2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Demiii eşim başta anlamıodu ama ultrasonda hareketlerini gördükçe karnım şişince falan idrak etti artık bu kız hamile dedi seviyor konuşuyor. Güzel hisler Allah canı gönülden isteyen herkese nasip etsin

Aynen aynen cıktı demi. Oh cana kurban. Benim sol tarafta yogun şişlik yamuk duruyo hatta

Hoopp orda duracannn ben yozgatlıyım patent bizde anneme gelince ilk işim corbasıyla hamuruyla oh. Yutcan boyle.
Canın sag olsun patenti matentı senın olsun yolumuz duserse bide Yozgat linin arabası sının tadına bakarız
Kasıga hamuru doldurup löpppp diye suyuna bandırıp yutarsın

Offf canım arabaşı çekti :)) corbası degıl ama yutmalı olanından :)))
Aha sende bilion demeyin demeyin hasretiyle yandım. Sıcak sıcak boyle. Gecen sene yapmıştım bu sene yapamıyorum salça kokusunu sevmiyorum.

Eklentiler

• IMG_20181220_225126-01.webp
    38 KB · Görüntüleme: 43
Hep tuzlu asla ekşi çekmiyor tatlı da bazen devamlı çorba içmek istiyorum böyle sıcak sıcak yarım kase biraz ekmek
Bugunde saglik ocagında hemsıre tansiyon kilo ölcuyor ya tansiyonum düşük cıktı ekşi ve limonu cok yeme canım dedı oysa tatlı yiyorum cogunluk eksi yemiyorum hele Limon hiç yani cunku ılac olunca bulantı için Limon vs eksi seylere gerek kalmadı.

Bazen 4. Ye niyetleniyorum içmek için ama tutuyorum kendimi iki gece yatmadan bı sabah akşam üstü etkisi geçiyor 5 ,6 gibi tekrar başlıyor bulantılar..

Aha sende bilion demeyin demeyin hasretiyle yandım. Sıcak sıcak boyle. Gecen sene yapmıştım bu sene yapamıyorum salça kokusunu sevmiyorum.
Acılı acılı olacak oyyyy bızde adettir toplanılır gece yarısı kışın acayip içilir 12 gıbı hele kar yagsın

Ya benimde düşük çiki 9 a 5 çıktı o yüzden biraz tuzlu yiyorum

Acılı acılı olacak oyyyy bızde adettir toplanılır gece yarısı kışın acayip içilir 12 gıbı hele kar yagsın
Konya nın yeri bende cok cok ayrı. 4 sene beyşehirde okudum. Orda arkadaşımın annesi yapardı canım isteyince derdik ona. Birde kar yagardı oraya nasıl. Şimdi istanbulda değil kar hamuru dpnduracak soguk yok

Konya nın yeri bende cok cok ayrı. 4 sene beyşehirde okudum. Orda arkadaşımın annesi yapardı canım isteyince derdik ona. Birde kar yagardı oraya nasıl. Şimdi istanbulda değil kar hamuru dpnduracak soguk yok
Yaa o zaman Ereğli yi bilirsin. Ben Ereğliliyim. Şu an kar yok bı ara yagdı eridi gitti. Buraların sogugu iyidir. Karda onumuzdekı haftalarda tekrar gelıyor sanırım.

Yaa o zaman Ereğli yi bilirsin. Ben Ereğliliyim. Şu an kar yok bı ara yagdı eridi gitti. Buraların sogugu iyidir. Karda onumuzdekı haftalarda tekrar gelıyor sanırım.☺
Biliyorum canım bilmemmi. İnsanları cok iyiydi bizim oralar gibi ben cok sevmiştim. Cok istedim ordan biriyle evlenmek nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…