Boru şeklinde değil normal kusuyor ve genelde gaz çıkarma çalışırken kendini çok sıkıyor o ara bunu yapıyorBebeği emdikten sonra kusan arkadaşlar, kustugu miktar genelde ne kadar oluyor ? Bi de kusunca tekrar emziriyor musunuz?
Sönmüş balon gibi olunca :)Kızlar memenizdeki sütün bittiğini nasıl anliyorsunuz
Her WC girdiğimde ya fito ya baticon ikisinden birini sürüyorum kuruladikdan sonra ıslak bırakmamaya çalış enfeksiyon olur kanama epey azaldı günde 1 ped anca arka daki dikişler iyileşmiş ama ön tarafta da vardı yırtıldığı için olnar hala hem acıyor hem ele geliyorHe aynen benimde hastanede olduğum için bir türlü düzgün ilgilenemedim ne yapıyordunuz batikonla mi siliyorsunuz.bir de ben dikiş nerede bilmiyorum bile sag tarafında yara gibi bi yer elime geliyor kanama durumunuz nasıl benim acik renge döndü bugun 8. Gün sıcak suyla yikayinca çok rahatlıyor idrara çıkınca da yaniyor dikiş yerleri
Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam ne dedi peki Dr tedavi uygulicaklar miTam dalacağı zaman tekrar uyanıyor. Gaz sorunu sandık ama değilmiş bugün sarı sarı kusunca hasteneye götürdük. Bebeğim kum döküyormuş ondan bu kadar ağlayıp uyanık kalıp sancı çekiyormuş
Az az sık sık emzir dedi doktorum kusmasın diye
Bugün 19 günlük oldu bizim kız. 2 3 saate bir 60 ml içmesi lazım demişti. Ondan 60 verdim
3 gündür bende mama vermiyorum evet devamlı emmek istiyor benimki de 200 Gr almış toplam 15 günlük bugün belki daha da almisdir pazartesi tartildi en sonDün gece 2 den 5 e kadar nerdeyse emmek istedi bizim kuzu 3745 gr oldum 3580 doğmuştu dün hiç mama vermedim 20 gr almış ama sadece emzirme baya mesakatlj
Sütun iyiyse ve doyuyorsa sağma ben hiç sagmiyorum mama da vermiyorum emdikçe artıyor hergun 1 bardak rezene çayı ve 1 bardak humana steel tea içiyorumHanımlar ben bişey sormak istiyorum sütümü hep sağıp bebeğe versem hemde emzirsem sizce öyle süt azalır mı artık hep meme vereyim hiç sağmiyim mi sizce
Ben bunu yapıyorum. Önce emzirip kalanı sağıp veriyorum. Ama artık sağma yerine saat başı emzirme yapacağım.Hanımlar ben bişey sormak istiyorum sütümü hep sağıp bebeğe versem hemde emzirsem sizce öyle süt azalır mı artık hep meme vereyim hiç sağmiyim mi sizce
Arkadaşın da dediği gibi sana düzgün bilgi verilmek zorunda ya eşinin de üstüne git valla böyle üzüle üzüle sütün de kesilir hasta da olursun Allah korusunEşimde onların tarafında beni anlamıyor hiç ağlıyorum teselli bile etmiyor
Mrb canım benim bebeğiminde burnunun içi temiz görünüyor ama hırıltılı ses çıkarıyor tikalimidirCanım geçen bizde uğraştık zormuş onuda yapmak serum fizyolojik damlattın mı önce
1. Aylık olduk bile şükür. Aşımızı olduk.
Ben bunu yapıyorum. Önce emzirip kalanı sağıp veriyorum. Ama artık sağma yerine saat başı emzirme yapacağım.
Miktarı önemli sanırım canım .. 1 kaşık kadar çıkarması normal diye biliyorumBazen emdikten sonra gazını çıkartırken süt kesiği gibi bişeyler çıkarıyo. O da kusmak sayılıyor mu? Son 3-4 gündür var
Ama sıkınca geliyor yine .. tam bitmiş olması önemli değil mi ?Yumusuyor
Bi tane fotosunu çekmişler zor bela tartıştım eşimle yok diyo çıkartsak değeri ya artarsa zaten dün düşmüş bugün artmışArkadaşın da dediği gibi sana düzgün bilgi verilmek zorunda ya eşinin de üstüne git valla böyle üzüle üzüle sütün de kesilir hasta da olursun Allah korusun
Bende öyle yapcam ilk başlarda Bi çıksın yavrum daBen bunu yapıyorum. Önce emzirip kalanı sağıp veriyorum. Ama artık sağma yerine saat başı emzirme yapacağım.
Ben saat yaptım canım. yarım saat aralıklarla beslenme saatleriAh canım ben de onun için çabalıyorum ama aynı anda uyandıklarında mümkün olmuyor bekleyemiyorlar hiço yüzden mutlaka sağıp bekletiyorum ki o durumda elimde süt olsun çıldırıyorlar ağlamaktan bir de hala 2 saatte bir acıkıyorlar tüm gün bebek emzirip besliyorum sanki
Evet canim once serum fizyolojik damlattim ama bugun biraz fazla damlatip beklettim ve cektim icinden oyle bi cikti ki ben sok. Tabi hala hirilti var bir de bugub kustu kac defa. Yarin doktora goturcem randevu aldik. InsaAllah hastalanmamistirCanım geçen bizde uğraştık zormuş onuda yapmak serum fizyolojik damlattın mı önce
Bugun cok kustu bebegim ya. Miktari azsa sorun etme ama benim bebek beslenmeden sonra 3 defa kustu 1 saat sonra yine kustu. Yarin doktora goturcem burnu da tikali gibi. InsaAllah hastalanmamistirBebeği emdikten sonra kusan arkadaşlar, kustugu miktar genelde ne kadar oluyor ? Bi de kusunca tekrar emziriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?