- 20 Mayıs 2010
- 253
- 187
- 303
bana da dinletmedi o sesi disari vermek icin bebege daha fazla ısı gönderiyormuş ultrason bazi doktorlar oyüzden dinletmeyi doğru bulmuyorKızlar aklıma ne geldi sizler kalp atışını dinlemiş miydiniz doktor bana hiç dinletmesi kalp atışını aklıma geldi
İnşallah dokunmayan bir şey bulursun canim ben kullanmayı düşünmüyorum artık hiç bugün acillik oldum yarın da gastroya muayene olacağım acil doktoru gastrit olabileveğimi bu vitaminlerin aynı anda alınmasının tetiklediğini söyledi. İnşallah kötü bişey yoktur ama daha da geçmedi şikayetlerim.Decavit benim midemi cok agritti biraktim d vitamini olcturmedim doktor da olcmedi zaten ilaçlar sentetik olduğu için cok kullanmak istemiyorum daha çok beslenme yoluyla almayi tercih ediyorum mideme dokunmayan birşey bulsam kullanmak isterdim ama maalesef bulamadim kan ilacini napacagim hic bilmiyorum Ferra sanol, feramat onlar da dokundu santafer fort kizimda kullanmistim simdi o da dokundu kan ilaci arayisindayim
Doğrudur. Benim ciddi şikayetlerim oluştu yutma problemi yediklerimde geri gelme şikayetim asidik tat vs. İnşallah ciddi bir şey ypktur tabii de çok korktum zarar gördüm ondan kullanmayı düşünmüyorumBiraz daha içmeden devam edip bir kaç hafta sonra tahlil yaptırıp ona gore devam edebilirsin. Mesela bazı doktorlar balık yağı veriyor ama balık yiyorsaniz gerek yok diyor. Ayni mantik aslinda. Dun doc doktora biri sordu vitamin kullanmam gerekli mi diye, eksikliği yoksa çok gerekli değil dedi. Bazı doktorlarda anlaşmalı olduğu ilaçları yazıyor özellikle devletin ödemediği ilaçlar oluyor genellikle. Yanı ben daha önce kullandım yine kullanırım herhlde beni çok etkilemiyor çünkü özellikle vitamin kullanmaya başlayınca saçlarım çok güzelleşiyor, vücudu besliyor.
Bende dedim herkes dinlemiş ama demekki her doktor dinletmiyor.kız
bana da dinletmedi o sesi disari vermek icin bebege daha fazla ısı gönderiyormuş ultrason bazi doktorlar oyüzden dinletmeyi doğru bulmuyor
benimde ilk gebeligimde. 12 14 16 haftada eekek dendi 18 haftada baska bir doktor bence kiza benziyor dedi 20 haftada detayli ultrasonda kesin kiz dendi yani erken konan cinsiyet tahminleri degisiyor canım ben bir suru alisveris bile yapmistim12 haftalıkken doktorum kız bebeğe benziyor dedi 13 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda kız bebek dedi doktor bütün aile kız bebek bekliyoruz sanıyordu perşembe günü kontrole gittim 15 haftalık olmuş bebeğim kesin erkek bebek dedişok geçirdik çok şaşkınım hala bir oğlum var tabiki sağlıklı olması en önemlisi sizce degisirmi tekrar
ultrason dalgalari malesef bebekler icin zararliymis bircok ulkede gebelik boyunca sadece 3 defa ultrason yapiyolar her 3 aylik donem icin 1 defa ama malesef ulkemiz oyle bir hale geldi ki ultrasonda bakmayan ilac yazmayan doktorlar ilgisiz diye yaftalandigi icin ozeldeki cogu doktor dogru bulmasada uzun uzun ultrasonla bakip gebelik boyunca bir suru ilac takviye yaziyorBende dedim herkes dinlemiş ama demekki her doktor dinletmiyor.
Benim genetik rahatsizligim dolayisiyla doktor kararsiz kaldi ictigim ilaçla etkileşime girer mi diye kizimda o yüzden yaptirmadim şimdide yaptirmayi düşünmüyorum benim durumum farklı sizlerin boyle bir durumu yok yaptirabilirsiniz tetanoz hamilelik yokken de yapilan bir asi... 5 doz tamamlarsan omur boyu koruyuculuğu var ama ben hic olmadim sanirim en son çocukken yapilmis o zaman bu rahatsizligim yoktu şimdiyse doktorlar cekiniyolar bana asi vurmaya hamilelikte etkileşim olursa bunun için hicbiseyde yapamazlar riske atamam...Bencede zararı yoktur ben yaptırcam önlem almak lazım oldu şansızlık eline birşey battı etti olabilir yani önlem almak varken yaptırmak lazım bence sonradan pişman olmamak adına..beni sağlık ocağı 20.haftada çağırdı aşı için.
Ailevi akdeniz ateşiGenetik rahatsızlığınız ne acaba?
Acillik olacak derecede dokunuyorsa kullanmak doğru mu Demek ki sana dokundu yan etki yaptı değiştir bence vitaminleri decavit bende 10 gün kullandim her gün şiddetli migde agrisi oldu biraktim geçti cok şükür benim midemde problemli her ilaci kullanamam deneme yanilma yoluyla hangisi dokunmuyorsa o ilaci kullanmaya calisirim şimdide öyle yapiyorum sana dokunan bi ilaci kullanmak seni daha cok strese sokar değiştirmeyi denemeni oneririmİnşallah dokunmayan bir şey bulursun canim ben kullanmayı düşünmüyorum artık hiç bugün acillik oldum yarın da gastroya muayene olacağım acil doktoru gastrit olabileveğimi bu vitaminlerin aynı anda alınmasının tetiklediğini söyledi. İnşallah kötü bişey yoktur ama daha da geçmedi şikayetlerim.
Benim hepsi tam kartım hala duruyor yarın sağlık ocağına gidicem d vitamini baslicam onu da giturucem galiba yapmazlar asi artık zaten 28 . Haftada Rh uyuşmazlığı için anti D yapılacak bide bu aşıların olmayışı iyi olur umarım .Benim genetik rahatsizligim dolayisiyla doktor kararsiz kaldi ictigim ilaçla etkileşime girer mi diye kizimda o yüzden yaptirmadim şimdide yaptirmayi düşünmüyorum benim durumum farklı sizlerin boyle bir durumu yok yaptirabilirsiniz tetanoz hamilelik yokken de yapilan bir asi... 5 doz tamamlarsan omur boyu koruyuculuğu var ama ben hic olmadim sanirim en son çocukken yapilmis o zaman bu rahatsizligim yoktu şimdiyse doktorlar cekiniyolar bana asi vurmaya hamilelikte etkileşim olursa bunun için hicbiseyde yapamazlar riske atamam...
Senin adina sevindim asi olmak biraz sancili bi donem zaten agri olunabiliyor şişme yapabiliyor bastan yaptirip kurtulmussun kan grubun negatif mi onun için mi asi olacaksin?Benim hepsi tam kartım hala duruyor yarın sağlık ocağına gidicem d vitamini baslicam onu da giturucem galiba yapmazlar asi artık zaten 28 . Haftada Rh uyuşmazlığı için anti D yapılacak bide bu aşıların olmayışı iyi olur umarım .
Ya zaten besinler doğal degil ki besin ve vitamin alalımAcayip huzursuzum yani sadece besinle alayim desem istahim da pek parlak degil.
Teşekkür ederimBide sıcak suya bal limon karabiber katarak bu çaydan içtm sabah akşam
Merhaba benim doktorum tansiyon.kilo takibi yapmıyor 13 haftalık oldum bu çok önemli d3tay mi sizceAynen benmde böyle ilerliyoo
Evet bana önerdi. 2haftada bir yiyebiliyorum cunku. Ocean plus sordum olur dedi 1haftadir kullaniyorum. Dr önerdiği royal omegaydi o 100tl üzerindeydi bana fazla geldi almak istemedim. Ayriyetten elenatal vitamin kullaniyorumKızlar omega3 yazdı mı dr unuz ,kacıncı haftada yazdı markası ne? Bana yazmadı henuz ,ben de sormayı unuttum ,haftada ıkı kere balık yesem yeterlı olur mu ki
Bıraktım zaten de fark edene kadarAcillik olacak derecede dokunuyorsa kullanmak doğru mu Demek ki sana dokundu yan etki yaptı değiştir bence vitaminleri decavit bende 10 gün kullandim her gün şiddetli migde agrisi oldu biraktim geçti cok şükür benim midemde problemli her ilaci kullanamam deneme yanilma yoluyla hangisi dokunmuyorsa o ilaci kullanmaya calisirim şimdide öyle yapiyorum sana dokunan bi ilaci kullanmak seni daha cok strese sokar değiştirmeyi denemeni oneririm
Bende yarın gidiyorum inşallah bakalım bize neler diyecek. Annemler geldi onlarla gidecegim inşallah gösterir kendini miniğimArkadaslar yarın kontrolum var şükürler olsun görüşeceğiz bebişimle. 13.haftadayız.Yarın muhtemel kan alıcak ikili testımız olacak aç tok farkeder mi?
Ay inşallah cinsiyetı de soyler
Bıde su vitamin yazacakmı onu vs folıkasıt hepsini bı ıyı bilgi alacağım. Verilen devıt3 soyleyecegım.Ne zamana kadar hangilerini kullanmalıyım. Baska da bir sıkayetım yok gerılmeler dısında.O kadar. İnşaallah hayırlı haberlerle gelırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?