2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Biliyorum canım bilmemmi. İnsanları cok iyiydi bizim oralar gibi ben cok sevmiştim. Cok istedim ordan biriyle evlenmek nasip olmadı
Allah hayırlısını vermiş demekkı canım nasip kısmet işte. Guzel dır buralar insanlarıda her yer yöre gb ıyısıde var kötusude. Allah iyilerle karsılastırsın cümlemizi.Benımde yozgatlı arkadasım vardı gorusmuyoruz yıllar oldu iş arkadasıydı cok iyiydi sızın oranın insanıda sıcak kanlı oluyor tam bı kedi hastasıydı hatta

Amin canım tabi oyle. Benim şimdi burdaki en yakın arkadaşım da akşehirli gene buldum konyalı

Gözün aydın canim, biliyorsun bende kanamalı gebelik geçirdim, doktorum kız bebekler daha güçlü oluyor iyi tutunuyor dedi, inşallah sağlık gelicek

Kizlar aranizda dua falan okuyanlar varsa neler yapiyorsunuz. Ben kendime anca gelebildigim icin az baslamistim da daha artirmak istiyorum firsat buldukca en azindan bisiler yapmak gerek diye dusunuyorum. Bu gidisle asci olacak masterchef izlemekten
Ben kızıma hamileyken de amerikan masterchef izliyordum ve danilonun italyan işi programını 5 sene önce, benim kız Su an gurme maşallah bana hoca dua versi sabah akşam okuyorum ve bebek düşmemesi için bir dua okuyorum, bir dua kitabında buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…