Canim bana multivitamini bile vermedi :) 16. haftaya kadar vitamin vs vermeyecekmis. Dun ikili test icin perinatologa gittigimde ona da sordum. O da onayladi bunu ama boyle de kafami cok karistiriyor bu durumYazılanları okuyorum da Dr larınız ne kadar çok ilaç vermiş bana sadece 1 tane verdi o da multivitamin acaba az olması değerlerimi düşürür mü ki ilerleyen günlerde
Bu ülke ne zaman sabit uygulamalara geçecek acaba insanı telaşlandırıyorlarCanim bana multivitamini bile vermedi :) 16. haftaya kadar vitamin vs vermeyecekmis. Dun ikili test icin perinatologa gittigimde ona da sordum. O da onayladi bunu ama boyle de kafami cok karistiriyor bu durum
Benimde öyle canım merak etme tek multivitamin verdi toz 16.haftada kan hapı vercem dedi onun için de de ayriyeten balık hapı var sadece onu kullanıyorum bendeEvet bana verilen ilacın arkasında tüm vitaminler yazıyor ama insanın aklı karşıyor ilk hamileliğim hiç bir bilgim ve tecrübem de yok olduğum ilde de çok iyi Dr lar yok
Nasıl yani ya vermesi lazım hiç bisi icmiyomusun senCanim bana multivitamini bile vermedi :) 16. haftaya kadar vitamin vs vermeyecekmis. Dun ikili test icin perinatologa gittigimde ona da sordum. O da onayladi bunu ama boyle de kafami cok karistiriyor bu durum
12. haftaya kadar folik asit sonra 16. haftaya kadar takviye vermiyorum dediNasıl yani ya vermesi lazım hiç bisi icmiyomusun sen
Acayip huzursuzum yani sadece besinle alayim desem istahim da pek parlak degil.Bu ülke ne zaman sabit uygulamalara geçecek acaba insanı telaşlandırıyorlar
ben i mom kullanıyorum canım. 12. haftada folik asiti bıraktırıp verdi, içinde d vitamini ve başka şeylerde var. balık yeseniz de takviye kullanmalısınız bence :)Kızlar omega3 yazdı mı dr unuz ,kacıncı haftada yazdı markası ne? Bana yazmadı henuz ,ben de sormayı unuttum ,haftada ıkı kere balık yesem yeterlı olur mu ki
Sarımsak ısıtıp koyardı annem faydası olurduKızlar 3 gündür sol kulağım tıkalı hani konuşurken sesiniz kendinize değişik gelir kuyudan geliyormuş gibi olur ya 3 gündür öyleyim var mı bir önerisi olan ?
Benide sağlk ocagım 20.haftada çağırdı bende yaptırıcam canm18. Hafta bitiminde gel tetenos aşısı yapacağız dedi canım bana. Başka bir sağlık ocağında çalışan arkadaşım var 20. Hafta dolmadan gitme dedi. Anne bebeğin hareketlerini hissetmeden gidince tedirgin olup aşıya bağlıyor dedi. O 20. Haftada yapıyormuş takip ettiği geceleri. Birde ben tek doz vurulmayı düşünüyorum dedim. 5 10 yıl içinde vurulmuş olanlara biz tek doz yapıyoruz. Eğer yoksa çift doz yaptır bir tane dozun hiçbir etkisi yok dedi. Doktorumla randevum 25 Aralıkta ona soracağım. Bazı doktor köyde mi doğum yapacaksın gerek yok diyo bazısı kör kurşun gelir bulur zararı yok vurul diyor. Sanırım ben yaptıracağım.
Omega3 u devlet karsılıyor mu ,yanı recetelı ve recetesız fıtiyatı farkedıyor mu canım?ben i mom kullanıyorum canım. 12. haftada folik asiti bıraktırıp verdi, içinde d vitamini ve başka şeylerde var. balık yeseniz de takviye kullanmalısınız bence :)
Bence kesnlkle dinlemelisin canmmmİlk zamanlar zararlı dedi sonradan kaldı öyle
Ben 8.haftamda yakalanmıştım..bol bol mandalina ve portakal suyu içerek atlattım canmmEşim çok kötü grip oldu banada geçti şimdi bende grip oldum ıhlamur içiyorum isine zencefil attım önereceğiniz birşey var mı ya şansızlık gerçekten kusma bulantılar geçti rahatladım dedim şimdi grip laneti bulaştı
Bide sıcak suya bal limon karabiber katarak bu çaydan içtm sabah akşamBir deneyeyim toz zencefil demi inşallah iyi gelir teşekkür ederim
Aynen benmde böyle ilerliyooBizim ilk ultrosana alıyor bakıyor bebise kalp atışını dinliyoruz bakarken herşeyi anlatıyor aynı zamanda kalkınca tansiyon kilo ve genel olarak konuşuyoruz ilaçları vs tahlilleri..
Bana 12.haftamda yazdıKızlar omega3 yazdı mı dr unuz ,kacıncı haftada yazdı markası ne? Bana yazmadı henuz ,ben de sormayı unuttum ,haftada ıkı kere balık yesem yeterlı olur mu ki
Bide bunlara başlarken folik asiti kestik ocean mummynin içindede var folik asitKızlar omega3 yazdı mı dr unuz ,kacıncı haftada yazdı markası ne? Bana yazmadı henuz ,ben de sormayı unuttum ,haftada ıkı kere balık yesem yeterlı olur mu ki
İnşallah canm hayıelı haberler inşallah...Arkadaslar yarın kontrolum var şükürler olsun görüşeceğiz bebişimle. 13.haftadayız.Yarın muhtemel kan alıcak ikili testımız olacak aç tok farkeder mi?
Ay inşallah cinsiyetı de soyler
Bıde su vitamin yazacakmı onu vs folıkasıt hepsini bı ıyı bilgi alacağım. Verilen devıt3 soyleyecegım.Ne zamana kadar hangilerini kullanmalıyım. Baska da bir sıkayetım yok gerılmeler dısında.O kadar. İnşaallah hayırlı haberlerle gelırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?