2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim benim bebek de kaldi ve sonra yatirdilar ve cikarken geceye denk geldigi icin testi tekrarlayamadik. Simdi de memlekete geldim. Yarin burnu tikali diye doktora goturcem ve testi de yapcam. InsaAllah sorun yoktur. Sese karsi baya tepki veriyor ama yine de insan korkuyor.

8. gün kontrolde doğum kilosundaydı, doktora az geldi

Biberondan korkuyorum valla benimki yaşar diye hızlı çekmeyi seviyor zaten biberon tam onluk olur

Ben 4.gun getirdigimde doğum kilosunu geçmişti, doktor iyi beslemissiniz dedi, sarılıkta olmadi çok sukur. Ben yavaş akısli biberon kullanıyorum deneyebilirsin sende

Maşallah size bu aşı ateş yapmıyormuş çok şükür biz pazartesi olduk gecesi biraz huysuzlandılar sadece. Çok ağlıyorlar kıyamıyor insan nasıl kilo alımı ve boyu?
Eevet ya 2 gündür zaten havanın sıcaklığından vücut ısısı bi iniyo bi çıkıyo. Şimdilik iyi huysuzlukta yok. 5100 kg boyuda 59 cm olmuş. Gayet iyi dedi ebe ablalar. 1 haftadır mamada vermiyorum.

Hayır canım bizim kan uyuşmazlığımız yok
Elim kolum bağlı o kadar çaresizimki bugun zar zor Bi tane fotonu çekmişler eşime ağlamaktan gözleri hep şişmiş bebeğimin içim parçalandı bakıp bakıp ağlıyorum çıkartırsam iyice yükselir diye eşim çıkartmıyor yarına kadar zor dayanıyorum sabaha hazırlanıp gitcem hastane kapısında beklicem

Bugun cok kustu bebegim ya. Miktari azsa sorun etme ama benim bebek beslenmeden sonra 3 defa kustu 1 saat sonra yine kustu. Yarin doktora goturcem burnu da tikali gibi. InsaAllah hastalanmamistir
Benim de arada öyle oluyor . Kusmamasi için 40 takla atiyorum, sık sık az az emzirmeye calisiyorum sonra da mumkun mertebe kucagimda 45 derece aciyla bekletiyorum ki yediklerini sindirsin. Ne zaman gazini cikarmak icin omzuma alsam az da olsa kusuyor. Sanirim refluleri var o yüzden artık beslemeden önce gazını çıkarmayı deniycem ya da oturur pozisyondayken...

Göğüslerim inek memesi gibi oldu canım yanıyordu artık sağdım bende fakat bebegim biberon almıyor bu sagdigim sütü ne yapacağım ben çöp mu olacak bilen varsa yardımcı olsun lütfen????

Nasıl bir hastane orası ya sarılık çocuk yogun bakım hastası degil ya. Bu kadar uzun sürmesi de normal degil bizimki de hemen düşmemişti Dr gerekirse başka tahliller var onu yapacağız dedi şükür düştü. Alt soyla ilgili de olabilir böyle şeyler varmış bende tam bilmiyorum bence Dr değişikliği yapın derim. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…