş doktor baya zayıf kalmış mamayı değiştirelim sık sık az az ver mamayı dedi. Belki bir anda dokunmuştur ondan kusmuş olabilir dedi.
Halen kendisi uyanmıyor ben uyandırıyorum dedim şaşırdı
Benim de aynisi ya. Uyuyor ama gazini cikarirken gozlerini aciyor ve gel de bi daha uyut. Sallamaya alistirmayacam dedim ama artik besikte salliyorum kundak yapipHemen altını değiştirip meme ye veriyorum memede uyuyor gibi oluyor gazını çıkarırken gözlerini açıyor. Sonra yatakta sallanmasına rağmen uyumuyor kucakta da saklıyorum yok uyumuyor. Doktora bugün gaz damlası için sordum baya küçük başlanmış gaz damlasına yazık dedi. Hemen dayıyorlar damlayı bebeklere damla vermedi bize
Mamayı degıstır bakalım o zaman canım. Normal 3 4 saat sonra uyanması yemesı benım oglan 12de 1de yatar en son gece gunduz bılsın ıstıyorum uyku zamanı vs o yuzden 3te kalkar ıcer tekrar yatar 6 bucuk 7gıbı kalkar içer yatar. Hatta soyle soyleyım mama fazla geldıyse bızımkıde agzının kenarından gaz cıkarırken cıkarıyor çok kusma seklinde degılde.Kızlar ya ben bebeğimi gece 4 de emzirdim sonra sabah 7 de göğsümde çok süt yok diye direk 60 ml mama hazırladım verdim. Kızım sabah 8 de sarı sarı kusmaya başladı baya kustu çok kötü oldu. Hemen hasteneye gittik doktor mama da dokunmuş olabilir dedi
Ya çok zor süreçler Allah yardım etsin bir an önce geçip gider bu süreçler inşallah.
Kızım bugün 18 günlük daha yeni doğum kilosuna gelmiş doktor baya zayıf kalmış mamayı değiştirelim sık sık az az ver mamayı dedi. Belki bir anda dokunmuştur ondan kusmuş olabilir dedi.
Halen kendisi uyanmıyor ben uyandırıyorum dedim şaşırdı
Kesınlıkle hepımız aynıyız. Sanırım bu evre dışdunyaya tamamen baglantı kurmalarındanmış. Ve anneye. Gogsu kokuyu bırakmak ıstemezlermış. Emmek butun fiilleriymiş. O yuzden sabırlı olmalıyız sanırım. Izlemedıgım videolar kalmıyor uyanır gaz cıkarırsın tekrar acar gozunu dıyor hepsi. Sakın pışpışlama dıyor bır ıkı kucağında tut bırıkı konuş sakınce dıyor yada bı odadan dıger odaya gec dıyor kaldığı yerden uyur dıyor. Bende bi bu az işe yarıyor odadan oda. İçerde emzır vs derken yatak odasına goturup bır ıkı beklıyorum yatırıyorum az sallıyorum bırde cok sallamıcaz daha çok küçükler.Benim de aynisi ya. Uyuyor ama gazini cikarirken gozlerini aciyor ve gel de bi daha uyut. Sallamaya alistirmayacam dedim ama artik besikte salliyorum kundak yapip
Amin inşallah canım. Sma optipro aldırmıştı doktorum. Bana göre arttı sütüm. Yani 2 saat önce emdi şimdi sağıyorum tek göğüste 40 ml oldu. İki göğüs 80 olur ki bebek daha kuvvetli çekiyor. Ama gece 12 de 3 de emiyor sabah 7 de sütüm yok niye bilmiyorum. Geceden sabaha aç olduğum için de olabilirRabbime emanet olsunlar canim cok zor gercekten. Dedigin gibi mamayi sevmemis de olabilir. Hangisini kullaniyorsun ben hip marka aldim dene istersen. Sutun artmadi mi hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?