2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
MaşAllah canım gözün aydın güzel haberler almışsın ❤

Akintin veya baska bi şikayetin varmiydi? Enfeksiyon risk demek ben cok dikkat ediyorum bendede bazen mantar olur hatta progestan yapmisti o yüzden birakmistim ama mantarin bebeğe bi zarari yok Allahtan. ben başka yerde klozete bile oturmam enfeksiyon kapmamak için dikkat et cok geçmiş olsun

Canım sen nasıl düştüğünü anlıyorsun bana da arada oluyor ama evdeyken çok.değil dışarı çıktığımda cok oluyor kalabalığa girdigimde oluyor aniden terleme bulanık görme gözlerimin önü simsiyah oluyor elim ayağım boşalıyor tutmuyor

Bende 60 kiloyla hamile kaldım 1 kilo aldm:) ama göbek zerre çıkmadı akşam yemeğinden sonra çıkar gibi oluyor sabaha yerinde yeller esiyor:) ne zaman çıkcak bakalım:)

Düştüğü zaman bi halsizlik geliyor ayağa bile kalkamiyorum basim donuyor midem bulaniyor eğer o halde kalkip yürümeye zorlarsam gözlerim kararir hatta bayilma hissi de gelir kalkmiyorum yatiyorum yanimda biri varsa tuzlu ayran istiyorum yoksa yatiyorum biraz iyi hissedince yavaşça kalkiyorum tuzlu ayranimi takip iciyorum tekrar yatiyorum

Masaalh ya haftaya pazartesi bende 13 hafta 3 günlük olucam umarım bana da cinsiyet söyler drm

Valla rekor bende sanırım 58 ile hamıle kaldıydım su an 66 olmuşum 3.ayı bitirdik. Dr buyumus dıyor inşaallah bebegım alıyordur kiloyu. Gobegımde var maasallah
Masallah şimdiden 8 kilo kiz hic miden bulanmadimi istahin mi acildi dikkat et hamur işinden uzak dur ben 3 kg aldim diye cok diyordum çünkü genelde ilk 3 ay alinmaz mide bulantilarindan ötürü benim yeni geçti istahim artti asermeye basladim ama hamur isi yemek istemiyorum mantiyi saymazsak sürekli manti çekiyor canim

Yok canım beni pek etkilemyori yani biraz halsizlik var ama ben bulantidan diye düşünüyorum normalde de 10 a 7 falan çıkardı ama hamilelikte hep düşük çıktı son haftalarinda artmazsa sıkıntı yok kızımda 15 e falan çıkıyordu bı ay alfamet deye tansiyon ilacı kullanmıştım çok da tuzlu yiyorum aslında

Masaalh ya haftaya pazartesi bende 13 hafta 3 günlük olucam umarım bana da cinsiyet söyler drm
Sagol canım.inşallah soyler Dr un anlayışlıysa bıraz ucundan bilgilendiriyor en azından fıkır uretıyor o anlık gorebıldıgını. Buda guzel bısey.

Senin zaten düşük seyrediyormus belki de ondan etkilenmiyorsun bazi insanların normalde düşük olur benimki 11 un altina dustumu siknti yapiyor hissediyorum yükselmesi riskli Allah korusun annem kardeşime hamileyken 7 aylik doktora gidiyor tansiyonu 19 cikmis kontrolde anliyorlar bebegin kalp atislari zayiflamis acil sezaryen olmuştu oradan biliyorum tansiyona dikkat etmek lazim annem ondan sonra tansiyon hastasi oldu 17 yildir ilaç kullanıyor senin geçti mi ilaç kullaniyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…