Allah hayırlısını vermiş demekkı canım nasip kısmet işte. Guzel dır buralar insanlarıda her yer yöre gb ıyısıde var kötusude. Allah iyilerle karsılastırsın cümlemizi.Benımde yozgatlı arkadasım vardı gorusmuyoruz yıllar oldu iş arkadasıydı cok iyiydi sızın oranın insanıda sıcak kanlı oluyor tam bı kedi hastasıydı hattaBiliyorum canım bilmemmi. İnsanları cok iyiydi bizim oralar gibi ben cok sevmiştim. Cok istedim ordan biriyle evlenmek nasip olmadı
Valla nazlı ama bir o kadar da güçlü sanırım. Zeyna gibi güçlü olacak diyorum.Ve senınkıde kız gibiydi cok nazlı oldu sanki agrılı sancılı ama pek naif oluştu sanki. Maasallah sanki bellı gbydı sızın kiler.
Amin canım tabi oyle. Benim şimdi burdaki en yakın arkadaşım da akşehirli gene buldum konyalıAllah hayırlısını vermiş demekkı canım nasip kısmet işte. Guzel dır buralar insanlarıda her yer yöre gb ıyısıde var kötusude. Allah iyilerle karsılastırsın cümlemizi.Benımde yozgatlı arkadasım vardı gorusmuyoruz yıllar oldu iş arkadasıydı cok iyiydi sızın oranın insanıda sıcak kanlı oluyor tam bı kedi hastasıydı hatta
Kokoreç soylettim ben ya okadar konuştuk canım çekti bu saatte yiycem artıkZeytinli ekmek yiycem napim
Geçen sefer atmıştım ya canım o zaman demişti yani hala gitmemişim 16 18 inci haftada net söyleyecem dediVarm7 resim canım
Gözün aydın canim, biliyorsun bende kanamalı gebelik geçirdim, doktorum kız bebekler daha güçlü oluyor iyi tutunuyor dedi, inşallah sağlık gelicekHerkese selam. Kanamalı anne olarak bugün kontrolden geldim kızım 8.1 cm olmuşkoca kızım büyümüş. Suyunda gelişimde sıkıntı yok dedi doktorum. 5 gün daha rapor verdi ben korkuyorum diye. Bir de fırçaladı korkma bu kadar rahat ol. Kanamayı takma dedi. ♥ Eşimin kız hayali gerçek oldu. Sağlıkla da kucağımıza alalım hepimiz inş.
Allah seniiii.Kokoreç soylettim ben ya okadar konuştuk canım çekti bu saatte yiycem artık
Muhakkak sor. Ben biraz baskı yapınca ultrasonu bastırdı görüntü için. Öyle söyledi.Ay inşallah tam 13 +1 oluyorum bı tahmin soyler herhalde. Hayırlısı inşallah
Ben şimdi herkesinkini benimkiyle karşılaştırıyorum o yüzden soruyorumGeçen sefer atmıştım ya canım o zaman demişti yani hala gitmemişim 16 18 inci haftada net söyleyecem dedi ☺
Yaaa benımde arkadasım var İstanbula gelın gitti. Henuz cocukları yok o olmasınAmin canım tabi oyle. Benim şimdi burdaki en yakın arkadaşım da akşehirli gene buldum konyalı
Bencede gece değil gündüz açılsın su istahlar yiycem hemen arkasından soda ıcicem mecbur midem çok sağlam değilAllah seniiii.Oh bol baharatlı oh oh götür dumanlı dumanlı. Ya boyle gunduz de konuşalım az iştaha gelim
Yok daha çok kucukCins
İyet tahmni yapmadımı canm
Evet kız benimkide boyle
Bi ay geçse de öğrensek bende çok merak ediyorumBen şimdi herkesinkini benimkiyle karşılaştırıyorum o yüzden soruyorumbana soylemedilerde bişey
Bende ilk kez gttim 11. Haftam demediAa süpermiş ya bende bildirim uyarısı almayı seçtim inşallah boşlk çıkar giderim .. buzamana kadr nerdeydn falan dermi acaba
DemiiiBi ay geçse de öğrensek bende çok merak ediyorum ☺
Evet ya bende merak ediyorum çok gittiğimde gösterir inşallahBi ay geçse de öğrensek bende çok merak ediyorum ☺
Ben kızıma hamileyken de amerikan masterchef izliyordum ve danilonun italyan işi programını 5 sene önce, benim kız Su an gurme maşallahKizlar aranizda dua falan okuyanlar varsa neler yapiyorsunuz. Ben kendime anca gelebildigim icin az baslamistim da daha artirmak istiyorum firsat buldukca en azindan bisiler yapmak gerek diye dusunuyorum. Bu gidisle asci olacak masterchef izlemekten
Gösterirse nettir seninki kesin. Benle aranda 20 gun varEvet ya bende merak ediyorum çok gittiğimde gösterir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?