2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bu gastrit belasını ben yıllardır cekiyorum hamilelik daha da berbat hale getirdi su içsem geğirti ne yesem rahatsız ediyor bıktım artık bende istediğimi yiyorum üstüne gaviscon içiyorum çünkü geçmedi gecmiyecek annemde var hatta onun helikobaktere dönüştü belki benimde öyle ama doğumdan sonra kaldı endoskopi falan gun almıştım hamile oldugumu öğrendim

Bu gastrit belasını ben yıllardır cekiyorum hamilelik daha da berbat hale getirdi su içsem geğirti ne yesem rahatsız ediyor bıktım artık bende istediğimi yiyorum üstüne gaviscon içiyorum çünkü geçmedi gecmiyecek annemde var hatta onun helikobaktere dönüştü belki benimde öyle ama doğumdan sonra kaldı endoskopi falan gun almıştım hamile oldugumu öğrendim

Kızlar acil yardım edin lütfen kaç gündür az az kanamam var durdu gene başladı bugün doktor bisey göremedi

Allah şifa versin canım çok zormuş ben mide bulantılarına sıkıntı diyordum. Bu gastrit nasıl bişeymiş hiç bir şey yiyemiyorum boğazıma takılıyor mideme gitmiyor geri suyu ağzıma geliyor sende de öyle mi oluyordu?

Ben dün ölçtürdüm. 3.7 dediler

Merhaba benim doktorum tansiyon.kilo takibi yapmıyor 13 haftalık oldum bu çok önemli d3tay mi sizce
Tansiyon ilerleyen zamnlardaproblem olabliyo diye bliyorm belki günlerin ilerledkçe son zamnlarındamı yapıcak acaba ama bence soeablirsin kilo takbi falanda başlangıc ve son için hemde gereksiz kilo alıyomusn almıyosn onun içn önemli bence

D duru24 merhaba benim her kontrolde bakıyor hatta bazen panik ve heyecanlı oluyorum öyle durumlarda 2 kere bakıyor tansiyona ve her kontrolde de tartıyor sonra ki randevunda sor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…