2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çook şükür taburcu olduk Bi camdan baktık diye geldiler tartıştılar bizimle bizde orda tartıştık üstüne biis suçluyorlar neymiş eskiden bizde anneye verirdik pndemi olduğu için vermiyoruz diyo camdan bakınca virüs mu bulaşıyor dedik yaptığınız sistemin saçmalığına bakın aldık geldik çok şükür değeri düşmüş biberona alıştırmış göğüs savaşı veriyoruz çok şükür rabbim kimseyi düşürmesin inşallah orda olanlara da şifa versin tüm annelerin yavrularına

Gözün aydın canım rabbim ayırmasın bı daha hiç bir anneyi de evladın dan ayirmasin

Gözün aydın canım rabbim ayırmasın bı daha hiç bir anneyi de evladın dan ayirmasin
Çok sağol canım aminnn inşallah göğsümü tutmuyor ya onu nasıl yapcam yine silikon göğüs ucuna devam edeyim oda sütün azalmasına sebep oluyor bide enfeksiyon yapıyormuş demiş doktor

Ay izin verme valla canım bizimki evde kimse yok benle eşim bile daha öpmüyoruz o gün komsumun kızı tek öptü o da çocuk diye bisey diyemedim

Ay izin verme valla canım bizimki evde kimse yok benle eşim bile daha öpmüyoruz o gün komsumun kızı tek öptü o da çocuk diye bisey diyemedim
Direniyorum bende. Ben varken kimse yanaşamıyo zaten. Geçenlerde babam kalp krizi geçirdi çocuğu bahçede bırakıp babasıyla ben çıktım eve yanına görmek için. Eşim annemin kucağına vermiş hemen napıyon sen dedim ya annen o senin diyo napayım annemse dedim bu da çocuğum.

Hadi çok şükür gözün aydın

Biraz büyütebilseydik bizde rahat ederdik valla benim cevremde kimse yok şükür ama eşim işten geliyor onu bir saat yaklastirmiyirum sonra geliyo yanına

Evet canım çok şükür ama biberona alışmış sütümü sağıp veriyorum içtiği gibi kakasını yapıyor sürekli böyle acaba benim sütümden dolayı mı öyle oluyor
Benim daha çok idrarını yapıyo yani verdiğin içindir herhalde yapsın yapsın iyi olsunda kizmiydi erkekmiydi senin canım

Evet canım çok şükür ama biberona alışmış sütümü sağıp veriyorum içtiği gibi kakasını yapıyor sürekli böyle acaba benim sütümden dolayı mı öyle oluyor

Cok sevindim eve gelmenize canım. Aklim sizdeydi. Sariligi daha bir sure devam eder. Bir ay filan devam ediyormus. Sariligi cis ve kakayla atiyormus. O yuzden bol bol beslenip, kaka yapması onun icin cok iyi. Eger güzel emerse benimki de her emzirmede kaka yapiyor.

Biberonu da cok dert etmemeye calis. Once bir sariligi gecsin. Ben de sarilik ilk ciktiginda her emzirme sonrası biberonla sut vermistim. Sanki 3 gunde biberona alisip emmeyecek olmustu. Biberonu birakip birazcik ac kalınca yine almisti. Bir de bizimkisi mememi tutuyodu ama cabuk birakiyodu sut hemen gelmeyince. Ben de eczaneden 5 numarali beslenme sondalarindan almıştım. Borunun Bi ucuni sute batirip, diğer ucunu mememle birlikte bebeye veriyodum. Oyle biraz daha sut cekiyodu. Onunla birlikte mememi de emmis oluyodu. Buna eds sistemi diyorlar. Bunu da bi kac gun yaptim. Sonra baktim emmesi kuvvetlendi ben de sadece emzirmeye dondum. İnsallah seninki de alisir. Biberon yüzünden mama reddi konusunda su videoya bakmani tavsiye ederim:

Benim oğlumda da var canım doktor kontrolde ultrason çekmemiz lazım dedi çektirdik biz sorun yok çok şükür sizinde bişey çıkmaz inşallah sıkma canını. Aynısından bende de var çünkü
Hadi ya gerçekten mi canım sizinki nasıl bişey bizim tüylü ve çukur gibi sekral gamze mi diyolarmış ne ay biraz ümitlendim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…