- 15 Aralık 2015
- 374
- 278
- 103
Canım özel hastaneler yoğun bakıma yatırdıkları her bebek için devletten para alıyorlar günlük bu yüzden bazı özel hastaneler gerekenden fazla tutabiliyor imza karşılığı çıkarırdım yerinizde olsam böyle saçmalık olamaz yüzünü göstermemek nedirBurası Bi küçük ilçe sözde özel hastanenin prosedürleri öyleymiş dün gittim tartıştım doktorla bile görüştürmediler sadece sekreter aradı doktoru durumunda toparlanma var dediler bide Bi tek sarılığı var enfeksiyonda yok 3 gündür yüzünü göremedim yarına kadar zor dayanıyorum ordan çıkartcam başka hastaneye götürcem eğer iyileşmemişse deseler rabbim hiç kimseyi evladından ayırmasın çok zor
İyi emiyorsa da mamaylada tam doyuyordur bebeğin ☺
Yani yaklaşık 1,5 saat sonra istiyor yine
Benimkide 18 di bi gece yattık sarılık düştü18 sarılık değeriyle bebeğimi pazartesiden yatırmışız ne bilgi veriyorlar ne de gösteriyorlar sütüm çekilmesin diye üzülmemek için uğraşıyorum ama dayanamıyorm hala yarına anca bilgi verceklermiş çok fazla değil mi bu değerle bebeğin hala yatırılması arkadaşlar bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen hangisi doğru hangisi yanlış bilmiyorum yarın çıkarmıyoruz deseler bebeğimi çıkartcam dicem çok zor
Benim bebeğimi pazartesiden beridir yatırdılar bişeyde demiyorlar bugün gidip kendim çıkartcam artık onlar çıkartmazssBenimkide 18 di bi gece yattık sarılık düştü
Bebeklerin hepsi öyle galiba acıkınca basıyor çığlığıDoyuyodur büyük ihtimal çünkü ac olunca çok ağlıyorbakalım tartıncada belli olir
Zaten bense duyunca şok oldum artık elimden bişey gelmedi ama Bugün çıkarmasalar çıkartcam bende canım bakalım bilgi vereceklermiş bugünCanım özel hastaneler yoğun bakıma yatırdıkları her bebek için devletten para alıyorlar günlük bu yüzden bazı özel hastaneler gerekenden fazla tutabiliyor imza karşılığı çıkarırdım yerinizde olsam böyle saçmalık olamaz yüzünü göstermemek nedir
Bugün bebeğimi çıkarınca dicem zaten artk bundan sonra devlete götürürüm başka şehire götürürüm yine de oraya götürmem rabbim düşürmesin orayaKesinlikle çok zor bir durum yaa, okurken icim acıdı ama bana saçma geldi bence sağlık bakanligini arayın ve şikayet edin en azından onlara öyle söyleyin aramasanda onlari şikayet edeceğini soyle, bebek bu yani 3 gün olur mu hiç
Ben sagdigimi biberonla veriyorum canim. Hizlica bitiriyor meme reddi yasamadik sukur insaAllah bundan sonra da yasamayizŞöyle yaptım, memeyi verdim yine biraz içti uyuyakaldı sinirim bozuldu sağdım aynı memeyi uyandırdım zorla kaşıkla verdim ağzına. Kaşık diye sinirlendi içmek istemedi zorladık biraz babasıyla, bir de benimki memede uyumayı seviyor sanırım ağzıyla aranmaya başladı biraz da emzirdim öyle, uyudu geri. Doğru mu yaptım ne yaptım bilmiyorum hiç
Tam dalacağı zaman tekrar uyanıyor. Gaz sorunu sandık ama değilmiş bugün sarı sarı kusunca hasteneye götürdük. Bebeğim kum döküyormuş ondan bu kadar ağlayıp uyanık kalıp sancı çekiyormuş4 den 12 ye çok uzun bı sure canım arada uyuyup kısa sürede dalamadigi için geri mi uyaniyor yoksa hep mi uyanık . Ben nurse harveys şurup tavsiye ederim kaç günlük bebeğin 15 günü geçtiyse eğer rezene demleyip bı iki çay kaşığı verebilirsin . Karnına sıcak havlu bez falan koy oda çok rahatlatıyor bı de kafasına şapka takip gozlerini kaptirsan uykuya daha kolay dalıyor . Ben bazen ayağımda bile sallıyorum tam uyumadigi zaman bı de sağlık ocağındaki ebeler bana çörekotu yağı hergun 1 damla verebilirsin demişlerdi diğer kızda onu da kullanmisdim .
Az az sık sık emzir dedi doktorum kusmasın diyeBenimki cok emmiyor sanki ya ama idrari da iyi yani. Biberonla sagip veriyorum kalanini onu da kusuyor bi muddet sonra. Sasirdim napcagimi doyuyordur insaAllah. Asiya gidecem orda kilosu artmissa zaten yetiyordur
Emınce anne sutu bazen cıkaramazsa zorlamıyorum ama hazır mama kesinlikle cıkarmalısın muhakkak canım.
Bazen 10 dakika boyunca da çıkarmayınca yatağa bırakıyorum artık
Cikarmayinca kusuyor canim. Ben soyle bisi kesfettim sen de dene istersen. Bebek emiyor ve sona yakin gazini cikartiyorum. Sonra tekrar emdiriyorum oylece uyuyor gibi. En azindan besige koyunca az sallayinca uyuyor. Sen iki memeyi de mi veriyorsun her emmeye? Benimki 1 memeyle doyuyor ki hepsini iciyor mu orasi da muamma.
Gece uykusunu açmayayım diye sağıyorum o zaman 60 ml olana kadar iki memeyi de sağıyorum. Gece sütüm az yemediğim için galiba
Bugün 19 günlük oldu bizim kız. 2 3 saate bir 60 ml içmesi lazım demişti. Ondan 60 verdimDün bende mamayla ilgili sunu yaşadım meme verdim sonra doymadı diye 25 ml mama yaptım meme yi uzun sürede emen bebek mamayi 1 dakikada içiyor anında gözleri açılıyor baygın bişey oluyor fazla geldi galiba gece 2 den 5 E kadar uğraştım sonunda kaka yapıp öyle rahatladı birde uyuturkeb tuhaf tuhaf inledi çok korktum bu arada 60 ml çok vermissin Hemşire her 3 saat için 30 ml mama veya süt dedi
Teşekkür ederim. Benim kızın gaz sancısı değilmiş. Kum döktüğü için bu kadar huzursuz ve sancı çekip uyumuyormuş hep kasıldığı için gaz sanmıştıkGeçmiş olsun canım, çok zor bu dönemler gercektensen hangi mamayi kullanıyorsun. Benim bebis 19 günlük oldu, bizde mama ve meme olarak ilerliyoruz.
Bugün 19 günlük olacağız. Bizimki hep kum döktüğü için onun sancısından huzursuz uyumuyormuşCanim siz kac günlük oldunuz benim bebiste agliyor gece uyutmuyor ve daha 10 günlüguz biz cok yipratiyor gercekten
Geçmiş olsun canım senin bebek büyük benimkinden ondan demekki benimki 30 ml dedi inşallah sağlığına kavuşur yavrunTam dalacağı zaman tekrar uyanıyor. Gaz sorunu sandık ama değilmiş bugün sarı sarı kusunca hasteneye götürdük. Bebeğim kum döküyormuş ondan bu kadar ağlayıp uyanık kalıp sancı çekiyormuş
Az az sık sık emzir dedi doktorum kusmasın diye
Bugün 19 günlük oldu bizim kız. 2 3 saate bir 60 ml içmesi lazım demişti. Ondan 60 verdim
Ayy kıyamam o kadar masumlarki dertlerini anlatamadıkları için neyden acı çektiklerini bilemiyoruz inşallah Bi sıkıntı yokturGaz için bende kimyonlu su hazırlayıp içiyorum bebeğe de azıcık çay kaşığıyla veriyorum. Ama bizim minnakkın gaz sorunundan ziyade çektiği sancı kum döktüğü içinmiş
8. gün kontrolde doğum kilosundaydı, doktora az geldiBelkide doyuyordur, kilo alımından belli olur
Biberondan korkuyorum valla benimki yaşar diye hızlı çekmeyi seviyor zaten biberon tam onluk olurBen sagdigimi biberonla veriyorum canim. Hizlica bitiriyor meme reddi yasamadik sukur insaAllah bundan sonra da yasamayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?