2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Muhakkak sor. Ben biraz baskı yapınca ultrasonu bastırdı görüntü için. Öyle söyledi.
Kesınlıkle canım sormaz mıyım. Zaten sagolsun her turlu yardımcı bir Dr um var. Tatlı yıcem bıde gitmeden. Bı sekılde kıprastırcam inşaallah bı tahmin bile sevindiriyor insanı. Umrumda degıl kız erkek olsun ilk bebegım sonuca saglıklı olsun yeter bana Gecende sagımdan pıt pıt attı şok oldum.

Ya anneleri yesin onları benimde atıyor arada ben hissediyorum hafiften

Valla cok izliyorum ama keske istahim olsa da sizler gibi yesem ya. Yaglama cekti canim tamam ama kalkip bisi yiyemem mesela istahim hic yokdusmemesi icin dua ben de nette okumustum da daha bakamadim.Allah kabul etsin dualarimizi insaAllah

MasaAllah baya okuyorsun canim Allah kabul etsin.Bebegine sirayet etsin insaAllah. Bana da nasip olsun hep uzanmak istiyorum asr suresi de bebegin sabirli olmasini saglarmia. Elimi koyup okuyorum aklinizda bulunsun

Bana masterchef demeyin azcik bakip kapatiyorum ne pisirseler canim çekiyor o an yapip yiyecek durum olmuyor kanal degistiriyorum hemen kokoreç nasil yiyorsunuz ??? Ay yok üstüne para verseler yiyemem şuanda

Kizlar aranizda dua falan okuyanlar varsa neler yapiyorsunuz. Ben kendime anca gelebildigim icin az baslamistim da daha artirmak istiyorum firsat buldukca en azindan bisiler yapmak gerek diye dusunuyorum. Bu gidisle asci olacak masterchef izlemekten
Hamilelikte kuran hatim edilmesi gerekiyor aslında bn daha başlamadim ama bnde bir kaç ekran görüntüsü var atarım sana canım

Ben kimseye söylemedim valla canım gereği yok zaten soylemenin babamın bile haberi yok inan annemin ve anne tarafımın haberi var baskada yok teslimiyet en güzel şey rabbim zaten en hayırlısıni veriyor ama çevre çok kötü gerçekten hele de kursagindan temiz bir ekmek geçiyorsa çekemiyorlar o yüzden ben kimseyle başa çıkamadığım icin ben görüşmüyorum kimseyle hiç biseyi insana layık görmüyorlar nedense

Kızlaar nasılsınıız :))
Bende heyecan tavaan bugün miniğimii görmeye gideceğiiz :))
Ayrıca 2li testimizi de yaptıracağıız :)
Cinsiyeti çok merak ediyorum ama öğrenmeyeceğim ilk beybiimiiz olduğu için küçük bi balon patlatma istyrz arkadaşlarımızla :) sizlerde ne var ne yook :))

Aynen ben de 10 gün sonra Türkiye'ye gidiyorum ve çok güzel bir cinsiyet partisi organizasyonu ayarladık cinsiyet balonuyla :) ayrıca anneler babalar dışında ailede hamileliği bilen de yok, onlara da duyurmuş olacağız. doktorun bir tahmini oldu cinsiyet için ancak kesin sonucu Türkiye'de öğrenip ertesi güne parti yapacağız :)

Doğrudur canııım bizde ufak birşeyler yapacağız bakalım :)
Benim de ailem başka şehirde ben başka şehirde evliyim o yüzden bizde arkadaşlarımızla düşündük kış günü yollara dökmek istemiyorum ailemi, akrabalarımı falan biraz burukluk ama olsun zaten her zaman yanımdalar sağolsunlar bi de ben bulantılardan çok çektim annem çok geldi kaldı etti kıyamıyorum artık
Sizin içinde çok büyük bi heyecan olsa gerek
Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…