2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar benim bebek de 9 günlük, 10 dakika kadar emiyor sonra uykuya dalıyor yetiyor da mı uyuyor acaba hala çözemedim şu emme işini ya

Kızlar benim bebek de 9 günlük, 10 dakika kadar emiyor sonra uykuya dalıyor yetiyor da mı uyuyor acaba hala çözemedim şu emme işini ya
Bizimde öyleydi sarılık çıktı sen yarım saatte Bi 1 saatte falan zorla kaldır emzir sonra ayrı kalınca insan vicdan azabı çekiyor

Canim siz kac günlük oldunuz benim bebiste agliyor gece uyutmuyor ve daha 10 günlüguz biz cok yipratiyor gercekten

Sacma sistemleri varmis canim. Bilerek tutmak da isteyebilirler ozellere pek guvenmiyorum ozellikle kucuk yerlerde imkanin kisitli oldugu yerlerde. Yarin cikarip baska yerde tahlilini yaptir dusmustur bence alip evine gotur. O aciyi bildigim icin cok uzuldum senin adina

Benim de uyurken emmiyor bi memeyi sag ve biberonda birak 30 cc kadar. Bir memeyi de bebek emsin uyuyunca biberonu ver iciyorsa doymadigini anlamis olursun canim

Şimdi delik deşik etmişlerdir devlete götürsem onlarda delik deşik etseler bakalım Bi değerini söylerler herhalde ama yine de tutmam ben orda çıkartcam rabbim kimseyi evladından ayırmasın çok zormuş gerçekten 3 gündür yüzünü göstermiyorlar

15 gün oldu hala bekliyirum iyileşsin diye
He aynen benimde hastanede olduğum için bir türlü düzgün ilgilenemedim ne yapıyordunuz batikonla mi siliyorsunuz.bir de ben dikiş nerede bilmiyorum bile sag tarafında yara gibi bi yer elime geliyor kanama durumunuz nasıl benim acik renge döndü bugun 8. Gün sıcak suyla yikayinca çok rahatlıyor idrara çıkınca da yaniyor dikiş yerleri

Benim de uyurken emmiyor bi memeyi sag ve biberonda birak 30 cc kadar. Bir memeyi de bebek emsin uyuyunca biberonu ver iciyorsa doymadigini anlamis olursun canim
Şöyle yaptım, memeyi verdim yine biraz içti uyuyakaldı sinirim bozuldu sağdım aynı memeyi uyandırdım zorla kaşıkla verdim ağzına. Kaşık diye sinirlendi içmek istemedi zorladık biraz babasıyla, bir de benimki memede uyumayı seviyor sanırım ağzıyla aranmaya başladı biraz da emzirdim öyle, uyudu geri. Doğru mu yaptım ne yaptım bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…