- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Allah esirgesin ya reflumuz eksik kalsin. Ben de emzirdikten sonra hemen dik yapip gazini almamaya calisiyorum. Biraz durduktan sonra gazini almaya calisiyorum yoksa hemen kusuyor. Yarin doktor ne derse yazarim sanaBenim de arada öyle oluyor . Kusmamasi için 40 takla atiyorum, sık sık az az emzirmeye calisiyorum sonra da mumkun mertebe kucagimda 45 derece aciyla bekletiyorum ki yediklerini sindirsin. Ne zaman gazini cikarmak icin omzuma alsam az da olsa kusuyor. Sanirim refluleri varo yüzden artık beslemeden önce gazını çıkarmayı deniycem ya da oturur pozisyondayken...
Teşekkür ederim. İdrar tahlili istedi. Değerleri yüksek çıktı sonra batın ultrasonografi çekildiGeçmiş olsun, nasıl anlaşıldı peki
Teşekkür ederim canım. İlaç başladık bir hafta sonra tekrar gideceğiz kontroleÇok geçmiş olsun canım ya kıyamam ne dedi peki Dr tedavi uygulicaklar mi
Yarına direk hastaneye gitcem çıkartıp devlet hastanesine de göstercem eğer yarında düşme yoksa derse başka doktora göstercem sadece ışık verip duruyorlar sebebini bile araştırmıyorlar eşim bana destek verse bugün çıkartıp devlete götürcektim ama kabul etmedi işte o kadar ağladım yok dediNasıl bir hastane orası ya sarılık çocuk yogun bakım hastası degil ya. Bu kadar uzun sürmesi de normal degil bizimki de hemen düşmemişti Dr gerekirse başka tahliller var onu yapacağız dedi şükür düştü. Alt soyla ilgili de olabilir böyle şeyler varmış bende tam bilmiyorum bence Dr değişikliği yapın derim. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım amin inşallah dua edin benim bebeğime de ne olurHayalperest07 geçmiş olsun canım inşallah bir an önce bebeğin sağlıkla çıkar hastaneden
Hayır sözde özel hastane Bi küçük ilçede hastane devlet hastanesi Bi gün yatırıp çıkartıyormuş bunlar düzgün tedavi etmiyor ki tekrardan yükselmiştir diye düşünüyorumDevlet hastanesi mi canım
Hiç tamamen bittiğine denk gelmedim sağım makinesiyle falan olsa belki ama bebek anca o kadar boşaltıyor zaten ağzından bı kaç kez alıp çıkarınca bittiğini anlıyorum öbürüne geçiyoruz. Yani sıkınca gelmesi normal benceAma sıkınca geliyor yine .. tam bitmiş olması önemli değil mi ?
Bugün goturseydin keşke canım ihmale gelmez ilerlemeseydi sabah a kadar hastaysaBugun cok kustu bebegim ya. Miktari azsa sorun etme ama benim bebek beslenmeden sonra 3 defa kustu 1 saat sonra yine kustu. Yarin doktora goturcem burnu da tikali gibi. InsaAllah hastalanmamistir
Canım fototerapi sonrası zaten geri bı miktar yükselmesi normal benim kızın da yükseldi Dr çok önemli değil iki gün arayla tekrar çağırdı önemli olan iki gün aralıklarla artıp artmadigi hala var benimkinde kan uyuşmazlığı ve gebelik de şekeri olanlarda sarılık uzuyabiliyor Muş bide benim 3 çocuğum da geç geçirdi sarılığı ama günlerce de yatmadilar 10 günlük olmadı mı daha senin ki 10 gün risk bitiyor yükselmiyor sonraBugünde çıkartmicaklarmış dün düşen değeri bugün yine yükselmiş dün 10 a düşmüş bugün 13 e yükselmiş dedi eğer yarın düşerse çıkartırız demiş doktor
Buzluğa at istersen sonra kaşıkla verirsinGöğüslerim inek memesi gibi oldu canım yanıyordu artık sağdım bende fakat bebegim biberon almıyor bu sagdigim sütü ne yapacağım ben çöp mu olacak bilen varsa yardımcı olsun lütfen????
Süt poşetim yok sağma makinasının kabiyla koysam olur muBuzluğa at istersen sonra kaşıkla verirsin
O kap buzluğa giriyorsa olur herhalde buzdolabı poşeti bile olur benceSüt poşetim yok sağma makinasının kabiyla koysam olur mu
Canim devlet hastaneleri randevuyu mhrs den almazsak almiyorlar artik. Virus yuzunden. Bugune yoktu. Ozel hastane var onu da onermediler. Ailemin yanindayim ben mecburen yarina gitcem. InsaAllah hasta degildir. Sukur daha kusmadi. Burnunu da serum fizyolojikle temizledim o kadar yogun mukus cikti ki sok olduk. Hala da var ama zorlamak istemedim. Sence hasta midir? Tecrubenden yararlanayimBugün goturseydin keşke canım ihmale gelmez ilerlemeseydi sabah a kadar hastaysa
2 bebek besliyorsun. İyi bile.Maşallah senin kuzunaçok büyük gelir bana kucağıma alsam benim kuzular minnak olunca. Oğlum 3700gr 53cm kızım 3550gr 52cm olmuş şükür çok iyi toparlanmışlar dedi hemşire
Aynen bende öyle dedim. Yenidoğan hemşiresinin işi ne zor. Öyle kan falan almak o minicik ellerden bana göre değilBen yanımda teyzemi götürdüm dayanamıyorum ağlamasına. Gazına ıkınıyor ya ona bile üzülüyorum yazık bebelere ebe yada hemşire olamazmışım.
Bi yerde okumuştum sağdığı sütleri anne hasta olduğunda buzluktan çıkarıp onları veriyormuş. Mantıklı geldi bana. Ola ki gripte falan çok işe yararGöğüslerim inek memesi gibi oldu canım yanıyordu artık sağdım bende fakat bebegim biberon almıyor bu sagdigim sütü ne yapacağım ben çöp mu olacak bilen varsa yardımcı olsun lütfen????
Başkasının nimetini hakkını yer gibi hissederim ya :))Bi yerde okumuştum sağdığı sütleri anne hasta olduğunda buzluktan çıkarıp onları veriyormuş. Mantıklı geldi bana. Ola ki gripte falan çok işe yarar
At at ne zaman lazım olacağı belli olmaz. Ama üzerine tarih yaz. Buzlukta 3 ay mıydı saklama süresi?Başkasının nimetini hakkını yer gibi hissederim ya :))
Attım buzluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?