Kesınlıkle canım sormaz mıyım. Zaten sagolsun her turlu yardımcı bir Dr um var. Tatlı yıcem bıde gitmeden. Bı sekılde kıprastırcam inşaallah bı tahmin bile sevindiriyor insanı. Umrumda degıl kız erkek olsun ilk bebegım sonuca saglıklı olsun yeter banaMuhakkak sor. Ben biraz baskı yapınca ultrasonu bastırdı görüntü için. Öyle söyledi.
Bakalım inşallah kızım oğlum demek istiyorum kıyafetler alcam ona göreGösterirse nettir seninki kesin. Benle aranda 20 gun var
Ya anneleri yesin onları benimde atıyor arada ben hissediyorum hafiftenKesınlıkle canım sormaz mıyım. Zaten sagolsun her turlu yardımcı bir Dr um var. Tatlı yıcem bıde gitmeden. Bı sekılde kıprastırcam inşaallah bı tahmin bile sevindiriyor insanı. Umrumda degıl kız erkek olsun ilk bebegım sonuca saglıklı olsun yeter banaGecende sagımdan pıt pıt attı şok oldum.
Nasıl anlıyosunuz yaEvet kız benimkide boyle
Valla cok izliyorum ama keske istahim olsa da sizler gibi yesem ya. Yaglama cekti canim tamam ama kalkip bisi yiyemem mesela istahim hic yokBen kızıma hamileyken de amerikan masterchef izliyordum ve danilonun italyan işi programını 5 sene önce, benim kız Su an gurme maşallahbana hoca dua versi sabah akşam okuyorum ve bebek düşmemesi için bir dua okuyorum, bir dua kitabında buldum.
MasaAllah baya okuyorsun canim Allah kabul etsin.Bebegine sirayet etsin insaAllah. Bana da nasip olsun hep uzanmak istiyorum asr suresi de bebegin sabirli olmasini saglarmia. Elimi koyup okuyorum aklinizda bulunsunYa cokk tatlı birşeyler gerçekten o bende var ama sanırım karnım büyük olcak top gibi oldu yayılmadı bakalım erkek mi çıkcak herkes öyle dedi..hep seviyorum konuşuyorum babası öpüyor seviyor çok harika bir duygu allah hakeden herkese nasip etsin
Bende konyalıyım kızAmin canım tabi oyle. Benim şimdi burdaki en yakın arkadaşım da akşehirli gene buldum konyalı
Lahmacun kelle paça yaprak sarması çiğ köfte bol isotlu ve yumurtalıkızlar yaa canınız yemek olarak ne istiyo mesela benm hep hazır şeyler çekiyo
Canım int den briaz araştır bu nub teorisini bi cok resime denk geliosun hatta burda bi sayfa var doktor soylemeden siz görün dieNasıl anlıyosunuz ya
Yok bunların varYaaa benımde arkadasım var İstanbula gelın gitti. Henuz cocukları yok o olmasın
Yumurtali cig kofte miiii bunu herkes bilmez canim? Ilk duyana cok degisik gelir hattaLahmacun kelle paça yaprak sarması çiğ köfte bol isotlu ve yumurtalı
Hamilelikte kuran hatim edilmesi gerekiyor aslında bn daha başlamadim ama bnde bir kaç ekran görüntüsü var atarım sana canımKizlar aranizda dua falan okuyanlar varsa neler yapiyorsunuz. Ben kendime anca gelebildigim icin az baslamistim da daha artirmak istiyorum firsat buldukca en azindan bisiler yapmak gerek diye dusunuyorum. Bu gidisle asci olacak masterchef izlemekten
Tamam canim cok tesekkurler insaAllah okuyabilirzHamilelikte kuran hatim edilmesi gerekiyor aslında bn daha başlamadim ama bnde bir kaç ekran görüntüsü var atarım sana canım
Ben kimseye söylemedim valla canım gereği yok zaten soylemenin babamın bile haberi yok inan annemin ve anne tarafımın haberi var baskada yok teslimiyet en güzel şey rabbim zaten en hayırlısıni veriyor ama çevre çok kötü gerçekten hele de kursagindan temiz bir ekmek geçiyorsa çekemiyorlar o yüzden ben kimseyle başa çıkamadığım icin ben görüşmüyorum kimseyle hiç biseyi insana layık görmüyorlar nedenseBen hergun felak nas okuyorum elımı karnıma koyup ,Allahıma emanet edıyorum.isteyen herkese dua edıyorum hep . Ve bol şükür(Birilerıne soyledıgımızde masallah demeye calısıyom korkuyorum biraz nazardan fln,Allahım korusun,sanırım zor elde etmiş olmaktan..
Aynen ben de 10 gün sonra Türkiye'ye gidiyorum ve çok güzel bir cinsiyet partisi organizasyonu ayarladık cinsiyet balonuyla :) ayrıca anneler babalar dışında ailede hamileliği bilen de yok, onlara da duyurmuş olacağız. doktorun bir tahmini oldu cinsiyet için ancak kesin sonucu Türkiye'de öğrenip ertesi güne parti yapacağız :)Kızlaar nasılsınıız :))
Bende heyecan tavaan bugün miniğimii görmeye gideceğiiz :))
Ayrıca 2li testimizi de yaptıracağıız :)
Cinsiyeti çok merak ediyorum ama öğrenmeyeceğim ilk beybiimiiz olduğu için küçük bi balon patlatma istyrz arkadaşlarımızla :) sizlerde ne var ne yook :))
Doğrudur canııım bizde ufak birşeyler yapacağız bakalım :)Aynen ben de 10 gün sonra Türkiye'ye gidiyorum ve çok güzel bir cinsiyet partisi organizasyonu ayarladık cinsiyet balonuyla :) ayrıca anneler babalar dışında ailede hamileliği bilen de yok, onlara da duyurmuş olacağız. doktorun bir tahmini oldu cinsiyet için ancak kesin sonucu Türkiye'de öğrenip ertesi güne parti yapacağız :)
Bana erkek dedi o bakalım doğrumu çıkcakCanım int den briaz araştır bu nub teorisini bi cok resime denk geliosun hatta burda bi sayfa var doktor soylemeden siz görün dieIkra meyra tahmin yapıo banada kız dedi o zaten oraya bakarsan anlarsın sende belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?