2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım benim bebişler ikiz sütüm olsada yetmiyor. Bugün bir kez her ikisine de verdim. 30 cc veriyorum. Sütüm gece yetmezse gecede vereceğim. Biberonla veriyorum. Çok şükür meme reddi yaşamadık.

Emzigi memeyi birakmak istemeyince veriyorum canim sukur aliyor onu. Bebegin gece uyuyor mu canim ya da gunduz? Gunduz de derin uyumuyor zor uyutuyorum. Normal mi bilmiyorum. Gece de cok uyaniyor

Emdiği zamanlar kısa uyuyor ama mama yiyince daha uzun uyuyor gece gündüz ayni. Dun emzirdim çok sık uyandı, ondan önceki gecen mama yemişti iyi uyudu mesela. Şuan için pek bir düzen yok, zamanla olur artik

3 saatte bir mi 90 ml içiyor canım yoksa günde Bi defa olarak mı

Mesela gece emzirmistim sonra sabah 7 de ve 10 da 3 kasik içti, aksam 8e kadar emzirdim, 8 de 3 kasik içti, simdi de 10 larda 2 kasik icti. Yani gün içinde en az 4 defa 90 ml içiyor, gerisini emziriyorum

Kesinlikle çok zor bir durum yaa, okurken icim acıdı ama bana saçma geldi bence sağlık bakanligini arayın ve şikayet edin en azından onlara öyle söyleyin aramasanda onlari şikayet edeceğini soyle, bebek bu yani 3 gün olur mu hiç

Kızlar benim bebek de 9 günlük, 10 dakika kadar emiyor sonra uykuya dalıyor yetiyor da mı uyuyor acaba hala çözemedim şu emme işini ya

10 dk emip yarim saat yada 1 saat sonra yeniden ediyorsa normal. İlk günler öyle olabiliyor. Emdiği zaman arttıkça uyuduğu zaman artıyor genelde

Mesela gece emzirmistim sonra sabah 7 de ve 10 da 3 kasik içti, aksam 8e kadar emzirdim, 8 de 3 kasik içti, simdi de 10 larda 2 kasik icti. Yani gün içinde en az 4 defa 90 ml içiyor, gerisini emziriyorum
İyi emiyorsa da mamaylada tam doyuyordur bebeğin

Selamlar ,
Ben bişey merak ediyorum emziren anneler Benim normalde göğüslerim yumuşaktı Sezeryan doğum yaptım Hem bebeğimi emzirmeye çalışırken hem sagmaktan birazcık süt geldi şimdi göğüslerim çok irilesti ve biraz da sertlik var.. Normal mi acaba bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…