2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Valla çok geçmiş olsun ve Allâh kolaylık versin.

İnsanın başkasının eline bakması gerçekten çok zor rabbim yardımcın olsun canım benim kendi annem bile yanıma geldi yemek yapmıyordu bende kıyamıyordum rahatsızdı diye eşime yap diyordum oda mırın kırın ederek yapıyordu sen sürekli kaynana desene anne yemek yap diye sen iki tane besliyorsn senin kuvvetli yemeğe enerjiye daha çok ihtiyacın var

Ay gerçekten tahammül sınırlarını zorluyorlar. Benim kayınvalidem dün yemeği bile eşine yaptırmaya çalıştı düşün. Ben de artık fırsat bulduğumda yapıcam yemeğimi istemiyorum gerçekten. Hayır yarın bir gün ben gittim baktım diye böbürlenerek anlatacak ben biliyorum. Rabbim hepsine vicdan versin gerçekten. Yaptıkları çok sinirimi bozuyor. Bugün mesela kızımı almış altını açmış ayaklarını havaya kaldırmış kaka yaptıracakmış. Kızım 2-3 günde bir yapıyor ama kabız değil normal yapıyor. Ben de söylendim kız kabız değil ne yapıyorsun diye

Evet canim once serum fizyolojik damlattim ama bugun biraz fazla damlatip beklettim ve cektim icinden oyle bi cikti ki ben sok. Tabi hala hirilti var bir de bugub kustu kac defa. Yarin doktora goturcem randevu aldik. InsaAllah hastalanmamistir
Biz o gün pek beceremedik bugün doktor damlattı çekmesenizde olur dedi açıldı baya hırıltı falan gitti benim bebeğim de çok kusuyor ya acayip doktora söyledim ultrason la bakalım dedi 9 gün sonra bi daha gitcez birde beli tüylenme olduğu için onun içimde ultrason çekilecek

Bende aynen ben sana baktım demesin diye kaynanamı hiç istemedim bile hamd olsun çok çabuk ayaklandım zorladım kendimi yemeğimi kendim yaptım rabbim kimseyi başkasına muhtaç ettirmesin özellikle eş taraflarına

Başta sinir stres yapmaman lazım sütün ve huzurun için Ama anlattığın şu ortamda zor gibi görünüyo. Kalçasına zarar verir Allah korusun korkut gözünü.

Nasıl belinde tüy mü çıkıyor?

Yok öyle bi kızarmada. Münik minik pıtırcıklar var yanaklarında
Benim kizimda 28 günlük. Sivilce gibi şeyler çıktı yüzünde netten baktım isilik diyorlar fazla sıcaklaninca ve terleyince çıkıyormuş ama geçmedi bir türlü yarın doktora gideceğim onu da söyleyeceğim.

Canım bişey demek istemiyorum gerçekten. Normalde de birilerinden bişey isteyen bir yapım yok malesef. Sezeryandan sonra bile yatmadım hiç hatta geçen dikiş yerimde ufak bir kısmında kanama oldu kendimi yorduğum için

Canım tek bebek olsa kucağımda bile yaparım bir şekilde ama iki bebek olunca çok zor oluyor kızımda sürekli peşimde benimle oyna diyor. Yoksa ben de mecbur ayaklandım hemen hiç yatmadım hatta doktorum şaşırmıştı ikizlerin sonrası da zor olur toparlanması iyi toparlanmışsın diye ama işte geçen ufak bir yeri kanamıştı zorladığım için

Başta sinir stres yapmaman lazım sütün ve huzurun için Ama anlattığın şu ortamda zor gibi görünüyo. Kalçasına zarar verir Allah korusun korkut gözünü.

Söyledim canım yapmaz inşallah daha stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince boşveriyorum geçici bir süreç diyorum ay sonunda annemin yanına gidicez inşallah o zaman rahat oluruz

Allah esirgesin ya reflumuz eksik kalsin. Ben de emzirdikten sonra hemen dik yapip gazini almamaya calisiyorum. Biraz durduktan sonra gazini almaya calisiyorum yoksa hemen kusuyor. Yarin doktor ne derse yazarim sana
Teşekkür ederim. Haber bekliyorum umarım her şey yolunda çıkar ...

Son günlerde çok sıcak burası olabilirde

Değildir canım. İlk defa duydum, şaşırdım ben ondan dordum
Doktor ultrason çekcez deyince bende şaşırdım babası da öyleymiş doğduğunda önemli bişey değildir diye düşünmüştüm ama gamze mi ne deniyormuş bir çukurluk oluyormuş orada dertler bitmiyor ki canım doğduğunda da

Elbet bitmiyor. Eşim anlamıyor beni hiç rahat ol diyo bana. Büyük çocuk mu bu dedim rahat olayım. Ben anlamazsam ben farketmezsem o mu söyleyecek bana benim şuram ağrıyo diye. Laff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…