Ayy hadı inşaallah. Gozun aydın annenlere kavustun demek.Bende yarın gidiyorum inşallah bakalım bize neler diyecek. Annemler geldi onlarla gidecegim inşallah gösterir kendini miniğim
Tesekkurler Dr yazdıgında kimfıyat ıle bızım aldgımızdakı fıyat cok farkedıyor ku omega3 te canımEvet bana önerdi. 2haftada bir yiyebiliyorum cunku. Ocean plus sordum olur dedi 1haftadir kullaniyorum. Dr önerdiği royal omegaydi o 100tl üzerindeydi bana fazla geldi almak istemedim. Ayriyetten elenatal vitamin kullaniyorum
Azcık cıkolata ye muayeneden 1 saat onceBende yarın gidiyorum inşallah bakalım bize neler diyecek. Annemler geldi onlarla gidecegim inşallah gösterir kendini miniğim
Bende kararma yok Oyle kahvelestı o kadar. Acık kahve. Tüy zaten lazer yaptırmıştım komple onceden bı sıkıntı yok.Sadece çene altı ıkı uc tane tüy vardı o sertlestı bıraz sanki ki allahtan kolay hallediyorum.Kızlar göğüs cok kararma oldu bide her yerim tüylendi daha erken değil mi üzüldüm biraz
Evet evet aynı gidiyoruz kontroller de aynı denk gelio.. Aramızda 4 gun vsr ama benim kuzum 4 gun onden gidiyordu en son ölçümde. Burun kemiğini soracagım devlette 2 li testte olçmedile nedense. Ayrıca kan ac tok farketmiyıor. Saglık ocagında kan verdim degerler normal diyor bi kan 10 a düşmüş onu gösterecem. Plesantam nerde onu soracagım buraya not ediimAyy hadı inşaallah. Gozun aydın annenlere kavustun demek.Seninle zaten hemen hemen aynı ılerlıyorduk degılmı canım ☺. Güzel haberler alırız inşallah cumlemız.
12. hafta kesin diyen doktorlara çok kızıyorum bu yüzden. Benim doktorum da cinsiyet tahmini yaptı ama kesinleşmesi için 16. haftayı bekleyelim cinsel organlar 16. haftaya kadar gelişmeye devam eder dedi. O yüzden doktorun söylediğinin tersi çıkarsa da şaşırmam. Sizi çok iyi anlıyorum, önemli olan sağlıklı olması ancak doktor kesin deyince insan kendini alıştırıyor. Sonra ister istemez şaşkınlık, hayal kırıklığı oluyor. 15.hafta olmuşsunuz artık değişmez bence. Ancak 12. hafta özellikle kız bebek tahmini için erken zaten. Bazen erkek bebek çok net 11. haftada bile gösteriyor kıza dönmesi zor ama kız bebek için erkenci davranmış doktorunuz.12 haftalıkken doktorum kız bebeğe benziyor dedi 13 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda kız bebek dedi doktor bütün aile kız bebek bekliyoruz sanıyordu perşembe günü kontrole gittim 15 haftalık olmuş bebeğim kesin erkek bebek dedişok geçirdik çok şaşkınım hala bir oğlum var tabiki sağlıklı olması en önemlisi sizce degisirmi tekrar
Evet bu aklımda inşallahAzcık cıkolata ye muayeneden 1 saat once
Bazi ilaçlar yan etki oluşturabiliyor sendede o şekilde olmuş normalde gastritin yoksa gastrit oluşturmaz tetiklemiştir cnm vitamin eskiden annelerimizin hic kullanmamış kullanamiyorsak sagligimiz için kullaanamiyoruz keyfimizden değil ki takma bence ben hic takmiyorum mide bulantin geçtiyse herşeyi yiyebilirsin beslenebilirsin ama kan ilaci kullanmamız lazim o şart iste çünkü doğumda kan kaybedicez depolamamiz lazimBıraktım zaten de fark edene kadarbi de daha önce hiç bir ilaca hassasiyetim olmamıştı, vitaminlere varmış demek ki ben de yeni keşfediyorum gastrit oluşturacak kadar kullanmışım inşallah daha da uzun sürmez inşallah başka vitamin ya da vitaminsiz sağlıklı bi gebelik geçiririm
Şimdiye kadar varlığından haberdar değildim gastiritimin inşallah canım sağol desteğin içinBazi ilaçlar yan etki oluşturabiliyor sendede o şekilde olmuş normalde gastritin yoksa gastrit oluşturmaz tetiklemiştir cnm vitamin eskiden annelerimizin hic kullanmamış kullanamiyorsak sagligimiz için kullaanamiyoruz keyfimizden değil ki takma bence ben hic takmiyorum mide bulantin geçtiyse herşeyi yiyebilirsin beslenebilirsin ama kan ilaci kullanmamız lazim o şart iste çünkü doğumda kan kaybedicez depolamamiz lazim
Ay aynen ya yavrumu goreyım İnan herseyi unutuyorumEvet evet aynı gidiyoruz kontroller de aynı denk gelio.. Aramızda 4 gun vsr ama benim kuzum 4 gun onden gidiyordu en son ölçümde. Burun kemiğini soracagım devlette 2 li testte olçmedile nedense. Ayrıca kan ac tok farketmiyıor. Saglık ocagında kan verdim degerler normal diyor bi kan 10 a düşmüş onu gösterecem. Plesantam nerde onu soracagım buraya not ediim☺ benim de çatı agrım var kemikler sanki birbirine sürter ya aşagısı oyle agrıyo ozellikle yorulunca ay diom nasıl dogurcam ben. Kasıklarım devam için için agrıyo göbegime dogru sanırım karnım genişliyo arada bi agrı oluyo. Unutmazsam sorcam inşallah bebegi görünce herşey unutuyorum doktor konuşuyor ama ne diyo umrumda olmuyo hıı hımm pekii hocam deyip cıkıorum
Benim de oyle baya saglam birisi. En sevdiğim uyu hiç korkutmadı beni ve gereksiz bilgi vermedi. Soru soruyordum başta napcan sonra soylerim dio du resmenAy aynen ya yavrumu goreyım İnan herseyi unutuyorumsunu sorcam bunu dıyecegım dıyorum onu göreyım hıhı Tmm hocam bı sorun yok dımı hocam tek kelimeyle butun cevabımı alıyorum sanki hayırlısı bakalım unutmak yok bu sefer oysa ilgilide bir Dr um var
Iyi beslendikten sonra çok endişe edilcek bişey olmaz sanırımDoğrudur. Benim ciddi şikayetlerim oluştu yutma problemi yediklerimde geri gelme şikayetim asidik tat vs. İnşallah ciddi bir şey ypktur tabii de çok korktum zarar gördüm ondan kullanmayı düşünmüyorum
Ben 26 28 haftalarinda bile değişeni duydum, yine en kesin detaylida belli olur bence12 haftalıkken doktorum kız bebeğe benziyor dedi 13 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda kız bebek dedi doktor bütün aile kız bebek bekliyoruz sanıyordu perşembe günü kontrole gittim 15 haftalık olmuş bebeğim kesin erkek bebek dedişok geçirdik çok şaşkınım hala bir oğlum var tabiki sağlıklı olması en önemlisi sizce degisirmi tekrar
İnşallah mide rahatsızlığım düzelsin eski sağlıklı beslenmeme geri döneceğimIyi beslendikten sonra çok endişe edilcek bişey olmaz sanırım
Amin cnm cümlemizRabbim gönlünden geçeni versin inşallah canım
Allah şifa versinİnşallah mide rahatsızlığım düzelsin eski sağlıklı beslenmeme geri döneceğim
Canm benimde aynı ya göbeğim göğüsüm tüylendi ve göğüs kararması oldu çok birde soyuluyor gibi göğüs ucuKızlar göğüs cok kararma oldu bide her yerim tüylendi daha erken değil mi üzüldüm biraz
Amin canimAllah şifa versin
Tabi canım senin durumun farklı O yüzden doktorlar ne diyorsa sen onu yap o şekilde ilerle eN iyisini onlar bilir tabiki geçmiş olsun başka bir şey olmasında boşver yaptırma senBenim genetik rahatsizligim dolayisiyla doktor kararsiz kaldi ictigim ilaçla etkileşime girer mi diye kizimda o yüzden yaptirmadim şimdide yaptirmayi düşünmüyorum benim durumum farklı sizlerin boyle bir durumu yok yaptirabilirsiniz tetanoz hamilelik yokken de yapilan bir asi... 5 doz tamamlarsan omur boyu koruyuculuğu var ama ben hic olmadim sanirim en son çocukken yapilmis o zaman bu rahatsizligim yoktu şimdiyse doktorlar cekiniyolar bana asi vurmaya hamilelikte etkileşim olursa bunun için hicbiseyde yapamazlar riske atamam...
Yok canım normal bende de var hatta epilasyonluydum genital nerdeyse eski haline döndü hormonlardan dolayı göğüslerim baya büyüdü damarlarım cıktı uçları karardı göbeğim kıllandıKızlar göğüs cok kararma oldu bide her yerim tüylendi daha erken değil mi üzüldüm biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?