2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Eşimin yeğeni 16 kilo vermişti hamileliğinde hiç bişey yiyemiyordu, sağlıklı bebeği oldu 3kg üzeri. Şuan canınızı sıkmayın bence 4 5 aya kadar doktorlar kilo alınmasını çok istemiyor zaten. Ilerleyen zamanlarda dengelenir mutlaka.

Kızlar fikrinizi merak ediyorum ben 2 li testi yaptirmayi dusunmuyorum 4 luyu yaptiricam 2 li tarama testini yaptirmayacak olan var mi
Doktor bana eğer bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmak gerekli değil dedi. Mutlaka detaylı ultrason yaptır dedi. Ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı, gelişimi iyi dedi.

Benimki kendi korunuyordu ben zor ikna ettim 2 tane yeter diyordu hala bile der yeterliydi diye bende diyorum hele seversin bak naparım seni illaki sevcem diyo
Bana kalsa ben bir tane yeter diyordum bu devirde çocuk bakmak gerçekten hem maddi zor hem de yetiştirmek zor ben ikide kalirim zaten yas da geçiyor 35 sonrasi cocuk bakmak büyütmek hic ugrasamam iki taneye nasil bakicagimi düşünüyorum simdiden

Doktor bana eğer bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmak gerekli değil dedi. Mutlaka detaylı ultrason yaptır dedi. Ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı, gelişimi iyi dedi.
Burun ve enseye kendi odasındaki cihazla mi baktı canım yoksa ayrı daha detaylı bi şeyle mi

Tüp bebek canım baya bi ugrastık fln ,oyuzden pipiriklıyız korkuyoruz ondan.ozellıkle risk var demedi . Ama 3 ay yasaktızaten .
İlk 3 ay onermiyo doktorlar genelde zor sahip olunca daha bi korumaya aliyorsun anliyorum seni 5 yaşındaki kizim 3.hamileligimdi iki tanesi sorunlu oldu bu doğarsa ikinci çocuğum olacak ama 4. Hamileligim öncelik onların sagligi doğana kadar sabrederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…