Benimki de ne şekilde tutarsam tutayım hep ağzı sağa sola aranıyor devamli babasına bile aynı şeyi yapıyorAc oldugunu belli etmiyor benim kuzu ya. Ben sutu sagip verince iciyor ama. Sadece cok acsa o zaman agziyla araniyor meme veriyorum hemen
Kızlar okuyamıyorum msjlari G Gunayalp canım senin 3 bebek tecrübelerin daha çoktur diye soruyorum. Benim bebek 2 gündür ikindi 4 de uyanıyor gece 12 de zor uykuya dalıyor açtır mama vereyim dedim yine de uyumadı.
Gaz sancısı vardır dedim masaj yaptım yok. San simplex damla kullanıyorum çok da işe yaramıyor.
Gaz için ne kullanıyorsun ne önerirsinartık 2 gündür bebeğimin böyle yıpranması beni de yıprattı
M Muallimeee90 canım sen galiba yeni bir damla deneyecektin faydası var mı.
Diğer kızlara gaz için kullanıpta önereceğiniz bir damla şurup bir şey var mı
Kızlar ya ben bebeğimi gece 4 de emzirdim sonra sabah 7 de göğsümde çok süt yok diye direk 60 ml mama hazırladım verdim. Kızım sabah 8 de sarı sarı kusmaya başladı baya kustu çok kötü oldu. Hemen hasteneye gittik doktor mama da dokunmuş olabilir dedi
Ya çok zor süreçler Allah yardım etsin bir an önce geçip gider bu süreçler inşallah.
Kızım bugün 18 günlük daha yeni doğum kilosuna gelmiş doktor baya zayıf kalmış mamayı değiştirelim sık sık az az ver mamayı dedi. Belki bir anda dokunmuştur ondan kusmuş olabilir dedi.
Halen kendisi uyanmıyor ben uyandırıyorum dedim şaşırdı
Gaz çıkmayınca cok zorlanıyorlar kıvranıyorlar. Mümkün olduğunca hemen çıkartmak lazım, birikince daha zor oluyorAynen bende hep sallamaya alıştırmayacağım dedim ama nafile böyle ağlayınca her şeyi deniyorum artık. Birde bazen emdikten sonra ya da mamadan sonra tam 5 dakika gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkarmıyor. O zaman yatağına bırakıyorum artık. Yani emdikten sonra ya da mamadan sonra kesin gaz çıkarmalı mı
Benim de aynisi ya. Uyuyor ama gazini cikarirken gozlerini aciyor ve gel de bi daha uyut. Sallamaya alistirmayacam dedim ama artik besikte salliyorum kundak yapip
Dün bende mamayla ilgili sunu yaşadım meme verdim sonra doymadı diye 25 ml mama yaptım meme yi uzun sürede emen bebek mamayi 1 dakikada içiyor anında gözleri açılıyor baygın bişey oluyor fazla geldi galiba gece 2 den 5 E kadar uğraştım sonunda kaka yapıp öyle rahatladı birde uyuturkeb tuhaf tuhaf inledi çok korktum bu arada 60 ml çok vermissin Hemşire her 3 saat için 30 ml mama veya süt dedi
Emzigi memeyi birakmak istemeyince veriyorum canim sukur aliyor onu. Bebegin gece uyuyor mu canim ya da gunduz? Gunduz de derin uyumuyor zor uyutuyorum. Normal mi bilmiyorum. Gece de cok uyaniyorEmzik kullanmayı dene istersen o da rahatlatiyor bebegi
Ya dediğin gibi yaptım cidden bi günde geçti çok şükür... peki bi sorum olacak artık hep zeytinyağı mı kullancam Pişik kremi yerinePisigi on dakika da geciren tek şey saf zeytinyağı sürmek
Valla bende bilmiyorum etkisi var mı inşallah vardırBana etki ediyor gibi geliyor ama psikolojik mi bilmiyorum
İnşallah çoğalır hiç Bi anne süt konusunda sıkıntı yaşamasın yaAynen, neyseki eşim ve ailem bu konuda beni zorlamiyor olmadığını görüyorlar çünkü inşallah yinede hepimizin cogalir
Canım ikisini birlikte vermeyin diyorlar Bi arkadaşım Allah korusun birini anlattı öyle yapmış bebeğini kaybetmiş dedi meme verip üstüne hemen mama vererek tabi ne kadar doğru bilemiyorumDün bende mamayla ilgili sunu yaşadım meme verdim sonra doymadı diye 25 ml mama yaptım meme yi uzun sürede emen bebek mamayi 1 dakikada içiyor anında gözleri açılıyor baygın bişey oluyor fazla geldi galiba gece 2 den 5 E kadar uğraştım sonunda kaka yapıp öyle rahatladı birde uyuturkeb tuhaf tuhaf inledi çok korktum bu arada 60 ml çok vermissin Hemşire her 3 saat için 30 ml mama veya süt dedi
Sende tam korkuttun beni Bi hafta oldu benim hala ipler elime geliyo pansuman yaparken15 gün oldu hala bekliyirum iyileşsin diye
Sayende kesfettım bu dr u gercekten cok iyi,tesekkurkerBu dr cok guzel anlatıyor herseyı umarım yardımcı olur hepimize bana faydası oluyor gıbı önbilgi gıbı izliyor dinliyorum.
Yorumlarıda okuyun mutlaka hep aynı sorunları yasıyoruz bırcok kişi sormuş cevaplamış dr da.
Cocuk dr una kacgunde bır gıdıyosunuz, bizim 20 gun sonraya verdi,Benimki çok açsa yeri göğü inletiyor bi ağlıyor ki meme ile doymuyor o anda mama verince sakinlesiyor, belkide seninki doyuyorduren iyi kilo artışından anlaşılır
Anladim canim daha kullanmaya baslamadim ama bilmiyorum sanirim baslicam kullanmayaCanım metiler rahimi temizlemek için oksapar kanın pıhtılaşmasını engellemek için doğumdan sonra oksapar i bıraktım ben
O kadar iyi anliyorum ki seni canim. Ben asla bizi birakmayacaklar diyordum. Sanki zindana atmislar da ellerinden kurtulamayacak gibi hissediyordum. Sukur ciktik. Sarilik tek olsa 2 gunde cikardik canim ama enfeksiyon cikti diye birakmadilar 8 gun kaldik. Sarilik inmesi lazimdi sizin ama inmemisse sebebini arastirirlar. Nasil bi yer ki size haber vermiyorlar boyle sacmalik mi olur. Ben 3 saatte bir emzirmeye gidiyordum. Gerekirse bashekime bile gidebilirsin bilgi vermemek nedir ki18 sarılık değeriyle bebeğimi pazartesiden yatırmışız ne bilgi veriyorlar ne de gösteriyorlar sütüm çekilmesin diye üzülmemek için uğraşıyorum ama dayanamıyorm hala yarına anca bilgi verceklermiş çok fazla değil mi bu değerle bebeğin hala yatırılması arkadaşlar bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen hangisi doğru hangisi yanlış bilmiyorum yarın çıkarmıyoruz deseler bebeğimi çıkartcam dicem çok zor
Burası Bi küçük ilçe sözde özel hastanenin prosedürleri öyleymiş dün gittim tartıştım doktorla bile görüştürmediler sadece sekreter aradı doktoru durumunda toparlanma var dediler bide Bi tek sarılığı var enfeksiyonda yok 3 gündür yüzünü göremedim yarına kadar zor dayanıyorum ordan çıkartcam başka hastaneye götürcem eğer iyileşmemişse deseler rabbim hiç kimseyi evladından ayırmasın çok zorO kadar iyi anliyorum ki seni canim. Ben asla bizi birakmayacaklar diyordum. Sanki zindana atmislar da ellerinden kurtulamayacak gibi hissediyordum. Sukur ciktik. Sarilik tek olsa 2 gunde cikardik canim ama enfeksiyon cikti diye birakmadilar 8 gun kaldik. Sarilik inmesi lazimdi sizin ama inmemisse sebebini arastirirlar. Nasil bi yer ki size haber vermiyorlar boyle sacmalik mi olur. Ben 3 saatte bir emzirmeye gidiyordum. Gerekirse bashekime bile gidebilirsin bilgi vermemek nedir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?