Merhaba kizlar kontrolden geldık şükür herseyımiz iyiymiş.
Ikılı test ıcın kan verdık 15gun sonra ogrenıcem sonucu. Dr amca ense kalınlığı 1.5 dedi gayet ıyı dedı boyunuda dedı burun kemiğide guzel dedı hatta 1kılo almış neredeyse dedı folık asıtı bırakabilirsin dedı vitamin yazdı devıt 3 verdıgıni soyledım saglik ocagının tmm kullan dedı ay o kadar cok sey sordum soyledıki şükür hersey yolunda dedı ve benım kuzucum kıpır kıpırdı yuzunu bı bize döndu elleri ayakları cama yapışır gb bıde yan dondu nasıl buyumuş ben şok oldum.
Ve herseye ragmen bı tahmin vs cinsiyet hakkında ipucu yokmu hocam dedım erkekdedı kesin demeyım yınede tmm dedı Tmm hocam dedım gulduk ay cok mutluyum yaa Rabbım cumlenın gonlune gore versin saglik sıhhatli olsunlar hayırlısıyla kavusalım inşaallah Allahım
MaşAllah canım gözün aydın güzel haberler almışsın ❤Arkadaslar buda 13 +2 haftalık ultrasonumuz tabı bıraz karanlık cıkıyor hep oysa gorunce yakından ne kadar netti.bu devletin malzemeleride sıkıntılı Allahtan Dr um kafa dengısızcede erkek mi ☺Eki Görüntüle 2565666
yarın maalesf müsait olamıyoruz birde yoğun bakm olmadgı için medipolden vazgeçtk canm yahappydays1000 cnm yarın akşam mı gidecektin irem hanıma
bide bayparkı benm kendi doktrmda önermişti temiz yeni düzenli diye..o yüzden ya orası ya medilife olacak.selda hanımla 26 aralıkta randevumhappydays1000 cnm yarın akşam mı gidecektin irem hanıma
Çok tesekkurler canım Allah razı olsun inşaallah sizlerde hayırlı haberler alırsınızMaşAllah canım gözün aydın güzel haberler almışsın ❤
Akintin veya baska bi şikayetin varmiydi? Enfeksiyon risk demek ben cok dikkat ediyorum bendede bazen mantar olur hatta progestan yapmisti o yüzden birakmistim ama mantarin bebeğe bi zarari yok Allahtan. ben başka yerde klozete bile oturmam enfeksiyon kapmamak için dikkat et cok geçmiş olsunBende de iki gündür damla şeklinde kahverengi akinti vardı, bugün doktora gittim ultrasonda bir kanama alanı görmedi ama birde alttan muayene yapalım dedi, rahim ağzında enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. Bu tür enfeksiyonlar erken doğuma sebep oluyormuş.
Bayparkda muayene doğum nekadar bende yarın 6 dan sonra medipole gideceğim bakalımbide bayparkı benm kendi doktrmda önermişti temiz yeni düzenli diye..o yüzden ya orası ya medilife olacak.selda hanımla 26 aralıkta randevum
muayene sanırım ya 70 ya 75 ti..doğumlarda1300 normal 2000 sezryandı sanırım canm sorucam gittiğimdeBayparkda muayene doğum nekadar bende yarın 6 dan sonra medipole gideceğim bakalım
Verdi canım kullanıyorum bisey görünmüyor dedi nerden geldiğini anlamadı doktor çok oturmakla alakasi varmı acabaHic bilgim yok canim ama burda kac kisinin kanamasi oluyordu plesentadan degilse sıkınti olmaz insaAllah. Ilac verdi mi sana onu kullan aksatmadan
Peceteye silince geliyor bide özür dileyerek söylüyorum akıntılı kan gibi ilk gebeliğim olduğu için tecrubesizim çok korkuyorumBazen rahim ağzında olabiliyor kanama yada belki kum döküldüğünde bazen idrarla kanama gelebiliyor.
Canım sen nasıl düştüğünü anlıyorsun bana da arada oluyor ama evdeyken çok.değil dışarı çıktığımda cok oluyor kalabalığa girdigimde oluyor aniden terleme bulanık görme gözlerimin önü simsiyah oluyor elim ayağım boşalıyor tutmuyorYanlis değildir cnm düşünce hissetmiyor musun? Benim 8 e 9 a düşünce fenalasiyorum tuzlu yemeye calis hamilelikten dolayı düşüyor sanirim ben tuzlu yiyorum her gün düşmüyor gibi evde tansiyon aleti var olcuyorum ama cok etkilemiyorsa seni bi sorun oluşturmaz sanirim
Yakınımda pek eczane yok sağlık ocağına da eşim götürüp getirdi cars günü devlet Hastanesi'ne gidicem bu de orda olctureyimEczaneye gidip olcturun birde karsilastirrsiniz.
Düştüğü zaman bi halsizlik geliyor ayağa bile kalkamiyorum basim donuyor midem bulaniyor eğer o halde kalkip yürümeye zorlarsam gözlerim kararir hatta bayilma hissi de gelir kalkmiyorum yatiyorum yanimda biri varsa tuzlu ayran istiyorum yoksa yatiyorum biraz iyi hissedince yavaşça kalkiyorum tuzlu ayranimi takip iciyorum tekrar yatiyorumCanım sen nasıl düştüğünü anlıyorsun bana da arada oluyor ama evdeyken çok.değil dışarı çıktığımda cok oluyor kalabalığa girdigimde oluyor aniden terleme bulanık görme gözlerimin önü simsiyah oluyor elim ayağım boşalıyor tutmuyor
Masaalh ya haftaya pazartesi bende 13 hafta 3 günlük olucam umarım bana da cinsiyet söyler drmArkadaslar buda 13 +2 haftalık ultrasonumuz tabı bıraz karanlık cıkıyor hep oysa gorunce yakından ne kadar netti.bu devletin malzemeleride sıkıntılı Allahtan Dr um kafa dengısızcede erkek mi ☺Eki Görüntüle 2565666
Masallah şimdiden 8 kilo kiz hic miden bulanmadimi istahin mi acildiValla rekor bende sanırım 58 ile hamıle kaldıydım su an 66 olmuşum 3.ayı bitirdik. Dr buyumus dıyor inşaallah bebegım alıyordur kiloyu. Gobegımde var maasallah
Yok canım beni pek etkilemyori yani biraz halsizlik var ama ben bulantidan diye düşünüyorum normalde de 10 a 7 falan çıkardı ama hamilelikte hep düşük çıktı son haftalarinda artmazsa sıkıntı yok kızımda 15 e falan çıkıyordu bı ay alfamet deye tansiyon ilacı kullanmıştım çok da tuzlu yiyorum aslındaYanlis değildir cnm düşünce hissetmiyor musun? Benim 8 e 9 a düşünce fenalasiyorum tuzlu yemeye calis hamilelikten dolayı düşüyor sanirim ben tuzlu yiyorum her gün düşmüyor gibi evde tansiyon aleti var olcuyorum ama cok etkilemiyorsa seni bi sorun oluşturmaz sanirim
Sagol canım.inşallah soyler Dr un anlayışlıysa bıraz ucundan bilgilendiriyor en azından fıkır uretıyor o anlık gorebıldıgını. Buda guzel bısey.Masaalh ya haftaya pazartesi bende 13 hafta 3 günlük olucam umarım bana da cinsiyet söyler drm
Senin zaten düşük seyrediyormus belki de ondan etkilenmiyorsun bazi insanların normalde düşük olur benimki 11 un altina dustumu siknti yapiyor hissediyorum yükselmesi riskli Allah korusun annem kardeşime hamileyken 7 aylik doktora gidiyor tansiyonu 19 cikmis kontrolde anliyorlar bebegin kalp atislari zayiflamis acil sezaryen olmuştu oradan biliyorum tansiyona dikkat etmek lazim annem ondan sonra tansiyon hastasi oldu 17 yildir ilaç kullanıyor senin geçti mi ilaç kullaniyormusun?Yok canım beni pek etkilemyori yani biraz halsizlik var ama ben bulantidan diye düşünüyorum normalde de 10 a 7 falan çıkardı ama hamilelikte hep düşük çıktı son haftalarinda artmazsa sıkıntı yok kızımda 15 e falan çıkıyordu bı ay alfamet deye tansiyon ilacı kullanmıştım çok da tuzlu yiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?