- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Canim benim bebek de kaldi ve sonra yatirdilar ve cikarken geceye denk geldigi icin testi tekrarlayamadik. Simdi de memlekete geldim. Yarin burnu tikali diye doktora goturcem ve testi de yapcam. InsaAllah sorun yoktur. Sese karsi baya tepki veriyor ama yine de insan korkuyor.Kızlar bebegim bi yenisodgunda bir de 9 günlükken isitme testinden kaldı yeni randevu verildi bunu yaşayan var mi acayip tedirgin oldum bir şey bitiyor yeni bişey çıkıyor çok yoruldum bugün inşallah taburcuyuz dedim şimdi bu cikti
Bugün bebeğimi çıkarınca dicem zaten artk bundan sonra devlete götürürüm başka şehire götürürüm yine de oraya götürmem rabbim düşürmesin oraya
Teşekkür ederim. Benim kızın gaz sancısı değilmiş. Kum döktüğü için bu kadar huzursuz ve sancı çekip uyumuyormuş hep kasıldığı için gaz sanmıştık
8. gün kontrolde doğum kilosundaydı, doktora az geldi
Biberondan korkuyorum valla benimki yaşar diye hızlı çekmeyi seviyor zaten biberon tam onluk olur
Bir kaşığı geçmiyor zaten. İyi bariMiktarı önemli sanırım canım .. 1 kaşık kadar çıkarması normal diye biliyorum
Eevet ya 2 gündür zaten havanın sıcaklığından vücut ısısı bi iniyo bi çıkıyo. Şimdilik iyi huysuzlukta yok. 5100 kg boyuda 59 cm olmuş. Gayet iyi dedi ebe ablalar. 1 haftadır mamada vermiyorum.Maşallah sizebu aşı ateş yapmıyormuş çok şükür biz pazartesi olduk gecesi biraz huysuzlandılar sadece. Çok ağlıyorlar kıyamıyor insan nasıl kilo alımı ve boyu?
Seninkilerin kilo boy nasıl?Maşallah sizebu aşı ateş yapmıyormuş çok şükür biz pazartesi olduk gecesi biraz huysuzlandılar sadece. Çok ağlıyorlar kıyamıyor insan nasıl kilo alımı ve boyu?
Ben yanımda teyzemi götürdüm dayanamıyorum ağlamasına. Gazına ıkınıyor ya ona bile üzülüyorum yazık bebelere ebe yada hemşire olamazmışım.Biz olduk aşıyı. Canım benim ne ağladııı
Kan uyuşmazlığı mı var acabaBugünde çıkartmicaklarmış dün düşen değeri bugün yine yükselmiş dün 10 a düşmüş bugün 13 e yükselmiş dedi eğer yarın düşerse çıkartırız demiş doktor
Hayır canım bizim kan uyuşmazlığımız yokKan uyuşmazlığı mı var acaba
Elim kolum bağlı o kadar çaresizimki bugun zar zor Bi tane fotonu çekmişler eşime ağlamaktan gözleri hep şişmiş bebeğimin içim parçalandı bakıp bakıp ağlıyorum çıkartırsam iyice yükselir diye eşim çıkartmıyor yarına kadar zor dayanıyorum sabaha hazırlanıp gitcem hastane kapısında beklicemHayır canım bizim kan uyuşmazlığımız yok
Seninkilerin kilo boy nasıl?
Benim de arada öyle oluyor . Kusmamasi için 40 takla atiyorum, sık sık az az emzirmeye calisiyorum sonra da mumkun mertebe kucagimda 45 derece aciyla bekletiyorum ki yediklerini sindirsin. Ne zaman gazini cikarmak icin omzuma alsam az da olsa kusuyor. Sanirim refluleri varBugun cok kustu bebegim ya. Miktari azsa sorun etme ama benim bebek beslenmeden sonra 3 defa kustu 1 saat sonra yine kustu. Yarin doktora goturcem burnu da tikali gibi. InsaAllah hastalanmamistir
Ben saat yaptım canım. yarım saat aralıklarla beslenme saatleribenim bebeklerim ihtiyaçlarını ağlayarak belli etmiyorlar canım. İki saatte bir ben alıp besliyorum. Alt açma, emme, gaz
Devlet hastanesi mi canımBi tane fotosunu çekmişler zor bela tartıştım eşimle yok diyo çıkartsak değeri ya artarsa zaten dün düşmüş bugün artmış
Elimde lansinoh var seninki hangisi?Ben 4.gun getirdigimde doğum kilosunu geçmişti, doktor iyi beslemissiniz dedi, sarılıkta olmadi çok sukur. Ben yavaş akısli biberon kullanıyorum deneyebilirsin sende
Nasıl bir hastane orası ya sarılık çocuk yogun bakım hastası degil ya. Bu kadar uzun sürmesi de normal degil bizimki de hemen düşmemişti Dr gerekirse başka tahliller var onu yapacağız dedi şükür düştü. Alt soyla ilgili de olabilir böyle şeyler varmış bende tam bilmiyorum bence Dr değişikliği yapın derim. Çok geçmiş olsunElim kolum bağlı o kadar çaresizimki bugun zar zor Bi tane fotonu çekmişler eşime ağlamaktan gözleri hep şişmiş bebeğimin içim parçalandı bakıp bakıp ağlıyorum çıkartırsam iyice yükselir diye eşim çıkartmıyor yarına kadar zor dayanıyorum sabaha hazırlanıp gitcem hastane kapısında beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?