Göbek cikmadiysa üzülmeyin hatta sevinin iç karniniz geniştir yani ilerleyen zamanlarda cok sismeyeceksiniz catlaginizda cok olmaz krem yağ vs ile hic catlaksiz atlatabilirsiniz de sanslisiniz benim şuan tam 4 aylik görünüyor şimdiden gerilmeye başladı ikinci gebeligim ilkinde de böyleydi ve catlaklarim olmuştuBen de aynı şeyi düşünüyordum neden çıkmadı diye internete bakıyorum 15 16 haftalık hamileliklere bayaa çıkmış karınları kendime bakıyorum bu göbek bende hep vardı diyorum
AMin canım Maşallah bebise ay bende çok özledim yavrumu görmek istiyorum haftaya gidicem daha bakalım kesin söyler ozaman bizimde cinsiyet 17.haftaya girmiş olcaz..erkekse çok degismez gibi bakalım bende erkek hissediyorumMerhaba kizlar kontrolden geldık şükür herseyımiz iyiymiş.
Ikılı test ıcın kan verdık 15gun sonra ogrenıcem sonucu. Dr amca ense kalınlığı 1.5 dedi gayet ıyı dedı boyunuda dedı burun kemiğide guzel dedı hatta 1kılo almış neredeyse dedı folık asıtı bırakabilirsin dedı vitamin yazdı devıt 3 verdıgıni soyledım saglik ocagının tmm kullan dedı ay o kadar cok sey sordum soyledıki şükür hersey yolunda dedı ve benım kuzucum kıpır kıpırdı yuzunu bı bize döndu elleri ayakları cama yapışır gb bıde yan dondu nasıl buyumuş ben şok oldum.
Ve herseye ragmen bı tahmin vs cinsiyet hakkında ipucu yokmu hocam dedım erkekdedı kesin demeyım yınede tmm dedı Tmm hocam dedım gulduk ay cok mutluyum yaa Rabbım cumlenın gonlune gore versin saglik sıhhatli olsunlar hayırlısıyla kavusalım inşaallah Allahım
Cok tesekkurler canım. Ay sorma ben 4hafta bekledim sıra dolu oluyor ama cinsiyet ıcınde bekletmiştim bir hafta daha gec gittim. Devlet soylemıyor dıyorlar gercekten Dr um anlayışlı aslında erken ama dedı ilerleyen zamanda netlestırrız dedı erkek dedıAMin canım Maşallah bebise ay bende çok özledim yavrumu görmek istiyorum haftaya gidicem daha bakalım kesin söyler ozaman bizimde cinsiyet 17.haftaya girmiş olcaz..erkekse çok degismez gibi bakalım bende erkek hissediyorum
3 kg aldim gobegim 4 aylik görünüyor artik herkes hamile olduğumu anliyor dun hamile kiyafeti alışverişi yaptim göbekten dolayi pantolonlarim olmuyordu hatta gerilmeye bile başladıMerak ettiğim kaç kilo aldınız göbeğiniz çıktımı
Hayırlı sağlıklı gelsn minnoş inşallahhSelam kızlar kısmetse 11 Haziran görünüyor Doğum tarihim erkek bebişim olucak :))
Bu sene erkek senesimi olcak acabaaa ..Merhaba kizlar kontrolden geldık şükür herseyımiz iyiymiş.
Ikılı test ıcın kan verdık 15gun sonra ogrenıcem sonucu. Dr amca ense kalınlığı 1.5 dedi gayet ıyı dedı boyunuda dedı burun kemiğide guzel dedı hatta 1kılo almış neredeyse dedı folık asıtı bırakabilirsin dedı vitamin yazdı devıt 3 verdıgıni soyledım saglik ocagının tmm kullan dedı ay o kadar cok sey sordum soyledıki şükür hersey yolunda dedı ve benım kuzucum kıpır kıpırdı yuzunu bı bize döndu elleri ayakları cama yapışır gb bıde yan dondu nasıl buyumuş ben şok oldum.
Ve herseye ragmen bı tahmin vs cinsiyet hakkında ipucu yokmu hocam dedım erkekdedı kesin demeyım yınede tmm dedı Tmm hocam dedım gulduk ay cok mutluyum yaa Rabbım cumlenın gonlune gore versin saglik sıhhatli olsunlar hayırlısıyla kavusalım inşaallah Allahım
Yanlis değildir cnm düşünce hissetmiyor musun? Benim 8 e 9 a düşünce fenalasiyorum tuzlu yemeye calis hamilelikten dolayı düşüyor sanirim ben tuzlu yiyorum her gün düşmüyor gibi evde tansiyon aleti var olcuyorum ama cok etkilemiyorsa seni bi sorun oluşturmaz sanirimSağlık ocagindan geldim şimdi kizlar devit 3 verdi ama 9 damla dedi vitamine başlayınca 6 damlaya düşür dedi . Tansiyonum geçen sefer 9 A5 di bu sefer 9 a 4 çıktı karnım da tokdu neden bu kadar düşük çıkıyor olabilir ki acaba yanlış mı olcuyorlar diye düşünmedim değil
Tesekkürler canım hıc bir fikrim yok ama ben hissediyor gibiydım erkegın cunku isim konusunda kıza hiç bulamadım erkegıde buldum basından beri ama eşime nasıl kabul ettırcem dıye düşünüp duruyordum.Bu sene erkek senesimi olcak acabaaa ..
Bende bu hafta öğrenicem inşallahjhh...hayırlı uğrlu olsn canmmm
Baslarda erkek hissediyordum şimdiyse hicbir hissiyatim yok ne kiz nede erkek gibi geliyor cinsiyet tahmini hic yapilmadi bana perşembe gideceğim devlette pek cinsiyet soylemiyolar en azindan 16 haftalik olmadan pek yorum yapmiyolar bazen özele gidip sirf baktirmak istiyorum ama bu seferde poposu sirti donuk olursa boşa gitmiş olur diye vazgeciyorum en iyisi biraz daha sabredeyim diyorum kendimi durduruyorum saglikli olsun bi önemi yok diyorumTesekkürler canım hıc bir fikrim yok ama ben hissediyor gibiydım erkegın cunku isim konusunda kıza hiç bulamadım erkegıde buldum basından beri ama eşime nasıl kabul ettırcem dıye düşünüp duruyordum.
Kesin demeyelim dedı Dr bey erkek dedı ama. Hayırlısı inşaallah
Sağlıklı olsunlar da artık allah neyi nasip ederse herşeyin hayırlısı olsun hepimize..bakalim hislerimiz doğru mu çıkcak isimler belli bizim erkek de olsa kız da olsa kaç gündür karar vermeye çalışıyoruz elemeler yapıp baya eğlendik çok komik isimler varCok tesekkurler canım. Ay sorma ben 4hafta bekledim sıra dolu oluyor ama cinsiyet ıcınde bekletmiştim bir hafta daha gec gittim. Devlet soylemıyor dıyorlar gercekten Dr um anlayışlı aslında erken ama dedı ilerleyen zamanda netlestırrız dedı erkek dedıben erkek hissediyordum ne bılıyım ama Dr gb kesin dıyemıyordum ıcımden. Hayırlısı inşaallah hepimize
Babamızın uyanmasını bekliyoruz bemde heyecanla bekliyorum canım
Hadi hayırlısı tatlımBabamızın uyanmasını bekliyoruz bemde heyecanla bekliyorum canım
Benim eşim EFE ismine takık efe koycqm diyordu bende ta ilk baslarda PAMİR istiyordum istemedi onu oysa cok istiyorum dedım onu koymazsan PARS olurSağlıklı olsunlar da artık allah neyi nasip ederse herşeyin hayırlısı olsun hepimize..bakalim hislerimiz doğru mu çıkcak isimler belli bizim erkek de olsa kız da olsa kaç gündür karar vermeye çalışıyoruz elemeler yapıp baya eğlendik çok komik isimler var
Canım efeler çok yaramaz oluyor ben bitane uslu görmedim ona göre iyi karar verBenim eşim EFE ismine takık efe koycqm diyordu bende ta ilk baslarda PAMİR istiyordum istemedi onu oysa cok istiyorum dedım onu koymazsan PARS oluro yuzden PARS EFE dıye dıye alıştırma ya calısıyordum onu İnşaallah olur hayırlısıyla onada hayır derse SARP EFE deyıp rest cekecem
Kızım olsa ASYA isterdim birde ASLI cok seviyorum ama kardesımın ismi koymam olmaz diye BIRCE olur olmazsa diyordum. Nasıp kısmetmiş bu işler. Hayırlı ömürleri olsun da inşaallah
Erkekte Ali Kaan düşünüyoruz ama kız daha belli değil bizimde :) kaan ismi çok tatlı benceCanım efeler çok yaramaz oluyor ben bitane uslu görmedim ona göre iyi karar verbizim erkek olursa kaan doruk yada kaan mete kız olursa defne yada bilge he bide beril var karar veremedik
Kaan doruk guzelCanım efeler çok yaramaz oluyor ben bitane uslu görmedim ona göre iyi karar verbizim erkek olursa kaan doruk yada kaan mete kız olursa defne yada bilge he bide beril var karar veremedik
Evet eşim çok seviyor bende seviyorum bakalım belli olsun artık karar vercezErkekte Ali Kaan düşünüyoruz ama kız daha belli değil bizimde :) kaan ismi çok tatlı bence
Evet deren de güzel isimKaan doruk guzelBirde Defne guzelmiş ☺ ben Deren de düşünmüştüm hıc bulamayınca içime o sinmişti kız için. Aslında tek ısım taraftarıyım ben ama eşim yuzunden sanırım zorlayacaz birbırımızı Valla kendı düşünsün artık salarım peşine bı yorsun onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?