2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
At at ne zaman lazım olacağı belli olmaz. Ama üzerine tarih yaz. Buzlukta 3 ay mıydı saklama süresi?
Hiç bilgim yok ilk çocukta biberon kullanmadı bilgim yok bu konuda bi de emzik kullanmak gerekli mi kolaylık sağlıyor mu
Benim ilk oğlan almadı buna da alıştır diyorlar rahat edersin vs diyorlar sizce ?

Hiç bilgim yok ilk çocukta biberon kullanmadı bilgim yok bu konuda bi de emzik kullanmak gerekli mi kolaylık sağlıyor mu
Benim ilk oğlan almadı buna da alıştır diyorlar rahat edersin vs diyorlar sizce ?
Benimde ilkinde ne biberon ne emzik kullanmadım. Şimdi mecbur kaldım. Emziğide veriyorum. Memede uyuyup kalıyo yerine yatırınca uyanıyo bazen. O zaman veriyorum emziği memede sanıp uykuya devam ediyo. Bunu da 2 gündür buldum :))

Artık çok geç bence doğduğunda bı kaç gün içinde versen alırdı ben çok uğraştım almadı ilk günler daha çok alıyordu şu ara ağzına sokmuyir bile diliyle iteliyor

Yok öyle bi kızarmada. Münik minik pıtırcıklar var yanaklarında
Beyaz minik yağ bezesi gibi benim dediğim şey kilo alımıyla alakalı hatta daha sabah int okudum orda da aynı şey yazıyordu

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-02-19-12-43-245.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 39
Bugün 4 üncü günüdür canım işte bizde hiç Bi hastalık yoktu ki bakalım yarına düşecek mi

16 değerle biz 1 gece yattık 3 gece çok fazla bence tahlillerin int den göremiyor musun ben kendim takip ediyirdum 1 günde 7 ye düştü çıktık hemen
Doktorun yüzünü bile göremiyoruz İnternetten tahlil mi göstercekler yarın gidip çıkartcam inşallah artık sütümde geliyor bol bol içircem

16 değerle biz 1 gece yattık 3 gece çok fazla bence tahlillerin int den göremiyor musun ben kendim takip ediyirdum 1 günde 7 ye düştü çıktık hemen
Bizimde 4 üncü gün bugün dün düşmüş 18 den 10 beklemişler bugün bakmış 13 e yükselmiş yükselme sebebini de araştırmıyorlardır Allah bilir ışık verip duruyorlar bebeğe

Hayır sözde özel hastane Bi küçük ilçede hastane devlet hastanesi Bi gün yatırıp çıkartıyormuş bunlar düzgün tedavi etmiyor ki tekrardan yükselmiştir diye düşünüyorum
Ya küçük yerde de imkansızlık daha fazla oluyor hastane konusunda, bu gece de bekle bakalım ne olacak

Ya küçük yerde de imkansızlık daha fazla oluyor hastane konusunda, bu gece de bekle bakalım ne olacak
Aynen büyük şehirlerde Bi çok hastane imkanı var ama burda sadece 2 tanesine mecburuz ikiside birbirinden beter yarına inşallah düşer içimiz rahat çıkartırız Allahın izniyle

Kızlar öyle çok bunaldım ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi biliyorsunuzdur kayınvalidem bizde sağ olsun geldi ama iyi mi kötü mü bilmiyorum o kadar bunaldım ki boğamıza kadar doldum. Geldiği günden beri kızımın her istediğini yaptı doğru yanlış demeden (örneğin geçen sabah 8 de daha kahvaltı yapmadık kızım bana dondurma getirdi aç diye hayır daha kahvaltı yapmadık dedim sonra ona götürdü baktım açıyor.) şimdi de kızım o kadar laftan sözden anlamayan asla dur durak bilmeyen bir çocuk oldu ki anlatamam. Akşama kadar iki bebek ve kızımla uğraşmaktan başka hiçbişey yapamıyorum. Temizliği eşim yapıyor o da yemek yapıyor ama nasıl yapıyor kahvaltıyı 10 dan 11 den önce uyanmadığı için hazırlamıyor ben iki bebekle bir de kızıma kahvaltı hazırlıyorum bazen çok aç oluyor kıyamıyorum. Öğlen kendisi yemek yemediği için bişey yapmıyor akşam da zorla yemek yapıyor mesela geçen eşimin işi uzadı gelmedi yemek yapmadı buzluktan poğaça çıkartmış çayla onu yedirdi. Bugün de şu saat oldu yemek yok eşime diyor makarna al gel makarna yapalım. Yani ben iki bebeğime sütüm yetse keşke diye uğraşırken o sanki sütüm bitsin istiyor. Sürekli de oğlunu 3 ay emzirebildiğini sütüm vardı ama emmedi diye anlatıp duruyor. O kadar yoruldum ki akşama kadar 5dk bile uzanamıyorum. Ay sonunda annemin yanına gidicem günler geçsin diye dua ediyorum

Valla bizde çok öpüyoruz ama öpmediğiz yerlerdede çıktı gözünün oralarda falan
ondan mı bundan mı diye diye büyütüyoruz. Eşim diyo bana ne kadar paniksin az rahat ol diye. Olamıyorum.Bi de losyon mu dokundu acaba dedim

İşin çok zor. Bana da geçen gün eşimin anneannesi gelinler çok hayırsız gelen giden yok dedi. Dedim ki aylarca kimse sormadı kanamam oldu kusmam oldu temizliğimi karnım burnumda kendim yaptım. Doğurdum bir kap yemek getireni geçtim, kimse arayıpta bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı. Ben 1 aydır ne yesemde sütümü arttırsam diye düşünüyorum dedim ben kimseye gönül koymadım sizlerde bana gönül koymayın dedim. Kapattım kpnuyu. Seni çok iyi anlıyorum. Senin çocuklarının 3 tane olması da zor. Büyük oğlan babanneye gitti. Haliyle ben bir tek küçüğe odaklı kaldım. Dün akşam yemeği yiyemedim mesela. Çeşit zaten yapamıyorum. Dışardan çorba falan söylüyorum kendime. Ancak öyle boğazımdan sulu bişeyler geçiyo. Ama hoşafım hep var. Onu eksik etmiyorum. Yoksa perişanım bende. Besliyorum ama nasıl besliyorum gelde bana sor. Bi de eşim geçen akşam demez mi böyle giderse ben daha ne kadar aç kalıcam diye. Seninle birllikte bende açım dedim sanki ben kuzu çeviriyorumda ona vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…