2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hanımlar ben bişey sormak istiyorum sütümü hep sağıp bebeğe versem hemde emzirsem sizce öyle süt azalır mı artık hep meme vereyim hiç sağmiyim mi sizce

Gogus ucu yarası sızlsmasına cozum bulan var mı ? Memelyn kremi bulamadım eczanelerde

Bu dogumda taburcu olurken Madecassol yazmisti doktorum. Ben hic sormadan, meme ucu acirsa bunu kullan demisti. Zaten ilk dogumumda da diger kremler ise yaramayinca bunu kullanmistim. 2 gunde gecirmisti. Ama surup acikta beklettim. Emzirmeden once yikadim

Kizlar bebegimin burnu tikali hiriltili ses geliyor. Dun aspiratorle cektik disindaki mukus geldi ama iceride bitmemis gibi. Tecrubeli anneler belki yasamistir boyle bir sey. Doktora gotureyim mi bilemedim
Canım geçen bizde uğraştık zormuş onuda yapmak serum fizyolojik damlattın mı önce

Yediklerime asiri dikkat eder hale geldim gaz yapan şeyler uzak duruyorum ama yine de var gazimiz biogaiaya başladım büyük oğluma bi tek o iyi gelmişti
Fiyatı da maşallah iyice artmış
Şuanlik kıvransa da yine de gaz çıkarabiliyor
Bi de eşim malatyalı memleketten kayisi geldi günde 1 kase rahat yiyorum

Hanımlar ben bişey sormak istiyorum sütümü hep sağıp bebeğe versem hemde emzirsem sizce öyle süt azalır mı artık hep meme vereyim hiç sağmiyim mi sizce

Emerek doyuyorsa ve göğüslerin seni rahatsız edecek şekilde dolmuyorsa sağma bence hep emzir. Ben hem emzirip hem sağıyorum aşırı yorucu 1 aydır benimkiler minik olduğu için sadece emerek doyacak kadar çeneleri kuvvetli değil malesef keşke sadece emseler. Emzir peşine sağ ver falan yorucu oluyor

Bebeği emdikten sonra kusan arkadaşlar, kustugu miktar genelde ne kadar oluyor ? Bi de kusunca tekrar emziriyor musunuz?

Bebeği emdikten sonra kusan arkadaşlar, kustugu miktar genelde ne kadar oluyor ? Bi de kusunca tekrar emziriyor musunuz?
Bazen emdikten sonra gazını çıkartırken süt kesiği gibi bişeyler çıkarıyo. O da kusmak sayılıyor mu? Son 3-4 gündür var

Kaç gündür yazıyorum siliyorum,seni daha fazla üzmek istemedim ama, o hastaneyi onların başına yıkarım. o fotoğrafıda yuttururum. Daha minicik. Senin sıcaklığına ihtiyacı var.
Eşimde onların tarafında beni anlamıyor hiç ağlıyorum teselli bile etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…