DemiiiYa cokk tatlı birşeyler gerçekten o bende var ama sanırım karnım büyük olcak top gibi oldu yayılmadı bakalım erkek mi çıkcak herkes öyle dedi..hep seviyorum konuşuyorum babası öpüyor seviyor çok harika bir duygu allah hakeden herkese nasip etsin
Hep tuzlu asla ekşi çekmiyor tatlı da bazen devamlı çorba içmek istiyorum böyle sıcak sıcak yarım kase biraz ekmekkızlar yaa canınız yemek olarak ne istiyo mesela benm hep hazır şeyler çekiyo
Aynen aynen cıktı demi. Oh cana kurban. Benim sol tarafta yogun şişlik yamuk duruyo hattaB
Benim de cikti o aslinda biz esimle gun gun takip ettigimiz icin gozumuzden kacmiyorher seferinde cikmaya basladi 2 gundur masaAllah sertlik de elime geliyor bi de gobegimden asgi inerken cikinti var. MasaAllah ya Rabbim bizlere bagislasin insaAllah. Cok buyuk bi mutluluk. Olmayanlara cok dua edelim hepsinin olsun bizimkileri de bize bagislasin aminnn
He acıktım valla gittim yedim geldim şu yaglama beni mahvetti avcumu yalayım bariAkşam akşam kızlar acıktınız mi yemeklerden gittik hep
Canın sag olsun patenti matentı senın olsun yolumuz duserse bide Yozgat linin arabası sının tadına bakarızHoopp orda duracannn ben yozgatlıyım patent bizdeanneme gelince ilk işim corbasıyla hamuruyla oh. Yutcan boyle.
Bende kanal gezerken gördüm içim gitti kapat şunu ya dedim zaten yiyemiyorum birde tok da olsam yemek görünce karnım acıkıyor yaHe acıktım valla gittim yedim geldim şu yaglama beni mahvetti avcumu yalayım bari
Aha sende bilion demeyin demeyin hasretiyle yandım. Sıcak sıcak boyle. Gecen sene yapmıştım bu sene yapamıyorum salça kokusunu sevmiyorum.Offf canım arabaşı çekti :)) corbası degıl ama yutmalı olanından :)))
Bugunde saglik ocagında hemsıre tansiyon kilo ölcuyor ya tansiyonum düşük cıktı ekşi ve limonu cok yeme canım dedı oysa tatlı yiyorum cogunluk eksi yemiyorum hele Limon hiç yaniHep tuzlu asla ekşi çekmiyor tatlı da bazen devamlı çorba içmek istiyorum böyle sıcak sıcak yarım kase biraz ekmek
Zeytinli ekmek yiycem napimBende kanal gezerken gördüm içim gitti kapat şunu ya dedim zaten yiyemiyorum birde tok da olsam yemek görünce karnım acıkıyor ya
Bazen 4. Ye niyetleniyorum içmek için ama tutuyorum kendimi iki gece yatmadan bı sabah akşam üstü etkisi geçiyor 5 ,6 gibi tekrar başlıyor bulantılar..Evet bazıları 3 ıcebılıyor derken cogaltabıliyormus ama bence gerek yok sadece gerekirse bir gece bır sabah ac karnına iç. Etkili bir hap ben hamıle degıl gibiyim bu ilac sayesınde hergun cıkıyorum annemlere carsıya yürüyüş yapıyorum. Bı yemek yapamıyorum. Sogan ve cay cunku tıksındırdı.İnşallah bıtecek tek temennim.
Acılı acılı olacak oyyyy bızde adettir toplanılır gece yarısı kışın acayip içilir 12 gıbı hele kar yagsınAha sende bilion demeyin demeyin hasretiyle yandım. Sıcak sıcak boyle. Gecen sene yapmıştım bu sene yapamıyorum salça kokusunu sevmiyorum.
Ya benimde düşük çiki 9 a 5 çıktı o yüzden biraz tuzlu yiyorumBugunde saglik ocagında hemsıre tansiyon kilo ölcuyor ya tansiyonum düşük cıktı ekşi ve limonu cok yeme canım dedı oysa tatlı yiyorum cogunluk eksi yemiyorum hele Limon hiç yanicunku ılac olunca bulantı için Limon vs eksi seylere gerek kalmadı.
Konya nın yeri bende cok cok ayrı. 4 sene beyşehirde okudum. Orda arkadaşımın annesi yapardı canım isteyince derdik ona. Birde kar yagardı oraya nasıl. Şimdi istanbulda değil kar hamuru dpnduracak soguk yokAcılı acılı olacak oyyyy bızde adettir toplanılır gece yarısı kışın acayip içilir 12 gıbı hele kar yagsın
Yaa o zaman Ereğli yi bilirsin. Ben Ereğliliyim. Şu an kar yok bı ara yagdı eridi gitti. Buraların sogugu iyidir. Karda onumuzdekı haftalarda tekrar gelıyor sanırım.Konya nın yeri bende cok cok ayrı. 4 sene beyşehirde okudum. Orda arkadaşımın annesi yapardı canım isteyince derdik ona. Birde kar yagardı oraya nasıl. Şimdi istanbulda değil kar hamuru dpnduracak soguk yok
Biliyorum canım bilmemmi. İnsanları cok iyiydi bizim oralar gibi ben cok sevmiştim. Cok istedim ordan biriyle evlenmek nasip olmadıYaa o zaman Ereğli yi bilirsin. Ben Ereğliliyim. Şu an kar yok bı ara yagdı eridi gitti. Buraların sogugu iyidir. Karda onumuzdekı haftalarda tekrar gelıyor sanırım.☺
Bana da kız dedi bakalım benim değişecek mievet ya onu bende duydummm bana taa 10.haftada bence erkek dedi ama ben hep nednse kız hissediyorummmm
Sorma nazlı kızımVe senınkıde kız gibiydi cok nazlı oldu sanki agrılı sancılı ama pek naif oluştu sanki. Maasallah sanki bellı gbydı sızın kiler.
Sorma nazlı kızımVe senınkıde kız gibiydi cok nazlı oldu sanki agrılı sancılı ama pek naif oluştu sanki. Maasallah sanki bellı gbydı sızın kiler.
Varm7 resim canımBana da kız dedi bakalım benim değişecek mi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?