- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 35
Valla çok geçmiş olsun ve Allâh kolaylık versin.Yarına direk hastaneye gitcem çıkartıp devlet hastanesine de göstercem eğer yarında düşme yoksa derse başka doktora göstercem sadece ışık verip duruyorlar sebebini bile araştırmıyorlar eşim bana destek verse bugün çıkartıp devlete götürcektim ama kabul etmedi işte o kadar ağladım yok dedi
Amin inşallah teşekkür ederim canımValla çok geçmiş olsun ve Allâh kolaylık versin.
İnsanın başkasının eline bakması gerçekten çok zor rabbim yardımcın olsun canım benim kendi annem bile yanıma geldi yemek yapmıyordu bende kıyamıyordum rahatsızdı diye eşime yap diyordum oda mırın kırın ederek yapıyordu sen sürekli kaynana desene anne yemek yap diye sen iki tane besliyorsn senin kuvvetli yemeğe enerjiye daha çok ihtiyacın varKızlar öyle çok bunaldım ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimibiliyorsunuzdur kayınvalidem bizde sağ olsun geldi ama iyi mi kötü mü bilmiyorum o kadar bunaldım ki boğamıza kadar doldum. Geldiği günden beri kızımın her istediğini yaptı doğru yanlış demeden (örneğin geçen sabah 8 de daha kahvaltı yapmadık kızım bana dondurma getirdi aç diye hayır daha kahvaltı yapmadık dedim sonra ona götürdü baktım açıyor.) şimdi de kızım o kadar laftan sözden anlamayan asla dur durak bilmeyen bir çocuk oldu ki anlatamam. Akşama kadar iki bebek ve kızımla uğraşmaktan başka hiçbişey yapamıyorum. Temizliği eşim yapıyor o da yemek yapıyor ama nasıl yapıyor kahvaltıyı 10 dan 11 den önce uyanmadığı için hazırlamıyor ben iki bebekle bir de kızıma kahvaltı hazırlıyorum bazen çok aç oluyor kıyamıyorum. Öğlen kendisi yemek yemediği için bişey yapmıyor akşam da zorla yemek yapıyor mesela geçen eşimin işi uzadı gelmedi yemek yapmadı buzluktan poğaça çıkartmış çayla onu yedirdi. Bugün de şu saat oldu yemek yok eşime diyor makarna al gel makarna yapalım. Yani ben iki bebeğime sütüm yetse keşke diye uğraşırken o sanki sütüm bitsin istiyor. Sürekli de oğlunu 3 ay emzirebildiğini sütüm vardı ama emmedi diye anlatıp duruyor. O kadar yoruldum ki akşama kadar 5dk bile uzanamıyorum. Ay sonunda annemin yanına gidicem günler geçsin diye dua ediyorum
Daha derinlerde tıkanıklık olabilir bugün doktor serum fizyolojik damlatıp açtı bizim ondan alıp damlatabilirsin canımMrb canım benim bebeğiminde burnunun içi temiz görünüyor ama hırıltılı ses çıkarıyor tikalimidir
İşin çok zor. Bana da geçen gün eşimin anneannesi gelinler çok hayırsız gelen giden yok dedi. Dedim ki aylarca kimse sormadı kanamam oldu kusmam oldu temizliğimi karnım burnumda kendim yaptım. Doğurdum bir kap yemek getireni geçtim, kimse arayıpta bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı. Ben 1 aydır ne yesemde sütümü arttırsam diye düşünüyorum dedim ben kimseye gönül koymadım sizlerde bana gönül koymayın dedim. Kapattım kpnuyu. Seni çok iyi anlıyorum. Senin çocuklarının 3 tane olması da zor. Büyük oğlan babanneye gitti. Haliyle ben bir tek küçüğe odaklı kaldım. Dün akşam yemeği yiyemedim mesela. Çeşit zaten yapamıyorum. Dışardan çorba falan söylüyorum kendime. Ancak öyle boğazımdan sulu bişeyler geçiyo. Ama hoşafım hep var. Onu eksik etmiyorum. Yoksa perişanım bende. Besliyorum ama nasıl besliyorum gelde bana sor. Bi de eşim geçen akşam demez mi böyle giderse ben daha ne kadar aç kalıcam diye. Seninle birllikte bende açım dedim sanki ben kuzu çeviriyorumda ona vermiyorum.
Biz o gün pek beceremedik bugün doktor damlattı çekmesenizde olur dedi açıldı baya hırıltı falan gitti benim bebeğim de çok kusuyor ya acayip doktora söyledim ultrason la bakalım dedi 9 gün sonra bi daha gitcez birde beli tüylenme olduğu için onun içimde ultrason çekilecekEvet canim once serum fizyolojik damlattim ama bugun biraz fazla damlatip beklettim ve cektim icinden oyle bi cikti ki ben sok. Tabi hala hirilti var bir de bugub kustu kac defa. Yarin doktora goturcem randevu aldik. InsaAllah hastalanmamistir
Bende aynen ben sana baktım demesin diye kaynanamı hiç istemedim bile hamd olsun çok çabuk ayaklandım zorladım kendimi yemeğimi kendim yaptım rabbim kimseyi başkasına muhtaç ettirmesin özellikle eş taraflarınaAy gerçekten tahammül sınırlarını zorluyorlar. Benim kayınvalidem dün yemeği bile eşine yaptırmaya çalıştı düşün. Ben de artık fırsat bulduğumda yapıcam yemeğimi istemiyorum gerçekten. Hayır yarın bir gün ben gittim baktım diye böbürlenerek anlatacak ben biliyorum. Rabbim hepsine vicdan versin gerçekten. Yaptıkları çok sinirimi bozuyor. Bugün mesela kızımı almış altını açmış ayaklarını havaya kaldırmış kaka yaptıracakmış. Kızım 2-3 günde bir yapıyor ama kabız değil normal yapıyor. Ben de söylendim kız kabız değil ne yapıyorsun diye
Başta sinir stres yapmaman lazım sütün ve huzurun için Ama anlattığın şu ortamda zor gibi görünüyo. Kalçasına zarar verir Allah korusun korkut gözünü.Ay gerçekten tahammül sınırlarını zorluyorlar. Benim kayınvalidem dün yemeği bile eşine yaptırmaya çalıştı düşün. Ben de artık fırsat bulduğumda yapıcam yemeğimi istemiyorum gerçekten. Hayır yarın bir gün ben gittim baktım diye böbürlenerek anlatacak ben biliyorum. Rabbim hepsine vicdan versin gerçekten. Yaptıkları çok sinirimi bozuyor. Bugün mesela kızımı almış altını açmış ayaklarını havaya kaldırmış kaka yaptıracakmış. Kızım 2-3 günde bir yapıyor ama kabız değil normal yapıyor. Ben de söylendim kız kabız değil ne yapıyorsun diye
Nasıl belinde tüy mü çıkıyor?Biz o gün pek beceremedik bugün doktor damlattı çekmesenizde olur dedi açıldı baya hırıltı falan gitti benim bebeğim de çok kusuyor ya acayip doktora söyledim ultrason la bakalım dedi 9 gün sonra bi daha gitcez birde beli tüylenme olduğu için onun içimde ultrason çekilecek
Benim kizimda 28 günlük. Sivilce gibi şeyler çıktı yüzünde netten baktım isilik diyorlar fazla sıcaklaninca ve terleyince çıkıyormuş ama geçmedi bir türlü yarın doktora gideceğim onu da söyleyeceğim.Yok öyle bi kızarmada. Münik minik pıtırcıklar var yanaklarında
İnsanın başkasının eline bakması gerçekten çok zor rabbim yardımcın olsun canım benim kendi annem bile yanıma geldi yemek yapmıyordu bende kıyamıyordum rahatsızdı diye eşime yap diyordum oda mırın kırın ederek yapıyordu sen sürekli kaynana desene anne yemek yap diye sen iki tane besliyorsn senin kuvvetli yemeğe enerjiye daha çok ihtiyacın var
Bende aynen ben sana baktım demesin diye kaynanamı hiç istemedim bile hamd olsun çok çabuk ayaklandım zorladım kendimi yemeğimi kendim yaptım rabbim kimseyi başkasına muhtaç ettirmesin özellikle eş taraflarına
Başta sinir stres yapmaman lazım sütün ve huzurun için Ama anlattığın şu ortamda zor gibi görünüyo. Kalçasına zarar verir Allah korusun korkut gözünü.
Teşekkür ederim. Haber bekliyorumAllah esirgesin ya reflumuz eksik kalsin. Ben de emzirdikten sonra hemen dik yapip gazini almamaya calisiyorum. Biraz durduktan sonra gazini almaya calisiyorum yoksa hemen kusuyor. Yarin doktor ne derse yazarim sana
Son günlerde çok sıcak burası olabilirdeBenim kizimda 28 günlük. Sivilce gibi şeyler çıktı yüzünde netten baktım isilik diyorlar fazla sıcaklaninca ve terleyince çıkıyormuş ama geçmedi bir türlü yarın doktora gideceğim onu da söyleyeceğim.
Doğduğunda öyleydi tedavi gerektirmeyen birşeymiş ama ultrason çekilmeden bilemiyoruz doktor önemli bişey olsa söylerim dedi bende fazla takmamaya çalışıyorumNasıl belinde tüy mü çıkıyor?
Değildir canım. İlk defa duydum, şaşırdım ben ondan dordumDoğduğunda öyleydi tedavi gerektirmeyen birşeymiş ama ultrason çekilmeden bilemiyoruz doktor önemli bişey olsa söylerim dedi bende fazla takmamaya çalışıyorum
Doktor ultrason çekcez deyince bende şaşırdım babası da öyleymiş doğduğunda önemli bişey değildir diye düşünmüştüm ama gamze mi ne deniyormuş bir çukurluk oluyormuş orada dertler bitmiyor ki canım doğduğunda daDeğildir canım. İlk defa duydum, şaşırdım ben ondan dordum
Elbet bitmiyor. Eşim anlamıyor beni hiç rahat ol diyo bana. Büyük çocuk mu bu dedim rahat olayım. Ben anlamazsam ben farketmezsem o mu söyleyecek bana benim şuram ağrıyo diye. LaffDoktor ultrason çekcez deyince bende şaşırdım babası da öyleymiş doğduğunda önemli bişey değildir diye düşünmüştüm ama gamze mi ne deniyormuş bir çukurluk oluyormuş orada dertler bitmiyor ki canım doğduğunda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?