- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
Genetik rahatsızlığınız ne acaba?Ben tetanoz asisi vurdurmayacagim kizimdada vurdurmamistim doktor gerekli görmemişti "evde doğum yapmayacaksin hastanede streril bir ortamda yapacaksin gereği yok" demisti benim asi vurdurmamamin başka bi sebebi de genetik rahatsizligim doktorlar biraz cekiniyolar boyle durumlarda asi vurmaya
Geçmiş olsun canım sanada süte zencefil tarçın bal at bana iyi geliyor hep böyle atlatıyorum ben dene istersenAynı durum bende de var benim de öğrencilerimden geçti kaç gündür hastayım ıhlamur nane limon hiç fayda etmedi ilaçta kullanamıyorum
Ne zaman gelcek canımİnsallah hayirli haberlrr. Benimde yurtdisindaki test hala gelmedo beklemeye devam
E muayeneye gıttıgınde neye bakıyo canım ? Kalbi dınletmıyosa? Kızlar muayeneniz nasıl gecıyor,hepınıze sorayım.ben gırer gırmez once kılomu tansıyonumu olcuyo not edıyo.sonra ultrasonda kalp atısına genel yapıya bakıyo ,Yorumluyo.sonra da varsa vermesı gereken vitamın onlaro yazıyor receteye,varsa kan tahlili istıyor bu sekıldeİlk zamanlar zararlı dedi sonradan kaldı öyle
Canım ben de sadece elevit kullanıyorum ;içinde tum vıtamınlerı barındırıyormus.bir de pedia-d verdi okadar.sanırım bazılarına elevit gibi multıvitamın yerine tum vıtamınlerı ayrı ayrı verıyor?Yazılanları okuyorum da Dr larınız ne kadar çok ilaç vermiş bana sadece 1 tane verdi o da multivitamin acaba az olması değerlerimi düşürür mü ki ilerleyen günlerde
Bir deneyeyim toz zencefil demi inşallah iyi gelir teşekkür ederimGeçmiş olsun canım sanada süte zencefil tarçın bal at bana iyi geliyor hep böyle atlatıyorum ben dene istersen
Bizde aynı canım senin doktor gibi doktorumun sistemiE muayeneye gıttıgınde neye bakıyo canım ? Kalbi dınletmıyosa? Kızlar muayeneniz nasıl gecıyor,hepınıze sorayım.ben gırer gırmez once kılomu tansıyonumu olcuyo not edıyo.sonra ultrasonda kalp atısına genel yapıya bakıyo ,Yorumluyo.sonra da varsa vermesı gereken vitamın onlaro yazıyor receteye,varsa kan tahlili istıyor bu sekılde
Evet toz zencefil canımBir deneyeyim toz zencefil demi inşallah iyi gelir teşekkür ederim
Bizim ilk ultrosana alıyor bakıyor bebise kalp atışını dinliyoruz bakarken herşeyi anlatıyor aynı zamanda kalkınca tansiyon kilo ve genel olarak konuşuyoruz ilaçları vs tahlilleri..E muayeneye gıttıgınde neye bakıyo canım ? Kalbi dınletmıyosa? Kızlar muayeneniz nasıl gecıyor,hepınıze sorayım.ben gırer gırmez once kılomu tansıyonumu olcuyo not edıyo.sonra ultrasonda kalp atısına genel yapıya bakıyo ,Yorumluyo.sonra da varsa vermesı gereken vitamın onlaro yazıyor receteye,varsa kan tahlili istıyor bu sekılde
Sağlık ocağına git dinletiyolar bir şikayet bulKızlar aklıma ne geldi sizler kalp atışını dinlemiş miydiniz doktor bana hiç dinletmesi kalp atışını aklıma geldi
Evet bana verilen ilacın arkasında tüm vitaminler yazıyor ama insanın aklı karşıyor ilk hamileliğim hiç bir bilgim ve tecrübem de yok olduğum ilde de çok iyi Dr lar yokCanım ben de sadece elevit kullanıyorum ;içinde tum vıtamınlerı barındırıyormus.bir de pedia-d verdi okadar.sanırım bazılarına elevit gibi multıvitamın yerine tum vıtamınlerı ayrı ayrı verıyor?
Bana da öyle dedi 20 haftalık olunca gel dedi ebe hayırlısı inşallahTetanoz aşısı yapılıyor, daha once ne zaman yapıldigina bakıyorlar ona gore dozunu belirliyorlar. Haber verirler herhalde ama kendinde arayıp sorabilirsin. 20.haftadan sonra diye hatırlıyorum ben.
Gelişimine boyuna falan bakıyor da canım.E muayeneye gıttıgınde neye bakıyo canım ? Kalbi dınletmıyosa? Kızlar muayeneniz nasıl gecıyor,hepınıze sorayım.ben gırer gırmez once kılomu tansıyonumu olcuyo not edıyo.sonra ultrasonda kalp atısına genel yapıya bakıyo ,Yorumluyo.sonra da varsa vermesı gereken vitamın onlaro yazıyor receteye,varsa kan tahlili istıyor bu sekılde
Hiç sormadım sağlık ocağına haftaya hastaneye gidicem dinletir belki doktorSağlık ocağına git dinletiyolar bir şikayet bulay çok duygulandım de kalp atışı sesini telefona kaydet
Bende regenesis diye multivitamin kullanıyorum gebeliğin başından beri şimdi birde d vitamini damla.Yazılanları okuyorum da Dr larınız ne kadar çok ilaç vermiş bana sadece 1 tane verdi o da multivitamin acaba az olması değerlerimi düşürür mü ki ilerleyen günlerde
Sağlık ocağında küçük bi alet var onunla dinletiyolarHiç sormadım sağlık ocağına haftaya hastaneye gidicem dinletir belki doktor
Sadece su içmekle geçiyorsa sorun yok tabi :)Ya aslında test yapılmadı ama ben şikayetlerimi söyledim ben şüphelendim yani idare yolu enfesiyonundan o da şimdi organ gelişme dönemi ilaç veremem bol su iç dedi iyi bişey herhalde :)
Inşallah ogunleride görürüz.Bana da öyle dedi 20 haftalık olunca gel dedi ebe hayırlısı inşallah
Bu hafta ici bekliyoruz ama.net bir gun verilmedi canimNe zaman gelcek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?