2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım özel hastaneler yoğun bakıma yatırdıkları her bebek için devletten para alıyorlar günlük bu yüzden bazı özel hastaneler gerekenden fazla tutabiliyor imza karşılığı çıkarırdım yerinizde olsam böyle saçmalık olamaz yüzünü göstermemek nedir

Benimkide 18 di bi gece yattık sarılık düştü

Zaten bense duyunca şok oldum artık elimden bişey gelmedi ama Bugün çıkarmasalar çıkartcam bende canım bakalım bilgi vereceklermiş bugün

Bugün bebeğimi çıkarınca dicem zaten artk bundan sonra devlete götürürüm başka şehire götürürüm yine de oraya götürmem rabbim düşürmesin oraya

Ben sagdigimi biberonla veriyorum canim. Hizlica bitiriyor meme reddi yasamadik sukur insaAllah bundan sonra da yasamayiz

Kizlar bebegimin burnu tikali hiriltili ses geliyor. Dun aspiratorle cektik disindaki mukus geldi ama iceride bitmemis gibi. Tecrubeli anneler belki yasamistir boyle bir sey. Doktora gotureyim mi bilemedim

Tam dalacağı zaman tekrar uyanıyor. Gaz sorunu sandık ama değilmiş bugün sarı sarı kusunca hasteneye götürdük. Bebeğim kum döküyormuş ondan bu kadar ağlayıp uyanık kalıp sancı çekiyormuş
Benimki cok emmiyor sanki ya ama idrari da iyi yani. Biberonla sagip veriyorum kalanini onu da kusuyor bi muddet sonra. Sasirdim napcagimi doyuyordur insaAllah. Asiya gidecem orda kilosu artmissa zaten yetiyordur
Az az sık sık emzir dedi doktorum kusmasın diye
Emınce anne sutu bazen cıkaramazsa zorlamıyorum ama hazır mama kesinlikle cıkarmalısın muhakkak canım.
Bazen 10 dakika boyunca da çıkarmayınca yatağa bırakıyorum artık
Bugün 19 günlük oldu bizim kız. 2 3 saate bir 60 ml içmesi lazım demişti. Ondan 60 verdim

Geçmiş olsun canım, çok zor bu dönemler gercekten sen hangi mamayi kullanıyorsun. Benim bebis 19 günlük oldu, bizde mama ve meme olarak ilerliyoruz.
Teşekkür ederim. Benim kızın gaz sancısı değilmiş. Kum döktüğü için bu kadar huzursuz ve sancı çekip uyumuyormuş hep kasıldığı için gaz sanmıştık

M Melegim15 canım bende gaz için kendim çay kaşığının ucuyla kimyon içiyorum bebeğede fayda ediyor bi dene istersen
Gaz için bende kimyonlu su hazırlayıp içiyorum bebeğe de azıcık çay kaşığıyla veriyorum. Ama bizim minnakkın gaz sorunundan ziyade çektiği sancı kum döktüğü içinmiş

Geçmiş olsun canım senin bebek büyük benimkinden ondan demekki benimki 30 ml dedi inşallah sağlığına kavuşur yavrun

Gaz için bende kimyonlu su hazırlayıp içiyorum bebeğe de azıcık çay kaşığıyla veriyorum. Ama bizim minnakkın gaz sorunundan ziyade çektiği sancı kum döktüğü içinmiş
Ayy kıyamam o kadar masumlarki dertlerini anlatamadıkları için neyden acı çektiklerini bilemiyoruz inşallah Bi sıkıntı yoktur

Dün gece 2 den 5 e kadar nerdeyse emmek istedi bizim kuzu 3745 gr oldum 3580 doğmuştu dün hiç mama vermedim 20 gr almış ama sadece emzirme baya mesakatlj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…