- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Çook şükür taburcu olduk Bi camdan baktık diye geldiler tartıştılar bizimle bizde orda tartıştık üstüne biis suçluyorlar neymiş eskiden bizde anneye verirdik pndemi olduğu için vermiyoruz diyo camdan bakınca virüs mu bulaşıyor dedik yaptığınız sistemin saçmalığına bakın aldık geldik çok şükür değeri düşmüş biberona alıştırmış göğüs savaşı veriyoruz çok şükür rabbim kimseyi düşürmesin inşallah orda olanlara da şifa versin tüm annelerin yavrularınaYani hastane dandikmiş tamam ama hemşirelerde de hiç insanlık ve vicdan yok sanırım. Nasıl göstermezler ya nereden bileyim bebeğim iyi mi diye neden tepki göstermiyorsun. İnsanın aklı çıkar ya gerçekten orada mı değil mi Allah korusun nereden bileceğim. Çok değişik bir uygulama ama hiç normal değil. Ayrıca nasıl yetermiş acaba sarılık beslenmeyle geçen bir durum sonuçta tam tersi sık sık yemesi gerekir. Benim kızımın değeri sınırda çıkınca doktor onu daha sık emzir demişti. Bence eşinle de konuş ikna et yani size böyle davranılmasına izin vermeyin siz anne babasısınız nasıl göremezsiniz
Gözün aydın canım rabbim ayırmasın bı dahaÇook şükür taburcu olduk Bi camdan baktık diye geldiler tartıştılar bizimle bizde orda tartıştık üstüne biis suçluyorlar neymiş eskiden bizde anneye verirdik pndemi olduğu için vermiyoruz diyo camdan bakınca virüs mu bulaşıyor dedik yaptığınız sistemin saçmalığına bakın aldık geldik çok şükür değeri düşmüş biberona alıştırmış göğüs savaşı veriyoruz çok şükür rabbim kimseyi düşürmesin inşallah orda olanlara da şifa versin tüm annelerin yavrularına
Çok sağol canım aminnn inşallah göğsümü tutmuyor ya onu nasıl yapcam yine silikon göğüs ucuna devam edeyim oda sütün azalmasına sebep oluyor bide enfeksiyon yapıyormuş demiş doktorGözün aydın canım rabbim ayırmasın bı dahahiç bir anneyi de evladın dan ayirmasin
O serumdan var canım damlattiktan sonra nasıl cikarcam kendisimi cikarcakDaha derinlerde tıkanıklık olabilir bugün doktor serum fizyolojik damlatıp açtı bizim ondan alıp damlatabilirsin canım
Ay izin verme valla canım bizimki evde kimse yok benle eşim bile daha öpmüyoruz o gün komsumun kızı tek öptü o da çocuk diye bisey diyemedimİnsanın sınırlarını zorluyolar dimi. Bebeği sevmeue gelmekte neymiş. Hastalıklar varken. Geçen gün eşimin teyzesi diyo ki artık sevicem öpücem hiç bişey diyemezsin dedi. Onu gerçekten seviyosan yaklaşmazsın dedim yanaşamadı. İnsanın eşi de yanında olmayınca destek olmayınca çok kötü hissediyor
Direniyorum bende. Ben varken kimse yanaşamıyo zaten. Geçenlerde babam kalp krizi geçirdi çocuğu bahçede bırakıp babasıyla ben çıktım eve yanına görmek için. Eşim annemin kucağına vermiş hemen napıyon sen dedim ya annen o senin diyo napayım annemse dedim bu da çocuğum.Ay izin verme valla canım bizimki evde kimse yok benle eşim bile daha öpmüyoruz o gün komsumun kızı tek öptü o da çocuk diye bisey diyemedim
Hadi çok şükür gözün aydınÇook şükür taburcu olduk Bi camdan baktık diye geldiler tartıştılar bizimle bizde orda tartıştık üstüne biis suçluyorlar neymiş eskiden bizde anneye verirdik pndemi olduğu için vermiyoruz diyo camdan bakınca virüs mu bulaşıyor dedik yaptığınız sistemin saçmalığına bakın aldık geldik çok şükür değeri düşmüş biberona alıştırmış göğüs savaşı veriyoruz çok şükür rabbim kimseyi düşürmesin inşallah orda olanlara da şifa versin tüm annelerin yavrularına
Biraz büyütebilseydik bizde rahat ederdik valla benim cevremde kimse yok şükür ama eşim işten geliyor onu bir saat yaklastirmiyirum sonra geliyo yanınaDireniyorum bende. Ben varken kimse yanaşamıyo zaten. Geçenlerde babam kalp krizi geçirdi çocuğu bahçede bırakıp babasıyla ben çıktım eve yanına görmek için. Eşim annemin kucağına vermiş hemen napıyon sen dedim ya annen o senin diyo napayım annemse dedim bu da çocuğum.
Teşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim canımHadi çok şükür gözün aydın
Iyimi bari şimdi minigin canımTeşekkür ederim canım
Evet canım çok şükür ama biberona alışmış sütümü sağıp veriyorum içtiği gibi kakasını yapıyor sürekli böyle acaba benim sütümden dolayı mı öyle oluyorIyimi bari şimdi minigin canım
Benim daha çok idrarını yapıyo yani verdiğin içindir herhalde yapsın yapsın iyi olsunda kizmiydi erkekmiydi senin canımEvet canım çok şükür ama biberona alışmış sütümü sağıp veriyorum içtiği gibi kakasını yapıyor sürekli böyle acaba benim sütümden dolayı mı öyle oluyor
Erkektir canımBenim daha çok idrarını yapıyo yani verdiğin içindir herhalde yapsın yapsın iyi olsunda kizmiydi erkekmiydi senin canım
Yarım saatte Bi doyurmaya çalışıyorum yeterli mi acaba tekrardan sarılık geçirmesinden korkuyorum zorla uyandırmaya çalıyorumBenim daha çok idrarını yapıyo yani verdiğin içindir herhalde yapsın yapsın iyi olsunda kizmiydi erkekmiydi senin canım
Evet canım çok şükür ama biberona alışmış sütümü sağıp veriyorum içtiği gibi kakasını yapıyor sürekli böyle acaba benim sütümden dolayı mı öyle oluyor
Hadi ya gerçekten mi canım sizinki nasıl bişey bizim tüylü ve çukur gibi sekral gamze mi diyolarmış ne ay biraz ümitlendim şuanBenim oğlumda da var canım doktor kontrolde ultrason çekmemiz lazım dedi çektirdik biz sorun yok çok şükürsizinde bişey çıkmaz inşallah sıkma canını. Aynısından bende de var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?