2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben de aynı şeyi düşünüyordum neden çıkmadı diye internete bakıyorum 15 16 haftalık hamileliklere bayaa çıkmış karınları kendime bakıyorum bu göbek bende hep vardı diyorum
Akşam yemeğini fazla kaçırınca böyle oluyordum ben zaten zayıf da değilim 1.60 boyum 63 kilo ile hamile kaldım şimdi 61 falanım. Ama belli olmuyor hamile olduğum

Geri ağzına geliyorsa o reflu oluyor canım benim gaz şişkinlik ve ne yesem geğirme şeklinde oluyor..rezene iç iyi geliyor

Bizimde öyle bende a negatif eşim pozitif ilkten yaptılar o testi bir sıkıntı çıkmadı tekrar yapılıyor mu bana iğne vs başka birşey demedi?
Benim ki B negatif eşimin B pozitif hamileyken 28 haftada ne olur ne olmaz diye anti D iğnesi yapılıyor doğumdan sonra da bebegin kordonundan kan alıp bakıyorlar negatif se anneninki gibi bişey yapmıyorlar pozitif ise tekrar anti D yapiyorlar sonraki gebeliklerde bebeği korumak için dusuklerdebn sonra da aynı işlem yapılıyor .ben cars günü vericem daha tahlilini yeni yaptiricam

Merhaba benim doktorum tansiyon.kilo takibi yapmıyor 13 haftalık oldum bu çok önemli d3tay mi sizce
Benim doktorum da henüz hiç tansiyonumu ölçmedi riskli gebelik uzmanına gidiyorum üstelik. İlk kontrolde kiloma bakmıştı en son 12. haftada gittiğimde tekrar baktı o kadar. Benim de aklıma takıldı aslında.

Sağlık ocagindan geldim şimdi kizlar devit 3 verdi ama 9 damla dedi vitamine başlayınca 6 damlaya düşür dedi . Tansiyonum geçen sefer 9 A5 di bu sefer 9 a 4 çıktı karnım da tokdu neden bu kadar düşük çıkıyor olabilir ki acaba yanlış mı olcuyorlar diye düşünmedim değil

Eczaneye gidip olcturun birde karsilastirrsiniz.

Canm verdikleri damla sarı bi kutu mu

Benim o test sonucu negatif çıkmış canım baktım şimdi ozaman tekrar ben bir sorayim doktora ama bana iğne falan bisi demedi acaba benim negatif cıktı diye doğumdan sonra mi yapcak 72 saat içinde yapılıyor diye duymuştum pozitif se 28.haftada yapıyolar ozaman

Merhaba kizlar kontrolden geldık şükür herseyımiz iyiymiş.
Ikılı test ıcın kan verdık 15gun sonra ogrenıcem sonucu. Dr amca ense kalınlığı 1.5 dedi gayet ıyı dedı boyunuda dedı burun kemiğide guzel dedı hatta 1kılo almış neredeyse dedı folık asıtı bırakabilirsin dedı vitamin yazdı devıt 3 verdıgıni soyledım saglik ocagının tmm kullan dedı ay o kadar cok sey sordum soyledıki şükür hersey yolunda dedı ve benım kuzucum kıpır kıpırdı yuzunu bı bize döndu elleri ayakları cama yapışır gb bıde yan dondu nasıl buyumuş ben şok oldum.
Ve herseye ragmen bı tahmin vs cinsiyet hakkında ipucu yokmu hocam dedım erkek dedı kesin demeyım yınede tmm dedı Tmm hocam dedım gulduk ay cok mutluyum yaa Rabbım cumlenın gonlune gore versin saglik sıhhatli olsunlar hayırlısıyla kavusalım inşaallah Allahım

Bir kaç haftaya o da geçer inşallah 16-17. Haftadan sonra mideyla alakali şikayetler pek kalmiyor yani bulanti kusma gibi bebek buyudugunde mideye baski oluşunca reflu gibi şikayetler olabiliyor kizimda yasamistim renni duo şurupla halletmistim doktor konusuna gelirsek bende bahtsizim devlete kontrollerde gidiyorum ve asistanlar cikiyor onume tecrübeli olmadiklari için ilaçlar hakkında pek bi önerileri olmuyor maalesef eczaciyla konuşup alacagim bende hakkimizda hayirlisi

Gözün Aydin güzel haberler almissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…