2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Biogaia deneyebilirsin canim, ilk kızımda 7-8 farklı şey denemiştim en etkileşim o olmuştu, yine alacam insallah

Geçmiş olsun canım, çok zor bu dönemler gercekten sen hangi mamayi kullanıyorsun. Benim bebis 19 günlük oldu, bizde mama ve meme olarak ilerliyoruz.

Gaz çıkmayınca cok zorlanıyorlar kıvranıyorlar. Mümkün olduğunca hemen çıkartmak lazım, birikince daha zor oluyor

Bu aptamilin ölçüsü, benim bebis ilk günler 30 ml içti, daha sonra 10 gün civari 60ml, 2 haftadan sonrada 90ml mama iciyor şuan 19 günlük, ancak doyuyor

Eklentiler

• Screenshot_20200701-154654_Chrome.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 37
Canım ikisini birlikte vermeyin diyorlar Bi arkadaşım Allah korusun birini anlattı öyle yapmış bebeğini kaybetmiş dedi meme verip üstüne hemen mama vererek tabi ne kadar doğru bilemiyorum

18 sarılık değeriyle bebeğimi pazartesiden yatırmışız ne bilgi veriyorlar ne de gösteriyorlar sütüm çekilmesin diye üzülmemek için uğraşıyorum ama dayanamıyorm hala yarına anca bilgi verceklermiş çok fazla değil mi bu değerle bebeğin hala yatırılması arkadaşlar bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen hangisi doğru hangisi yanlış bilmiyorum yarın çıkarmıyoruz deseler bebeğimi çıkartcam dicem çok zor

O kadar iyi anliyorum ki seni canim. Ben asla bizi birakmayacaklar diyordum. Sanki zindana atmislar da ellerinden kurtulamayacak gibi hissediyordum. Sukur ciktik. Sarilik tek olsa 2 gunde cikardik canim ama enfeksiyon cikti diye birakmadilar 8 gun kaldik. Sarilik inmesi lazimdi sizin ama inmemisse sebebini arastirirlar. Nasil bi yer ki size haber vermiyorlar boyle sacmalik mi olur. Ben 3 saatte bir emzirmeye gidiyordum. Gerekirse bashekime bile gidebilirsin bilgi vermemek nedir ki

Burası Bi küçük ilçe sözde özel hastanenin prosedürleri öyleymiş dün gittim tartıştım doktorla bile görüştürmediler sadece sekreter aradı doktoru durumunda toparlanma var dediler bide Bi tek sarılığı var enfeksiyonda yok 3 gündür yüzünü göremedim yarına kadar zor dayanıyorum ordan çıkartcam başka hastaneye götürcem eğer iyileşmemişse deseler rabbim hiç kimseyi evladından ayırmasın çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…