2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Allah esirgesin ya reflumuz eksik kalsin. Ben de emzirdikten sonra hemen dik yapip gazini almamaya calisiyorum. Biraz durduktan sonra gazini almaya calisiyorum yoksa hemen kusuyor. Yarin doktor ne derse yazarim sana

Yarına direk hastaneye gitcem çıkartıp devlet hastanesine de göstercem eğer yarında düşme yoksa derse başka doktora göstercem sadece ışık verip duruyorlar sebebini bile araştırmıyorlar eşim bana destek verse bugün çıkartıp devlete götürcektim ama kabul etmedi işte o kadar ağladım yok dedi

Ama sıkınca geliyor yine .. tam bitmiş olması önemli değil mi ?
Hiç tamamen bittiğine denk gelmedim sağım makinesiyle falan olsa belki ama bebek anca o kadar boşaltıyor zaten ağzından bı kaç kez alıp çıkarınca bittiğini anlıyorum öbürüne geçiyoruz. Yani sıkınca gelmesi normal bence

Bugun cok kustu bebegim ya. Miktari azsa sorun etme ama benim bebek beslenmeden sonra 3 defa kustu 1 saat sonra yine kustu. Yarin doktora goturcem burnu da tikali gibi. InsaAllah hastalanmamistir
Bugün goturseydin keşke canım ihmale gelmez ilerlemeseydi sabah a kadar hastaysa

Bugünde çıkartmicaklarmış dün düşen değeri bugün yine yükselmiş dün 10 a düşmüş bugün 13 e yükselmiş dedi eğer yarın düşerse çıkartırız demiş doktor
Canım fototerapi sonrası zaten geri bı miktar yükselmesi normal benim kızın da yükseldi Dr çok önemli değil iki gün arayla tekrar çağırdı önemli olan iki gün aralıklarla artıp artmadigi hala var benimkinde kan uyuşmazlığı ve gebelik de şekeri olanlarda sarılık uzuyabiliyor Muş bide benim 3 çocuğum da geç geçirdi sarılığı ama günlerce de yatmadilar 10 günlük olmadı mı daha senin ki 10 gün risk bitiyor yükselmiyor sonra

Bugün goturseydin keşke canım ihmale gelmez ilerlemeseydi sabah a kadar hastaysa
Canim devlet hastaneleri randevuyu mhrs den almazsak almiyorlar artik. Virus yuzunden. Bugune yoktu. Ozel hastane var onu da onermediler. Ailemin yanindayim ben mecburen yarina gitcem. InsaAllah hasta degildir. Sukur daha kusmadi. Burnunu da serum fizyolojikle temizledim o kadar yogun mukus cikti ki sok olduk. Hala da var ama zorlamak istemedim. Sence hasta midir? Tecrubenden yararlanayim

Ben yanımda teyzemi götürdüm dayanamıyorum ağlamasına. Gazına ıkınıyor ya ona bile üzülüyorum yazık bebelere ebe yada hemşire olamazmışım.
Aynen bende öyle dedim. Yenidoğan hemşiresinin işi ne zor. Öyle kan falan almak o minicik ellerden bana göre değil

Göğüslerim inek memesi gibi oldu canım yanıyordu artık sağdım bende fakat bebegim biberon almıyor bu sagdigim sütü ne yapacağım ben çöp mu olacak bilen varsa yardımcı olsun lütfen????
Bi yerde okumuştum sağdığı sütleri anne hasta olduğunda buzluktan çıkarıp onları veriyormuş. Mantıklı geldi bana. Ola ki gripte falan çok işe yarar

Bi yerde okumuştum sağdığı sütleri anne hasta olduğunda buzluktan çıkarıp onları veriyormuş. Mantıklı geldi bana. Ola ki gripte falan çok işe yarar
Başkasının nimetini hakkını yer gibi hissederim ya :))
Attım buzluğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…