2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
12 haftalıkken doktorum kız bebeğe benziyor dedi 13 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda kız bebek dedi doktor bütün aile kız bebek bekliyoruz sanıyordu perşembe günü kontrole gittim 15 haftalık olmuş bebeğim kesin erkek bebek dedi şok geçirdik çok şaşkınım hala bir oğlum var tabiki sağlıklı olması en önemlisi sizce degisirmi tekrar

İnşallah dokunmayan bir şey bulursun canim ben kullanmayı düşünmüyorum artık hiç bugün acillik oldum yarın da gastroya muayene olacağım acil doktoru gastrit olabileveğimi bu vitaminlerin aynı anda alınmasının tetiklediğini söyledi. İnşallah kötü bişey yoktur ama daha da geçmedi şikayetlerim.

Doğrudur. Benim ciddi şikayetlerim oluştu yutma problemi yediklerimde geri gelme şikayetim asidik tat vs. İnşallah ciddi bir şey ypktur tabii de çok korktum zarar gördüm ondan kullanmayı düşünmüyorum

benimde ilk gebeligimde. 12 14 16 haftada eekek dendi 18 haftada baska bir doktor bence kiza benziyor dedi 20 haftada detayli ultrasonda kesin kiz dendi yani erken konan cinsiyet tahminleri degisiyor canım ben bir suru alisveris bile yapmistim oyuzden bu sefer hic sormadim cinsiyeti buyusun oyle baksinlar

Bende dedim herkes dinlemiş ama demekki her doktor dinletmiyor.
ultrason dalgalari malesef bebekler icin zararliymis bircok ulkede gebelik boyunca sadece 3 defa ultrason yapiyolar her 3 aylik donem icin 1 defa ama malesef ulkemiz oyle bir hale geldi ki ultrasonda bakmayan ilac yazmayan doktorlar ilgisiz diye yaftalandigi icin ozeldeki cogu doktor dogru bulmasada uzun uzun ultrasonla bakip gebelik boyunca bir suru ilac takviye yaziyor

Merhaba kızlar ilk defa bi sorumu paylaşıyorum burda şimdiden teşekkür ederim sizce cinsiyet nedir 14. Haftada çekilmiş ultrason görüntüsü bu

Eklentiler

• 9AD7D73E-FA22-48D8-99AE-AA96DAF67335.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 59
  • F1961E7C-F0A8-4A4B-BBA9-422E604C369E.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 59
  • A64EB7B6-D080-4701-9A4A-8B1D9DE2EF66.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 57
Benim genetik rahatsizligim dolayisiyla doktor kararsiz kaldi ictigim ilaçla etkileşime girer mi diye kizimda o yüzden yaptirmadim şimdide yaptirmayi düşünmüyorum benim durumum farklı sizlerin boyle bir durumu yok yaptirabilirsiniz tetanoz hamilelik yokken de yapilan bir asi... 5 doz tamamlarsan omur boyu koruyuculuğu var ama ben hic olmadim sanirim en son çocukken yapilmis o zaman bu rahatsizligim yoktu şimdiyse doktorlar cekiniyolar bana asi vurmaya hamilelikte etkileşim olursa bunun için hicbiseyde yapamazlar riske atamam...

Acillik olacak derecede dokunuyorsa kullanmak doğru mu Demek ki sana dokundu yan etki yaptı değiştir bence vitaminleri decavit bende 10 gün kullandim her gün şiddetli migde agrisi oldu biraktim geçti cok şükür benim midemde problemli her ilaci kullanamam deneme yanilma yoluyla hangisi dokunmuyorsa o ilaci kullanmaya calisirim şimdide öyle yapiyorum sana dokunan bi ilaci kullanmak seni daha cok strese sokar değiştirmeyi denemeni oneririm

Benim hepsi tam kartım hala duruyor yarın sağlık ocağına gidicem d vitamini baslicam onu da giturucem galiba yapmazlar asi artık zaten 28 . Haftada Rh uyuşmazlığı için anti D yapılacak bide bu aşıların olmayışı iyi olur umarım .

Senin adina sevindim asi olmak biraz sancili bi donem zaten agri olunabiliyor şişme yapabiliyor bastan yaptirip kurtulmussun kan grubun negatif mi onun için mi asi olacaksin?

Kızlar omega3 yazdı mı dr unuz ,kacıncı haftada yazdı markası ne? Bana yazmadı henuz ,ben de sormayı unuttum ,haftada ıkı kere balık yesem yeterlı olur mu ki
Evet bana önerdi. 2haftada bir yiyebiliyorum cunku. Ocean plus sordum olur dedi 1haftadir kullaniyorum. Dr önerdiği royal omegaydi o 100tl üzerindeydi bana fazla geldi almak istemedim. Ayriyetten elenatal vitamin kullaniyorum

Bıraktım zaten de fark edene kadarbi de daha önce hiç bir ilaca hassasiyetim olmamıştı, vitaminlere varmış demek ki ben de yeni keşfediyorum gastrit oluşturacak kadar kullanmışım inşallah daha da uzun sürmez inşallah başka vitamin ya da vitaminsiz sağlıklı bi gebelik geçiririm

Bende yarın gidiyorum inşallah bakalım bize neler diyecek. Annemler geldi onlarla gidecegim inşallah gösterir kendini miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…