2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende yarın gidiyorum inşallah bakalım bize neler diyecek. Annemler geldi onlarla gidecegim inşallah gösterir kendini miniğim
Ayy hadı inşaallah. Gozun aydın annenlere kavustun demek. Seninle zaten hemen hemen aynı ılerlıyorduk degılmı canım . Güzel haberler alırız inşallah cumlemız.

Evet bana önerdi. 2haftada bir yiyebiliyorum cunku. Ocean plus sordum olur dedi 1haftadir kullaniyorum. Dr önerdiği royal omegaydi o 100tl üzerindeydi bana fazla geldi almak istemedim. Ayriyetten elenatal vitamin kullaniyorum
Tesekkurler Dr yazdıgında kimfıyat ıle bızım aldgımızdakı fıyat cok farkedıyor ku omega3 te canım

Kızlar göğüs cok kararma oldu bide her yerim tüylendi daha erken değil mi üzüldüm biraz
Bende kararma yok Oyle kahvelestı o kadar. Acık kahve. Tüy zaten lazer yaptırmıştım komple onceden bı sıkıntı yok.Sadece çene altı ıkı uc tane tüy vardı o sertlestı bıraz sanki ki allahtan kolay hallediyorum.
Lakın su gören bolge daha sertlestı gıbı geldı cunku o bolge tamamen yok olmuyor zaten ama cok azalıyor.

Ayy hadı inşaallah. Gozun aydın annenlere kavustun demek. Seninle zaten hemen hemen aynı ılerlıyorduk degılmı canım ☺. Güzel haberler alırız inşallah cumlemız.
Evet evet aynı gidiyoruz kontroller de aynı denk gelio.. Aramızda 4 gun vsr ama benim kuzum 4 gun onden gidiyordu en son ölçümde. Burun kemiğini soracagım devlette 2 li testte olçmedile nedense. Ayrıca kan ac tok farketmiyıor. Saglık ocagında kan verdim degerler normal diyor bi kan 10 a düşmüş onu gösterecem. Plesantam nerde onu soracagım buraya not ediim benim de çatı agrım var kemikler sanki birbirine sürter ya aşagısı oyle agrıyo ozellikle yorulunca ay diom nasıl dogurcam ben. Kasıklarım devam için için agrıyo göbegime dogru sanırım karnım genişliyo arada bi agrı oluyo. Unutmazsam sorcam inşallah bebegi görünce herşey unutuyorum doktor konuşuyor ama ne diyo umrumda olmuyo hıı hımm pekii hocam deyip cıkıorum

12. hafta kesin diyen doktorlara çok kızıyorum bu yüzden. Benim doktorum da cinsiyet tahmini yaptı ama kesinleşmesi için 16. haftayı bekleyelim cinsel organlar 16. haftaya kadar gelişmeye devam eder dedi. O yüzden doktorun söylediğinin tersi çıkarsa da şaşırmam. Sizi çok iyi anlıyorum, önemli olan sağlıklı olması ancak doktor kesin deyince insan kendini alıştırıyor. Sonra ister istemez şaşkınlık, hayal kırıklığı oluyor. 15.hafta olmuşsunuz artık değişmez bence. Ancak 12. hafta özellikle kız bebek tahmini için erken zaten. Bazen erkek bebek çok net 11. haftada bile gösteriyor kıza dönmesi zor ama kız bebek için erkenci davranmış doktorunuz.

Bazi ilaçlar yan etki oluşturabiliyor sendede o şekilde olmuş normalde gastritin yoksa gastrit oluşturmaz tetiklemiştir cnm vitamin eskiden annelerimizin hic kullanmamış kullanamiyorsak sagligimiz için kullaanamiyoruz keyfimizden değil ki takma bence ben hic takmiyorum mide bulantin geçtiyse herşeyi yiyebilirsin beslenebilirsin ama kan ilaci kullanmamız lazim o şart iste çünkü doğumda kan kaybedicez depolamamiz lazim

Şimdiye kadar varlığından haberdar değildim gastiritimin inşallah canım sağol desteğin için şu dönemi atlatayım yutma zorluğu çekiyorum yemekler boğazımda birikiyor ondan da yiyemiyorum şu an öncr bunu bi halledeyim inşallah sonra kan ilacı vs yalnızca gerekli vitamini verebilecek ilgili bir doktor bulacağım inşallah

Ay aynen ya yavrumu goreyım İnan herseyi unutuyorum sunu sorcam bunu dıyecegım dıyorum onu göreyım hıhı Tmm hocam bı sorun yok dımı hocam tek kelimeyle butun cevabımı alıyorum sanki hayırlısı bakalım unutmak yok bu sefer oysa ilgilide bir Dr um var

M Benim de oyle baya saglam birisi. En sevdiğim uyu hiç korkutmadı beni ve gereksiz bilgi vermedi. Soru soruyordum başta napcan sonra soylerim dio du resmen yurt dışında çalışmış bir süre ve o şartları uyguluyo genelde. Herşeyi soylemio sadece süper dio kalp atış hızı şu yada boyu bu demio ben kagıtta görüyorum olcuyor süper diyor bakıyor mukemmel diyor ilk gittiğimde devlettekiler beni cok korkutmuştu kese boyumu yanlış olcüp bebek yok boş diolardı
Bu doktora girdiğimde titriyordum resmen ellerimden tuttu ah yavrum nasıl korkuttular seni ilk gebeliğin hemde dedi kim demiş boş die dedi o an kalp atışını bi anda açtı ben nasıl aglıyorum ama. Telefona cek koşşş dedi dur bem getireyim dedi sonra gitti telefonumu getirdi babasına dinlet dedi eşim yoktu o sırada. Ben o gun dedim inşallah sizi hiç bırakmıycam hocam die. Allah iyilerle karşılaştırsın gercekten doktor cok onemli

Doğrudur. Benim ciddi şikayetlerim oluştu yutma problemi yediklerimde geri gelme şikayetim asidik tat vs. İnşallah ciddi bir şey ypktur tabii de çok korktum zarar gördüm ondan kullanmayı düşünmüyorum
Iyi beslendikten sonra çok endişe edilcek bişey olmaz sanırım

Ben 26 28 haftalarinda bile değişeni duydum, yine en kesin detaylida belli olur bence

Tabi canım senin durumun farklı O yüzden doktorlar ne diyorsa sen onu yap o şekilde ilerle eN iyisini onlar bilir tabiki geçmiş olsun başka bir şey olmasında boşver yaptırma sen

Kızlar göğüs cok kararma oldu bide her yerim tüylendi daha erken değil mi üzüldüm biraz
Yok canım normal bende de var hatta epilasyonluydum genital nerdeyse eski haline döndü hormonlardan dolayı göğüslerim baya büyüdü damarlarım cıktı uçları karardı göbeğim kıllandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…